Дискусия: Октастично гледане на деца

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Jul 6, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. tanyamery

tanyamery Адмирал

Очаквам в скоро време някой да напише Фармерама докторантура - толкова много възможности , фактори и взаимодействия се натрупаха, че скоро без напътствия няма да става......

2. Bamze

Bamze Главен болярин

Почивка !!!!
    Приятна игра на играещите и готина почивка на пасуващите!:):):)

П.п. Иначе редът е направо без коментар!!!>:(

3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Промяна в плана ли има?

4. vida_bl

vida_bl Обитател

Нищо ново под слънцето:cry:

5. petaar1

petaar1 Младши експерт

:mad::mad::mad:

FrozenKiss likes this.
  6. pile-pale

pile-pale Младши експерт

От 19ч. Отразено е в официалното инфо

ПЕПЕЛЯШКА likes this.
  7. ZORBA13

ZORBA13 Напреднал

охххххххххх >:(лека минавка

.Gaga7. likes this.
  8. bim177

bim177 Обитател

защо нямам растение за засаждане

9. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Еййййййй, БП......ама купувайте им компютри с читави клавиатури на тез служители....на някой му е заял клавиша ''3''...как така 333ч за редче....ми утре ако заяде на ''9''?
    Разбирам желанието Ви да сте оригинални, и да предлагате все по-малко облаги ноооооооо все пак...ние искаме да играем СЕГА, а не да си обираме редовете като се пенсионираме...

П.П. Радвам се, че сте въвели Коко де Мер в играта, дори и като падащи...Мисля, че е време да въведете и самардала...:)

10. grozdena

grozdena Стажант

няма го при мен

11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Благодаря!
    Изгоря ми 100% бонус, отиде половината на вятъра, зачудих се как ми се падна, но то било да изгори напразно:mad:.

Няма да се учудя, ако станат веднъж на 365 дниxD.
    Успех , ако започне този път!

12. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Все едно съм в От глупав по глупав 3.Пазим ресурс , мислим тактики кое от къде на кое да турим , че сметките да излязат.А те евентите от скапан по скапан.Веднъж я зарязах тая игра заради 30 скапани лалота, които не ми бяха върнати-но ценни.Сега безмислените евенти те разсипват.Тук сме да се разтушаваме и забавляваме, а ние изпростяваме :(

13. ka-linka

ka-linka Посланик

Играя със селекции за пиколото и приключвам. Лесно, бързо, с малко ресурси. Успех на всички, които ще изкарат това недоразумение до края!

14. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

ШШШШШШШт! Не давай такива идеи!

.TAINNA. and лудакрава1 like this.
  15. dedoto

dedoto Адмирал

Голяма пандемична инфлация ги е ударила в БП голямата кошница гледам ударила 23 евро :wuerg:с всички простотии дет ги мислят и бъгове на които не намират решение доста още ще им утънеят джобчетата 8)като гледам не е заяла тройката ами даже са оттървали една xDвече нито редовете им стават нито играта :wuerg:нито ме трогва че са пуснали пиколо :(ще поцъкам малко за стикера и приключвам до там 8)

16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

За тези, които са решили да изиграят целия евент, според мен е по-разумно да започнат варианта с растението, така ще имат време да съберат коко де мер, докато разсяват.
    Мисля, че можеше да ни накарат меленето на пудинг да стане за 2 дни, 27 мин. за една бройка ми се вижда малко, поне да беше час:mad:.

17. naturalna89

naturalna89 Подрастващ автор

А някой ще ми каже ли какво значи "октастично гледане на деца", че явно съм невежа, а и в тълковния речник няма такава дума.

Bamze and лудакрава1 like this.
  18. Самардапа

Самардапа Главен болярин

окта - вероятно се има предвид 8 пипала на октопода....или директно октоподено отглеждане на деца :)

19. troi333

troi333 Активен автор

xD сал един БП знае, но съдейки по тази картинка - нещо, и/или нищо между октопод и фантастика (окта-стично)

Bamze and ПЕПЕЛЯШКА like this.
  20. dedoto

dedoto Адмирал

Цели 33 малки поленца ми се откъснаха от сърцето за събитието ;)и си мисля че са прекалено много :Dнямам търпение по 30-40 мин. да се боря с влизането в играта >:(

ПЕПЕЛЯШКА likes this.