Дискусия: "Около света: Сполука и слава"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by zwezdi4ka, Mar 31, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. milkoga1

milkoga1 Господар

Що ми се струва,че не е точно тъй както го казваш?

georgiev, lion8080 and desi232 like this.
  2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Тъй си е нямам желание да се занимавам. Тропическите дървета дават повече точки и плодовете са им по - скъпи, имам повече място къде да ги слагам. А цъкалката - въпреки че има много точки не ме блазни, не искам скоро да го отварям острова, аз мислех че с бананите хоп а то и някакви мизерни куестове с непосилни бройки растения и животни и мижави наградки.

3. plamen_bayrakov

plamen_bayrakov Активен автор

абе много постно откъм дървета и обори
    пак таралежи,пак дюли,ама докогааааааааааааааааааааааааааааааа

nefertiti likes this.
  4. sashka_9800

sashka_9800 Активен автор

Куестът завършен:D:D:D. Ще видим какво ще се падне от загадъчните стръкчета и обори.

5. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Куеста го приключих още следобяд и сега чакам изненадите от тайнствените истории. :)

6. vesel40

vesel40 Прохождащ

може ли някой да ми прати компас, още 14 ми липсват, пък това е последния ден който мога да играя за куеста, благодаря

7. metallica72

metallica72 Прохождащ

и на мен ми трябват компаси:))

8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Пратих ти.
    6 дървета посадих на отрова - Папая XXL, Райска XXL, Седра XL, Огнено XL&XXL, Нектарина
    Другите - друг път. Нека свърши вашето садене, да се падна плявата и после след месец-два като няма вече конкуренция нещо яко на мен.

9. kobra911

kobra911 Стажант

ВИДРА, не мога да повярвам:p.

10. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

От всичко сложено единствено жълтата табебуя :D си струваше - всичко останало дървета ХХЛ и ХЛ, а от оборите: 2 оранжеви, щъркели, таралежи, гълъби и костенурки. :sleepy: От Бахамата стръкчетата още не съм ги вадила.

dimitrinkani likes this.
  11. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Честито!:D Късметлийка :) Айде успешно богатеене! ;)
    ПП: Туй ако не е върхът на случайния принцип, здраве да е! xD При заложен загадъчен обор "Лебед" да ти се пръкне видра от "Сапфир"!?! :eek:

12. dd88dd

dd88dd Подрастващ автор

Ако някой може нека ми помогне с компаси?
    Трябват ми само още 9 броя за да си взема редичката.
    Благодаря предварително!

13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не ще да е от това събитие, честита да ти е все пак.

milena7004 likes this.
  14. .water.

.water. Обсебен

И във фермичката на сина ми се пръкна видра доста учудена останах.

15. dimitrinkani1

dimitrinkani1 Подрастващ автор

xDxDаааххаха какво богатеене ма Жужкеееее???Първите 2-3 дена мой да се каже ,че се забогатява,после цената пада двойно-.--.-Тц тццццц с всичките нови неща е така,докат се докопаме до тях е зора ,после се обезсмисляo_O;)