Дискусия: "Около света: Сполука и слава"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от zwezdi4ka на 31.3.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. aylakz

aylakz Редовен

Благодаря много:)

pigi102 харесва това.
  2. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Дирижабълът се появява като оберем новата цъкалка "Пълен с горещ въздух" :)
    Изглежда като бъг от първоаприлската шега....и аз отначало го изгледах странно защото се появи на основното поле, до сега не сме имали такава анимация "кученце" да ходи на което поле отидеш.

Последна редакция: 3.4.16
    MARV3000, Zlobara и лудакрава1 харесват това.
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Имам си и кухня за въртене, и домочадие за гледане, даже и реална градина. И пари изкарвам, че да имам какво да харча. Съветът за гледането на "женски" предавания и сапунки някак си го пропускам, не се вписват в моята представа за забавление.
    А изкарването на куест за минимално време е въпрос на планиране и целта е през останалото време да се произвеждат други неща, които са ми необходими. Целта ми също бе да се вместя във времето на активирания купон за помощна техника. (През останалото време ползвам само опцията за обиране.)
    Сях на всички възможни за мен поленца - 947 на брой. Едно обиране - 2841 растения. С няколко обирания растението е готово. Какво толкова сложно?
    Бързото приключване на куест не означава задължително кибичене цял ден във фермата - достатъчно е надникване в нея през някой час, между реалните задължения - за отмора, разсейване, почивка, забава...

Според мен увеличаването на точките не увеличава бройките изскачащи.

MARV3000, лудакрава1, dimitrinkani1 и 7 други харесват това.
  4. aylakz

aylakz Редовен

Аз накупих мармаладите и конфитюрите да видим какво ще стане.

buba.georgieva харесва това.
  5. buba.georgieva

buba.georgieva Младши експерт

При мен има значение!Нямам Харита и колкото са по-високи точките на дадено растение,толко повече са ми изкачащите!Какъв е смисъла тогава да се садят бавнорастящи? Нали там са високите точки и от тези растения изкачат повече предмети!:)Аз така играя и досега нямам незавършен куест! Всеки си има своята стратегия за игра! Важен е крайния резултат!:)

krasim2, MARV3000, .water. и още 1 човек харесват това.
  6. buba.georgieva

Ще стане!:)

aylakz харесва това.
  7. aylakz

aylakz Редовен

Аз накупих ве4е кекс и конфитюр и ще опитам.

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Има значение времето, за което дадено растение става. За това сеем бавнорастящи. (А при тях и точките са повече).
    Вярно е, че е важен крайният резултат, но е важно и да не подвежаме новите играчи.

9. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Приятелю, особено позитивен си както винаги! Всеки един твой пост успява да повдигне настроението ми и да тонизира деня ми!!!
    Колеги, проявете разбиране - стига сте се хвалили. Оставете дискусията чиста, за да не се изгубят в общото мненията на Караконджо, макар че не знам как ще се случи това ;)
    По темата - очевидно съм по - слабохарактерна от Муши и съм се позахласнала по полуголите мъже по ТВ-ефира и сега завършвам едва 4 задача - диамант. Ама ще се взема в ръце!

dimitrinkani1, Valkaaa76, sahara83 и още 1 човек харесват това.
  10. buba.georgieva

Много съм далече от мисълта да подведа някого,било то нов или стар играч,просто споделям МОЯ начин на игра!Пробвала съм и с чатни и без чатни!По-добър резултат имам когато използвам чатни! Всеки има право да изрази своето мнение и начин на игра,и да избере своята стратегия за успешен завършек на куестите!Аз съм доволна от резултатите си досега!:)

aylakz харесва това.
  11. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Според мен май най-голямо значение има на кой пазар си имал късмета да се пръкнеш:D. Между другото пробвал съм - от пет поредни засявания на рози на трите полета и след това на лешници по същият начин резултата при изкачащите беше 4 към 1 в полза на розите . Излязоха 44 изкачащи повече от розите , вярно нищо не е - средно по 3 повече на поле за 5-те зареждания , но пък розите стават по бързо от лешниците. А и при този куест сателитката без харита и без купи на макс ми изпреварва основната , та това ме навежда на мисълта, че от най-голямо значение е къде си на картата на Фермерама.:oops::oops::oops:

Valkaaa76, buba.georgieva, iwalenano и още 1 човек харесват това.
  12. pigi102

pigi102 Изключителен талант

За чатнито е ясно, никой няма да оспори ефекта му, но другите мармалади и кексове, за които писа, нямат нищо общо с броя на изскачащите предмети. Затова сеем нещо бавнорастящо за повече падащи предмети. Точките НЕ оказват влияние на изскачащите нещица. :)

13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За чатни (или тиквен мармалад) се съгласявам, че влияе на резултатите.

Да, различните растения различно се представят. Понякога и късите дават изненадващо добри резултати. Но кога кои растения какво ще пуснат само ония в БП знаят xD. За различните пазари нямам наблюдения и база за сравнение.

14. sahara83

sahara83 Познавач

Не не си ти зяпала най-много голи мъже по телевизията ,аз ще съм, едва на 4-та задача злато съм.:)Ако пък бяха на живо тези мъжяги направо щях да забравя и куест и копане.:p;)

AIDA_78, Valkaaa76, .water. и още 1 човек харесват това.
  15. bai_mile70

bai_mile70 Стажант

На коя карта това нали не е империя онлайн ,че да има карта с играчите или аз нещо съм пропуснал

16. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Тука няма карти , спокойно - просто така се изразих. Нещо като това - България е европейска държава, ама на балканите, мъчим се да живеем по европейски, ама.....:oops::oops::oops: само се мъчим. Та и моя късмет такъв - от 40 пазара аз съм на пазар №40. Абе то пък едно число - хората даже рожден ден не празнуват като стават на 40xDxDxD. Тююю, то това число за черната хроника самоxDxDxD

Последна редакция: 3.4.16
  17. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Пак не ме огря с лебедите, отново си останаха мираж. От 6 обора - 4 за таралежи, 1 щъркел и къщичка за хамелеони оранжева. И дърветата се оказаха провал. :cry:

18. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

:eek::eek::eek:

19. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

не се ядосвай-не губи кураж до следващият тираж.Когато най не очакваш -тогава ще ти се падне''грозното пате''

mushnuk и pigi102 харесват това.
  20. dimitrinkani

dimitrinkani Кандидат за признание

Добро утрооооо !!!Айде и аз да се присъединя към приключилите" околосветското".:pМакар ,че бяха много растенията и изкачащите ,няма място за мрънкане :music:Доволнооо този път отвсекъде с куеста ,да се надявам и загадъчните да си заслужават8)8)

-niksan- и лудакрава1 харесват това.