Дискусия: "Около света: Сполука и слава"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от zwezdi4ka на 31.3.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

157 компаса, на Бахама двете полета само дървета8) Фермата две полета с праз като последно и едно поле с всякакви дървета +всички налични Ххл 8) Не е чак толкова зле работата:p

dimitrinkani харесва това.
  2. nivata1

nivata1 Професионалист

3. dimitrinkani

dimitrinkani Кандидат за признание

107 компаса ,от 2 полета с карамфил и едно с животни:)Бахата още не е готова,ама не очаквам мн от нея:Dтя си е скръндзава по принцип...Та стигам до извода ,че от дървесините явно има повече изкачащи8)Да се надявам ,че от папирусите ще изкачат поне по 10 на поле:music::p

4. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Бахамата само дървета и едното е с банан средно по около 30 ми даде на поле :p

dimitrinkani харесва това.
  5. dimitrinkani

dimitrinkani Кандидат за признание

Хммм добре е работатаxDот 10 поленцаа с папирус 4 компаса:p,ииии от просото пуска по 2-3-идеалшън8)
    П.П.На бахата съм с джинджифил;)ше у видиме след час:p

От джиндифила изкочиха 22 компаса-бива:p

Последна редакция: 1.4.16
    лудакрава1 харесва това.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Поле с маракуя без Х.К. - 3 компаса, със Х.К. - 6. Три полета (почти) със царевица със Х.К. - средно 6 компаса от поле. Че май и бахата пуска този път наравно (предвид времето за узряване).
    От 10-те полета с папирус със Х.К. - 5 компаса.

П.П. И морковите пуснаха по 1 компас xD.

Последна редакция: 1.4.16
    dimitrinkani и лудакрава1 харесват това.
  7. фермерчетовики

фермерчетовики Професионалист

Две полета с карамфил, едно със секвои и всякакви ххл, на острова само дървета = 182 компаса без Х.К. Аз съм много доволен от старта.

krassimira и nefertiti харесват това.
  8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Mузиката в града не е от Междузвездни войни, а полета на Валкюрията ма Вагнер.
    А компасите - 87 на 5 полета, кокичета, тикви дървета и алое вера - трябва ми за куеста с острова на съкровищата.

9. baiete

baiete Болярин

Доволно начало на еванта 209 компаса и малко милиони от картошки :) за тази вечер ми стигат :music:

10. kukuruku1975

kukuruku1975 Стажант

Мъжо пак си наблегнал на твоята ферма , докато ти правя салатата за рАкията :mad:аз съм с 188 :inlove:

[[Fermerkaa]], milkoga1 и sm0uk3r71 харесват това.
  11. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

За сега съм събрала 101 бр. компаси - според мен не е зле като за начало, стига накрая да не затегнат крана.

Успех на всички с новия куест! :) Струва ми се лесен и се надявам до няколко дни да го приключа. :)

12. milkoga1

milkoga1 Господар

Скрии ракията...изпитано средство за работа у фермата xD

georgiev, lion8080, baiete и още 1 човек харесват това.
  13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Цената на картофите ми допада, пласирах няколко, преди да изгният xD.
    (Но добре, че baiete ме подсети да надникна каква е.)

baiete харесва това.
  14. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Както се очертава този път ще събера изскачащите преди да направя бройките на растението. Доволно количество компаси излизат от полетата. :p

15. aylakz

aylakz Редовен

16. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Охх, да се повайкам и аз!xD От пет полета - 37 бр.! И ако на това не му викате фал-старт! В последните два дни ангажиментите ми бяха повече от свободното време и на! - влизам днес, всичко измряло, почнал куест за който не знам, и сега ми е времето да поплача: "Не ги е срам! Да искат 700 бр. - съвсем се оляха!" xD

лудакрава1, .water. и mushnuk харесват това.
  17. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ще ги събереш,не се притеснявай:)
    дава добре вече имам над 400 броя

AIDA_78 харесва това.
  18. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Ах, мерси за подкрепата! Притеснения нямам! Просто ми се отвори възможност да помрънкам! xD:p Я, имам друг такъв шанс, я - не!

.water. и -niksan- харесват това.
  19. riomde

riomde Активен автор

Стига сте се хваляли, че да не ви стегнат кранчетоxD, аз не мога да се похвалям чак толкова, но се надявам до края да успея.

-niksan- харесва това.
  20. kosdas

kosdas Анализатор

и аз на 380 вече и стигнах до 4 задача ма сеенето ме бави не че бързам ма верно е хубаво да се оплаче човек