Дискусия:"Обратно в миналото"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 30.8.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. bim177

bim177 Обитател

45 варовик и 78 сапунен камък без харита нямам таквоз нещо, бобър и маймуна

2. .water.

.water. Обсебен

Забравих ХаритатаxDxDxDами с тази пауза ми объркаха графика щото все си повтарях да не забравя да ги напляскам по полетата и накрая .............(+18)осемнадесет.

3. sahara83

sahara83 Познавач

магаре и тукан ,61 варовик и 65 сапунен камък с 2 харита.

4. biberon4o25

biberon4o25 Активен автор

172 варовик и 157 сапунен камък без харита

[[Fermerkaa]] и -.kiki12345.69- харесват това.
  5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Какво ся, толкова много бройки да събра???
    113 варовик, 90 от сапунения камък

6. ..koni..

..koni.. Редовен

хамелеон(имам) и тукан(най-малко бройки от всички животни на баха)

7. staneli

staneli Старши болярин

Отличничка!
    При мен 252 варовик и 132 камък. Бобър и тукан. Валериан 2 полета и половина и дървета разни..., на бахамите ххл дървета, малко обикновени, малко медена роса... почти нищо не съм разбутвала там, вече ме мързи, пък и не ми се изпускаше снощното бране на ХХл-ите.... Хайде успех и от мен, фермерчета!

tani1980 харесва това.
  8. ka-linka

ka-linka Пазител

играта не замръзва, ами буквално заспива
    докато обера, насея и полея кутия бонбони излапах
    ако продължава така и надебелея, ще искам компенсация за нанесени физически щети xD

kakata13, lyd_s_motika, tani1980 и 3 други харесват това.
  9. elince77

elince77 Кандидат за признание

Бобър и слон при мен. А за изскачащите ... ще си замълча - мизерия. И да попитам: Може ли едновременно да строя в различни стаи или докато не завърша едната, нямам право да започвам другата?

10. staneli

staneli Старши болярин

Ти пак добре - лапаш бонбони, ами аз - цигара след цигара ..... xD

ka-linka и Кобрелия харесват това.
  11. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Изкачащите колко са няма да казвам , че ме е срам от себе сиxD. Само ще вметна, че на цяло поле с XXL-дървета с 5 харита (с презареждане на играта естествено) ми дава 8 варовик. Има ли някакъв начин да им ги върна8)? Не ми трябват техните подаяния, ще си направя във фермата с моментното ако ми трябват, но вече се подиграват:mad::mad::mad:, а най ме е яд когато се бъзикат с хората така. Такааа, вече хвърлих камъните по тяхната нива, а сега отивам да хвърля малко камъчки и по моята, че и там работата е много зле. Не се оплаквам - време и начини има много, ама подигравката дразни!!!

БашФермер харесва това.
  12. Самардапа

Самардапа Главен болярин

KARAKONJO, дай го тоя твоя ник да ти изиграем някой евент, че вече ми е тъжно да чета как всяка играя за по 100 падащи не успяваш да вземеш редчето....или дай снимки на полетата да ти дадем съвет (и ти да се вслушаш в него) и да я изиграеш тая пуста игра!Дори и без супер тор, и без специална тор - време има и падащите също се събират.......дай снимки да видим къде грешиш и да оправим работата - добронамерена съм и наистина бих искала да ти помогна....а и не е лошо да се замислиш, щом повечето фермери, които пишат тук успяват, значи грешката е някъде при теб...
    Ако решиш да ти помагам - пиши ми във фермата - ник-а ми е същия

nefertiti и Пума~` харесват това.
  13. The.Farm

The.Farm Болярин

Не се ядосвайте. Ще дам съвет, мисля че е верен. При обори ми пусна повече отколкото при 20 часови дървета. За тези които няма да използват моментно или разчитат на малко харита... вечерта да слагат на нивите по някой 12 часов обор и мисля че няма да имат проблем. Явно може би при оборите е завишен процента. За пример от поле медена роса и поле в дъждовната с дървета ми даде по малко отколкото от половин поле на кристалните засято с дървета и 5-6 обора (отворил съм само три секции)

П.п. Разбира се всичко зависи с какво време разполага човек, дали не е зает и т.н

Последна редакция: 31.8.17
  14. Пума~`

Пума~` Ветеран

а аз бях сял шипка на малки поленца и ми даваше по 75 броя от изскачащото на поле, на някой по-малко :)

[[Fermerkaa]] харесва това.
  15. staneli

staneli Старши болярин

Баш, не си заслужава...., аз още снощи щях да го репликирам за този пост, но се въздържах...., чете човека между редовете и както на него му е изгодно си тълкува нещата... Нека си играе както си знае, да си сади дръвцата и да чака пазара на плодове, че да ни натрие носовете....

Doremi харесва това.
  16. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

53 варовик и 50 броя от другото камъче.
    Естествено, както си и знаех, поиска ми животно което в момента не отглеждам - хамелеон, а за 3 задача ми иска папагал, от тях поне имам доволно количество.
    Аз харита нямам, купите не ги вдигам на макс, най вече животинската - загуба на животни, а така или иначе оборите ги махам - оставям зайци, кукувици и кокошки, те не може да дадат много и не си струва да ги ъпгрейдвам. Не ползвам купоните за техника, активирам ги да се изхабят. При първо садене на растнието на събитието след като сложа торта и супер торта гледам колко време остава и садя подобно по дължина растние. Сега на фермата насадих орхидея, на острова жасмин. Ще ги обера горе долу заедно с растнията и ще мога да разсаждам. През нощта предпочитам да си садя растние на събитието, не карамфил или гуарана. Не искам и за нищо на света няма да отворя по-дългорастящи от гуараната растния - по - краткотайни да, но по дълги - не.
    Кестенови и тем подобни редове нямам, затова не си хабя растнията да ги облагородявам. Едноминутните растения си ги купувам от разсадника и не садя, а по дългите ги садя така, че да ми е полезно чатнито. Никога не ям чатни преди събитие, когато съм засадил гуарана или карамфили не искам да го хабя за тях. Активиран ги едва при вторто обиране на растнието на събитието. При първо разсаждане ми е все тая дали ще обера 50 или 70 бройки.

17. elince77

elince77 Кандидат за признание

Аз не мога да си позволя да садя или да поставям на полетата нещо друго, освен растенията на събитието. И пак не знам дали ще насмогна с тях като бройка. Вече нямам нито ябълково-морковено чатни, преди малко изразходвах и супер торта. Понякога давам истински пари за лалогулдени, но ги използвам за купуване на стръкчета или обори. Нямам харита (каквото и да означава това). Според мен целият куест ще се изпълни от хора с по-високо ниво. Завършвала съм цели куестове, но рядко. Не знам, аз ли не намирам правилната тактика или наистина е от по-ниското ми ниво (83). Не се ядосвам, докъдето стигна :).

The.Farm харесва това.
  18. The.Farm

The.Farm Болярин

Това ли ти е ника ще ти пратя едно чатни
    П.п. Излизам после ще ти пусна пиши това ли ти е ника в играта. Ако ти се играе не се предавай, играй за всяка цъкалка

19. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Само така KARAKONJO , карай си така както ти си знаешxD!!! Те ще ти казват да минеш от Русе за Букурещ през Дунав мост, а тоя във Видин за кво го правиха хората. Всеки машинист - сам да си кара влака, ама хаааа....

kismit, Doremi, ..koni.. и 4 други харесват това.
  20. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Ако приемеш съвет - ето го: какво има да отглеждаш пилета - от тях нямаш никаква ползва, нито са със висока стойност, нито са ценни за продажба, нито дават падащи - подмени ги с ценни животни и според мен използвай СТ сега на големи обикновени полета, докато ги разсаждаш и когато имаш количество за да запълниш всички полета(вече малки поленца - единични), тогава вече не ти е нужно да слагаш СТ, и ползвай чатни....относно дългорастящите - обикновенно те дават повече падащи, в сравнение с растението от сабитието...