Дискусия:"Обратно в миналото"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Aug 30, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Бях споменал май, имам над 100К СТ ... Дълго време не се занимавах с евенти, само копане от сутрин до мрак :) То за това сигурно често задавам и ще продължа да задавам глупави въпроси :)

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ми сутрин ставам късничко :oops:. Иначе вечер се задържам до късна доба, совичка съм. Просто работя у дома, затова вися в пуш паузите във фермата и форума. (И точно компът ми е работното място, как да не надничам/да се отплесвам напр. когато не ми спори бачът :D?)

3. elince77

elince77 Кандидат за признание

Отдавна се каня да питам (пусти срам) :p, но какво означава например 200 ТО * нивото? Това не са просто 200 точки опит, поне аз така си го тълкувам.

Гледам, че в този евент наградите са предимно от този вид, та затова реших да попитам.

4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ако си ниво 90 - 200*90=18000 то, ако си 120 - 200*125=25000 опит
    Т.е. твоето ниво умножаваш по дадените точки.

5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Да ама като си качваш нивото вроятно се качват и точките. Едва ли ти си качваш нивата, а наградата си седи според нивото, което си бил, когато си спечелил въпросният ред?

6. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

Искам да кажа нещо на всички, които се чудят дали ще изкарат куеста - качете си купите на Мъдрото дърво, прежалете 10 000 маймуни, уподобрете си дългорастящото растение в парника и ще изпълнявате, който и да е куест! Дори да нямате Харита и да не сте отличниците на играта! Дори да не е карамфил!
    Сял съм тикви на плодородни полета два дни преди куеста и пак съм успявал!
    Три години съм играл без купи и две играя с купи - знам как е и с тях, и без тях! Да, трудно е! Три месеца купувах маймуни, а сега има и панди!
    Мързеше ме да ги въдя, да! Прежалих една Шийла Ину, но от тогава нямам неизпълнен куест! Сега взех и Водопадите, вярно ръснах милиони да ги взема! За какво са ви тия пенита, джанъм?! Садете тикви, гледайте животни, продавайте нещо! Като не щете, НЕКА ДА ВИ Е ГАДНО, както е казал нашия брат КАРАКОНДЖО!
    Тая игра иска да прежалиш НЕЩО, преди да ПОЛУЧИШ!
    Не ща да ви слушам, че НЯМАЛО ИЗСКАЧАЩИ!!!
    Не е вярно!!!
    Предния куест го изкарах само на растението от събитието, садих карамфил само преди куеста, не искам да слушам басни!
    Да, тука било пълно с егоисти! Добре, ама преди нас са го казали - "На каквото си постелеш, на това ще пегнеш!"
    И още - "Който гледа в облаците няма да жъне!"
    Свършете си вашата работа, другото само идва!

Last edited: Aug 30, 2017
  7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да, с качване на ниво и точките растат.

8. staneli

staneli Старши болярин

Не "вероятно", а със сигурност се увеличават точките при качване на ниво. Ти не си ли го забелязал до сега? А уж си стар играч и голям тактик? Доста редове има такива.

9. -niksan-

-niksan- Обсебен

Този ред поне на мен ,ако го обирам два пъти на ден,ще ми докара точки за една година.
    Толкова че две нива и половина ще вдигам .без да копая под горещото слънце;):)
    Има десетина и повече такива редове който за година, от тях ще вдигнеш поне 15 нива за година.:):)
    Забравих да добавя ,без да продаваш на пазара ,си докарваш добри доходи и от МП ;):)
    Това са точки само за острова.
    За основната ферма , там са други точките,може ,да са по малко но пак са точки:):)

Last edited: Aug 31, 2017
    DILQNADELI likes this.
  10. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Като гледам за какви точки сме играли в началото, имам редчета, които дават по 800 ТО, как да не играя сега, реда ми хареса, ще го изиграя.
    В последно време не бързам с култивираното и успявам да събера изкачащите, е, наистина се налага да копам по-дълго, но така си пестя СТ.
    Проблемът при мен е техниката, нямам никъде из читалището за вземане, отрязаха ни и от колелото, съседчетата преди пускаха от време на време по 12 часа, сега и те са затегнали кранчето, а съм на принципа, ЗА БОГА , ХОРА НЕ КУПУВАЙТЕ, та ако измислят нещо по въпроса, ще е добре.
    Моето мнение е, играйте и вземайте редовете, дават добри точки и не заемат място по полетата, а не се налага да ги махаме и после да подреждаме, гадно е.
    УСПЕХ

11. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

те певците хубаво пели, ама ти си спал това е мигновеното бране xD

12. elince77

elince77 Кандидат за признание

Благодаря за информацията!

Благодаря!

Понеже и аз се чудя какви тактики да прилагам, защото рядко изпълнявам цял куест, но не всичко ми стана ясно от твоя пост. Какво имаш предвид да се качат купите на Мъдрото дърво? А тези 10 000 маймуни каква роля играят? За какво са?

Last edited by moderator: Aug 31, 2017
  13. .water.

.water. Обсебен

Всеки получава по две купи животновъди и изложение ,които се ъпгрейдват като предаваш съответно животни , растения и плодчета.На върха на дървото ,което се намира на горската поляна се качват тези купи срещу 300 звезди всяка и слагаш подобренията действат глобално на фермата като ти дават шанс 30% за спечелване на предмети на всички твои полета.10 000 маймуни предполагам има предвид последната задача на животновъдството там се иска да се предадат животни за около 4мил.и нещо.

lyd_s_motika likes this.
  14. bim177

bim177 Обитател

ще се играе няма отърваване :)

15. Пума~`

Пума~` Ветеран

тъкмо влизам да обирам и ми излиза -------------
    КРАТКА ПАУЗА!
    ПРИВЕТ, ФЕРМЕР!

Молим да ни извиниш, но в момента работим усилено във фермата! Убий малко време като гледаш краткото клипче!
    Скоро ще бъдем отново онлайн!

Това не го очаквах. Сега кога ще започне събитието ?

vikito1972 and daniel75957 like this.
  16. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Е то си пише...скоро :)

lyd_s_motika likes this.
  17. Пума~`

Пума~` Ветеран

сега поне 30 минути ще излиза това

18. -niksan-

-niksan- Обсебен

19. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

water ти е отговорила точно. За животновъдната купа са маймуните, сега може и с панди - дават повече точки, ама са по-скъпи.

ПП Как им хрумна да работят по фермата десет минути преди куеста!?

20. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Най ме убива това "Убий малко време ...."