Дискусия:"Обратно в миналото"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Aug 30, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. sm0uk3r71.

sm0uk3r71. Подрастващ автор

ау, сега мъ разплака:(кой тоз мискинин, де ти каза точно пък и на теб, как да играеш:mad:xD
    лично аз ти писах
    water не са сърди, но това, че ти си обръщаш градината с лизгар не прави ралото безполезно от имане глава не боли
    нищо повече8)а и чесно казано ми е все тъз как играеш, ни ми влиза, ни излиза;)а иначи си извинена

Last edited: Sep 3, 2017
  2. Agrafix

Agrafix Прохождащ

Някой знае ли дали има начин, да се скрият огромните картинкови подписи. Всеки е свободен да си слага какъвто иска чаршаф, ама редно е да има и опция да се скриват.

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не е съвсем така.
    А иначе - в настройките на форум-акаунта можеш да изключиш виждането на чуждите подписи.

П.П. От вчера два пъти дневно бера по 60 хил. мп :music:.

4. Agrafix

Agrafix Прохождащ

Супер! Много благодаря!
    А иначе не разбрах кое не е съвсем така. Ако някой играе на 60 инчов монитор с UHDTV резолюция 7680 x 4320 пиксела, други гледаме на по-скромни екрани и инфантилни подписи с резолюции от 500 х 200 пиксела са ни едрички и буквално крещят.

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не резолюция, размер.
    Ето това е такъв размер:

П.П. Също така от вчера обирам и добро количество тр то и то. Успех на неприключилите, редичката е съвсем прилична, заслужава си усилията.

eva-mina and .TAINNA. like this.
  6. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Малко офтопик... размер на едно изображение е броя на пикселите, които го изграждат по хоризонтал и вертикал, а резолюцията определя качеството на това изображение и се измерва в пиксели на инч.
    По темата... като гледам, няма да му е в помощ на човека изключване на опцията за показване на подписите.

.TAINNA. likes this.
  7. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Колеги и колежки фермери .... с най-голяма радост ви съобщавам, че извадих късмет със стръковете и най- накрая... най-последното стръкче излюпи дълго чаканата от мен Палма Нолина ХХЛ ... :) Прекъснатото ми изпълнение на "кристалните водопади" е отплатено .... късмет със загадъчните на всички трудещи се.

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

o_O (Действа при мен.) Или друго имаш предвид?

П.П. От загадъчните от куеста единственото читаво бе едно сандалово дърво. А си мечтаех за още едно индийско орехче :D, ама здраве да е, някой друг път ще имам по-голям късмет.

.TAINNA. likes this.
  9. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

А, извинявам се, верно действа... Понеже се зачетох, че най-големия позволен размер на изображение в подпис е 500х200, а вероятно визирания подпис е 604х469, предположих, че подписът не е подпис, а картинка към съобщението... Или аз някъде греша???

P.S. От стръкчетата и на мен се падна XXL нолина, но лично мен най ме радва една XXL шоколадова. А иначе, ако искаш някое индийско, ще трябва да почакаше до следващия ПИТ.

.TAINNA. likes this.
  10. sm0uk3r71.

ай да ва светна, че са уляхте, а и виждам, че ви е жизнено важноxDедин ден са бъзикотихме с баша, картинката я мацнах на майтап и нал съм комп спец сега не мога да я махнаxD

11. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Муши веднага ще се притече на помощ, сигурен съм :)

12. sm0uk3r71.

и син, ако иска и може да я махне, за мен е без значение, а и не ми трябва:)

mushnuk likes this.
  13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А, имам две обикновени и две ХХЛ, ама още буткам куест с тях, а не ми се дават мп, нали съм скръндза.
    Но благодаря за предложението.

Цъкваш върху ника си, който е най-горе вдясно (Вляво е Начало Форуми и т.н., вдясно е в никът ти, Вх.поща и т.н.)
    Ще се отвори едно прозорче под ника.
    Оттам избираш Подпис. Отваря се следващ прозорец. И каквото има в него го изтрий. И след това натисни Запазване на промените.
    :)

.TAINNA. likes this.
  14. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Мисля, че с безценната помощ на Муши, на форума тази вечер ще му олекне...трафика имам предвид :)

15. elince77

elince77 Кандидат за признание

Мъка, мъка! С варовика съм ок, но сапуненият камък ми разказва играта. Още 96 броя ми трябват. Дали ще ги направя? Хубаво, че другарчетата и те пращат. Проблемът е, че на Кристалните водопади имам само едно отворено поле, на което съм насадила само дървета, без подобрения. Дали е най-удачният вариант? На предното обиране 5 камъка ми даде.

16. Пума~`

Пума~` Ветеран

при мен се падна индийското орехче и то два пъти , също така акация, сапунено дърво, смирна и сандалово дърво.

17. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Много добра ръка!

18. Пума~`

Пума~` Ветеран

да, доволен съм :)

19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

o_Oo_Oo_O
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Тайнствено-дърво-„Богория“-„Нетрани“-и-нов-постоянен-куест.15055/
    (Сапуненото не ще да е от стръковете от куеста, от някакви други ще да е.)

П.П. Акациево-смирнена ХХЛ горичка си образувах покрай влакчето.

.TAINNA. and Пума~` like this.
  20. Пума~`

Пума~` Ветеран

Ето за това става въпрос.. Явно съм слагал други стръкчета и съм се заблудил, че е от тези от куеста :D