Дискусия: "Нощта на прилепите"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Jul 7, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Dila1111

Dila1111 Обитател

Моля ви за помощ, трябват ми лъжици за още една супичка и приключвам, моля пратете.
    Благодаря предварително !
    Dila1111

2. dj_1

dj_1 Подрастващ автор

Моля за 2-3 сребърни лъжици. Благодаря предварително.

3. -Ivo89-

-Ivo89- Подрастващ автор

Колеги фермери ,моля за лъжички. Трябва да произведа още 5 супи. Правя всичко по силите си ,но трудно ги събирам. Понякога дори и една не ми пуска. Вече изразходих повече от 500 супер- тор.Това ми е ника в играта -Ivo89- , за тези които имат сили да помогнат.Успех на всички.

milena7004 likes this.
  4. Dila1111

Dila1111 Обитател

Много, много ви благодаря ! Приключих !

5. vida_bl7

vida_bl7 Прохождащ

обсипан си с подаръци

-Ivo89- likes this.
  6. Dila1111

Dila1111 Обитател

Опа, готово, стискам палци да успееш !

7. -Ivo89-

-Ivo89- Подрастващ автор

Хора,толкова много ви благодаря. Събрах всички лъжици благодарение на всички вас.Изключително много благодаря на играча който ми изпрати всичките необходими лъжици (а даже не знам кой е той).Честно да си кажа не се надявах кой знае колко на помощ.Благодаря ви от сърце.Приключих най-после:D

Last edited: Jul 16, 2017
    milena7004 likes this.
  8. fogli66

fogli66 Стажант

Много моля за няколко сребърни лъжици,ще полудея за пет лъжици егати:))

9. angelangelov2

angelangelov2 Прохождащ

Моля ви, само три лъжички ми трябват!

10. НощенБяс

НощенБяс Редовен

59 от 60 нахранени прилепа, нужни са ми 4 лъжици да смеля последната храна. Не знам дали ще ги получа с обирането на Кораловата гъба затова пиша тука ако може малко помощ ...Благодаря предварително:)

11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз приключих няколко часа преди края на събитието. Даже произведох 3 супи повече. Паднаха ми се пари, точки и 4 прилепа. Все е нещо. Имам общо 3 обора за крокодилчета,дано от тях поне 1 да е с крокодилче, 3 звезди и 3 броя по 1 храна.

Last edited: Jul 16, 2017
    milena7004 likes this.
  12. НощенБяс

НощенБяс Редовен

И аз успях, Благодаря на съфермерите които пратиха лъжици. Доказаха че все се намират добри хора и помагат дори и в една игра браво от мен поклон!!!

13. Mermaid

Mermaid Обитател

Сега погледнах и моето меню,дали са ми прилепите 18 различни обора и 2 стръкчета за фермата обаче ,но
    не зная още какви са :)
    ПП.дори не си заслужава да правя коментар :)

Last edited: Jul 17, 2017
  14. Фил78

Фил78 Подрастващ автор

Да ви кажа, тази част от евентите, харесвам най-много:
    някой моли за помощ и винаги се намират добри хора да се отзоват, макар и в игра, все още се намират ИСТИНСКИ ЧОВЕЦИ.

milena7004 and sm0uk3r71 like this.