Дискусия: "Нощта на прилепите"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 7.7.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Dila1111

Dila1111 Обитател

Моля ви за помощ, трябват ми лъжици за още една супичка и приключвам, моля пратете.
    Благодаря предварително !
    Dila1111

2. dj_1

dj_1 Подрастващ автор

Моля за 2-3 сребърни лъжици. Благодаря предварително.

3. -Ivo89-

-Ivo89- Подрастващ автор

Колеги фермери ,моля за лъжички. Трябва да произведа още 5 супи. Правя всичко по силите си ,но трудно ги събирам. Понякога дори и една не ми пуска. Вече изразходих повече от 500 супер- тор.Това ми е ника в играта -Ivo89- , за тези които имат сили да помогнат.Успех на всички.

milena7004 харесва това.
  4. Dila1111

Dila1111 Обитател

Много, много ви благодаря ! Приключих !

milena7004, -Ivo89-, .water. и още 1 човек харесват това.
  5. vida_bl7

vida_bl7 Прохождащ

обсипан си с подаръци

-Ivo89- харесва това.
  6. Dila1111

Dila1111 Обитател

Опа, готово, стискам палци да успееш !

7. -Ivo89-

-Ivo89- Подрастващ автор

Хора,толкова много ви благодаря. Събрах всички лъжици благодарение на всички вас.Изключително много благодаря на играча който ми изпрати всичките необходими лъжици (а даже не знам кой е той).Честно да си кажа не се надявах кой знае колко на помощ.Благодаря ви от сърце.Приключих най-после:D

Последна редакция: 16.7.17
    milena7004 харесва това.
  8. fogli66

fogli66 Стажант

Много моля за няколко сребърни лъжици,ще полудея за пет лъжици егати:))

9. angelangelov2

angelangelov2 Прохождащ

Моля ви, само три лъжички ми трябват!

10. НощенБяс

НощенБяс Кандидат за признание

59 от 60 нахранени прилепа, нужни са ми 4 лъжици да смеля последната храна. Не знам дали ще ги получа с обирането на Кораловата гъба затова пиша тука ако може малко помощ ...Благодаря предварително:)

11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз приключих няколко часа преди края на събитието. Даже произведох 3 супи повече. Паднаха ми се пари, точки и 4 прилепа. Все е нещо. Имам общо 3 обора за крокодилчета,дано от тях поне 1 да е с крокодилче, 3 звезди и 3 броя по 1 храна.

Последна редакция: 16.7.17
    milena7004 харесва това.
  12. НощенБяс

НощенБяс Кандидат за признание

И аз успях, Благодаря на съфермерите които пратиха лъжици. Доказаха че все се намират добри хора и помагат дори и в една игра браво от мен поклон!!!

13. Mermaid

Mermaid Обитател

Сега погледнах и моето меню,дали са ми прилепите 18 различни обора и 2 стръкчета за фермата обаче ,но
    не зная още какви са :)
    ПП.дори не си заслужава да правя коментар :)

Последна редакция: 17.7.17
  14. Фил78

Фил78 Подрастващ автор

Да ви кажа, тази част от евентите, харесвам най-много:
    някой моли за помощ и винаги се намират добри хора да се отзоват, макар и в игра, все още се намират ИСТИНСКИ ЧОВЕЦИ.

milena7004 и sm0uk3r71 харесват това.