Дискусия: "Нощта на прилепите"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Jul 7, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Dila1111

Dila1111 Обитател

Лъжиците изкачат с най-дългорастящото до 10 броя и то много рядко.
    Моля помагайте с лъжиците, Благодаря

Dila1111

2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Да се похваля от прилепите ми се падна обор за крокодилче.
    При мен вчера лъжиците бяха 9 от 8 часово растение, днес над 20 пак от 8 часово растение.. Нямам идея на какъв принцип са.
    Вече са нахранени 44 прилепа.

3. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Приключих с прилепчетата ще видя какво ще ми се падне от оборите и стръкчето. :D

4. milena7004

milena7004 Майстор

Останаха ми само осем супи да смеля. Утре се надявам да приключа с този куест. Благодаря на двамата фермери които ми оказаха огромна помощ с изскачащите.Успех на всички които се мъчат все още.

5. sashka_9800

sashka_9800 Активен автор

При мен изскачащите са много малко:cry::cry::cry:.

6. milena7004

milena7004 Майстор

Най-после приключих куеста. Отново огромно благодаря, за помощта на двамата фермери.Успех на тези които продължават.

7. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Още 7 прилепа и съм готов. Даже приключох един пълнолунен куест в читалищетп и си купих ище едно ябълково дърво за да мога да сложа XXL ъпгрейда.

8. ludko52

ludko52 Активен автор

Помагайте с лъжички, че нещо го закъсах, дано успея да приключа този куест. Благодаря ви предварително.

9. didenceto666666

didenceto666666 Стажант

Моля.помагайте с лъжички!

10. violethen2

violethen2 Стажант

може би не е мястото тук но ако някой може да отговори ще съм благодарен
    с какво се храни тинестото чудовище
    изправен съм пред дилема дали да си го взема или не
    порових из форума но не открих инфо

11. .water.

.water. Обсебен

Сумрачен цвят,забелязан ужас и плод на тъмнобляскащо дърво х 3 бройки за храна.

12. mechopuh78

mechopuh78 Guest

https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Пълнолуние.705/

13. zs_mark61

zs_mark61 Стажант

Моля помагайте с лъжиците
    zs_mark61 ID: 31004996
    Благодаря

14. violethen2

violethen2 Стажант

благодаря за инфото :)

15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Още храня прилепчета, но нито едно стръкче за бахама не ми се падна. Както и сандък с инструменти :cry:, трябват ми дъски, много дъски. Нито пък 12 ч. помощна техника докопах...
    Но поне нямам недовършен пълнолунен куест в читалището, насмогнах на тинестите чудовища :p.
    На някого падна ли се бахамско стръкче?

16. НИНА

НИНА Младши експерт

чудя се дали това гъба птиче гнездо ще остане за по нататък в играта или няма

17. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

ммммда оказа се че бургии има дъски нямаааа.... на мен ми се падна едно за бахама и едно за фермата също и майстор строител ...излюпих поредните мравояди палма нолина и хвойна XXL
    [​IMG] Обмяна след края на евента: 2 ТО + 3 МП + 2 ТрТО

mushnuk likes this.
  18. ludko52

ludko52 Активен автор

Още само една супичка да излапам и приключвам този куест. Благодаря ви за помощта!

19. staneli

staneli Старши болярин

Едно само ми се падна - "Нетрани" и едно за фермата, това е, а доста прилепи нахраних след края. Още не съм ги бучнала обаче.

20. angelangelov2

angelangelov2 Прохождащ

Имам нужда от малко лъжици, моля, ако имате възможност, изпратете ми. :) Благодаря!