Дискусия: "Нощта на прилепите"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 7.7.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Dila1111

Dila1111 Обитател

Лъжиците изкачат с най-дългорастящото до 10 броя и то много рядко.
    Моля помагайте с лъжиците, Благодаря

Dila1111

2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Да се похваля от прилепите ми се падна обор за крокодилче.
    При мен вчера лъжиците бяха 9 от 8 часово растение, днес над 20 пак от 8 часово растение.. Нямам идея на какъв принцип са.
    Вече са нахранени 44 прилепа.

pepa551, bubolina_8, eva-mina и 3 други харесват това.
  3. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Приключих с прилепчетата ще видя какво ще ми се падне от оборите и стръкчето. :D

4. milena7004

milena7004 Майстор

Останаха ми само осем супи да смеля. Утре се надявам да приключа с този куест. Благодаря на двамата фермери които ми оказаха огромна помощ с изскачащите.Успех на всички които се мъчат все още.

5. sashka_9800

sashka_9800 Активен автор

При мен изскачащите са много малко:cry::cry::cry:.

6. milena7004

milena7004 Майстор

Най-после приключих куеста. Отново огромно благодаря, за помощта на двамата фермери.Успех на тези които продължават.

7. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Още 7 прилепа и съм готов. Даже приключох един пълнолунен куест в читалищетп и си купих ище едно ябълково дърво за да мога да сложа XXL ъпгрейда.

8. ludko52

ludko52 Активен автор

Помагайте с лъжички, че нещо го закъсах, дано успея да приключа този куест. Благодаря ви предварително.

9. didenceto666666

didenceto666666 Стажант

Моля.помагайте с лъжички!

10. violethen2

violethen2 Стажант

може би не е мястото тук но ако някой може да отговори ще съм благодарен
    с какво се храни тинестото чудовище
    изправен съм пред дилема дали да си го взема или не
    порових из форума но не открих инфо

11. .water.

.water. Обсебен

Сумрачен цвят,забелязан ужас и плод на тъмнобляскащо дърво х 3 бройки за храна.

12. mechopuh78

mechopuh78 Guest

https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Пълнолуние.705/

13. zs_mark61

zs_mark61 Стажант

Моля помагайте с лъжиците
    zs_mark61 ID: 31004996
    Благодаря

14. violethen2

violethen2 Стажант

благодаря за инфото :)

15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Още храня прилепчета, но нито едно стръкче за бахама не ми се падна. Както и сандък с инструменти :cry:, трябват ми дъски, много дъски. Нито пък 12 ч. помощна техника докопах...
    Но поне нямам недовършен пълнолунен куест в читалището, насмогнах на тинестите чудовища :p.
    На някого падна ли се бахамско стръкче?

16. НИНА

НИНА Младши експерт

чудя се дали това гъба птиче гнездо ще остане за по нататък в играта или няма

17. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

ммммда оказа се че бургии има дъски нямаааа.... на мен ми се падна едно за бахама и едно за фермата също и майстор строител ...излюпих поредните мравояди палма нолина и хвойна XXL
    [​IMG] Обмяна след края на евента: 2 ТО + 3 МП + 2 ТрТО

mushnuk харесва това.
  18. ludko52

ludko52 Активен автор

Още само една супичка да излапам и приключвам този куест. Благодаря ви за помощта!

19. staneli

staneli Старши болярин

Едно само ми се падна - "Нетрани" и едно за фермата, това е, а доста прилепи нахраних след края. Още не съм ги бучнала обаче.

20. angelangelov2

angelangelov2 Прохождащ

Имам нужда от малко лъжици, моля, ако имате възможност, изпратете ми. :) Благодаря!