Дискусия: "Нощта на прилепите"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 7.7.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. НощенБяс

НощенБяс Кандидат за признание

споделям че от кокалени храсти ми дава по 8 броя лъжици за втори път. А от тази гъба за 3 и нещо часа по 10 лъжици само снася. активен е и един букет и за около 1 и 20 не помня точно са готови. нивото ми е 94.

mushnuk, Mankata и лудакрава1 харесват това.
  2. milena7004

milena7004 Майстор

Радвам се ,че доста играчи са , или към края на този куест,или са го завършили. Чудя се, тези които успяват без супер тор да се справят как го постигат.Аз се опасявам,че няма да успея без супер тор да го завърша. Досега съм нахранила едва 21 прилепа. Лъжиците ужасно много ми липсват :D

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

6 дни и малко е куестът. Грубо по 10 супички дневно. Сега е малко след началото на 3-тия ден. Значи си почти в график.

milena7004 харесва това.
  4. .water.

.water. Обсебен

Милена 7004 отчитай и факта ,че има хора които могат да садят и берат цял ден и това е от значение.Едно да събереш 3–4 реколти едно е ако нямаш възможност през деня да влизаш да събереш сутрин и вечер дава си отражение.И ако имаш 20 подаръка на ден и ето ти разликата в напредъка.

mushnuk и milkoga1 харесват това.
  5. milkoga1

milkoga1 Господар

Баш си е така,зависи с колко време разполагаш,поне конкретно за този евент.Също зависи и СТ примерно,ако имаш доста и ториш,изкарваш три реколти за времето през която става една без екстри.И ето ти и по вече падащи.

6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

В моя случай и 8 бр.от вълшебните дървета, точно в този куест тази бройка плюс е прилично количество.

7. milena7004

milena7004 Майстор

При мен очевидно подаръците оказват влияние.Най-много съм получавала до 10 на ден,но аз и не искам да получавам повече от съседите си ,защото няма как да върна подарък ,имайки предвид ,че безплатните са ми 7.Щеше ми се изскачащите да са повече за да не е толкова напрегнат този куест,че в едно с жегите ми идва нанагорнище.

Последна редакция: 12.7.17
    .water. харесва това.
  8. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Нека съседите ми който имат желание да ми пратят подарък е ЛЪЖИЦА :):):) Благодаря

tani1980 харесва това.
  9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

:music:Накичих редичката, още малко прилепчета ще похраня, белким пуснат някое сандъче с инструменти или стръкче или някой час помощна техника. За читалището единствено тинести чудовища и тъмнобляскащи плодчета ми трябват, малко запаси с пълнолунни растения ще натрупам, докато си играйкам. Използвах около 700 бр. СТ първия ден, други харчове покрай куеста нямам.
    Много сребърни лъжички желая на още играещите!

milena7004 харесва това.
  10. .water.

.water. Обсебен

Искам не искам ще се огранича само в тези 60 имам за наваксване куестове в читалището и ще се възползвам от тези дни.Е ако се продаваха и тези растения щеше да е друго .Пък и моите прилепи дават почти само точки и пенита и ми задушиха мисълта да продължавам да ги рантутя още в зародиш.

*Aleksa* и eva-mina харесват това.
  11. missdadi

missdadi Стажант

две мрачни светулки, едно тинесто чудовище, 1 тъмнобляскащо, 2 пипаловидни и 2 ябълки на черната кралица, останалото малки поленца с ямч и пинки пай за 200 часа, насадени със светеща плесен или сумрачен цвят, поляти само с вода. Това веднъж ми даде 27 и веднъж 24 сребърни лъжици. Исках черпаци и не сребърни, ами златни, но ми отказаха xD беше опит, но май ще продължа с тия две растения. Нищо, че другите ми куцат. Като не дават лъжици, и аз няма да ги сея :)
    Да допълня: призраците и демонското цвете с вода също дават доста лъжици, но не като дългите. По мои наблюдения дългите растения дори само с вода дават повече лъжици, а и освобождават време за лично ползване ;)

Последна редакция: 13.7.17
    eva-mina харесва това.
  12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Нахраних общо 29 прилепа, една лъжичка ми липсва за да ги закръгля на 30 и да взема дръвчето. Иначе ми с епадна един кафяв прилеп, 1 саксийка 2 пъти купон за 3 часа и сега садя кресон и пшеница да се възпозлвам от техниката, 1 дръвце от новите - дето уж дава върба и другото са точки. Един единствен път ми се е падала храна и веднъж 3 звезди. Бананите са кът.

13. kuky121

kuky121 Стажант

Аз пък имам 1 светулка, 1 тинесто, 3 пипаловидни, 1 бляскащо дърво и 1 ябълка. Останалото е малки полета. Сутринта сях призраци. Сега обрах и даде само 7 лъжици. Сега боднах светеща плесен да видим дали ще даде повече довечера. До тук съм нахранил 23 прилепа. До 60 не знам дали ще стигна. Добре беше с четките. Артисаха накрая. Да пуснат кранчето и сега ако може, че с тия оскъдни изскачащи не виждам до къде ще стигна :)

14. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

От поле с ужасяващи тикви - нито една лъжичка.

15. Mermaid

Mermaid Обитател

BUTTERFLAYS харесва това.
  16. konstantinna

konstantinna Прохождащ

да се похваля, от светеща гъба на малки поленца, пет дървета и два обора 27 лъжици :)

до тук са нахранени 32 прилепа :)

milena7004 и .water. харесват това.
  17. .water.

.water. Обсебен

Приключих с рантутниците.Май никаква система няма с тия изскачащи както им дойде едно към кесим ги дават.По късорастящо дава 16 лъжички по дългорастящо 9 иди ,че го разбери.

18. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

От призраци и 1 дърво - 12 лъжици. Е къде е логиката? По дългото растение пуща по-малко.

19. .water.

.water. Обсебен

Е това казах и аз преди и при мен така се случи.

20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А аз получих награди-изненада:
    [​IMG] [​IMG]

П.П. Не разбрах какво са ми дали прилепчетата в сандъчето, това са награди от баха куеста :D:D:D.