Дискусия: "Нощта на прилепите"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Jul 7, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз си признавам - само 6 прилепа нахраних - за толкова имам лъжици. Паднаха ми се точки, пари, 1 тайнтсвено стръгче и купон за 3 часа който след малко изтича, та го ползвам да сея вампирски доматчета.
    От тези доматчета само 1 лъжичка ми изскочи.
    Може да си правят сметките да им се купуват кошничките, ама не са познали.

Last edited: Jul 11, 2017
  2. baiete

baiete Болярин

До сега съм нахранил 16 прилепя, ако така върви за 4 дни трябва да ги събера . даде ми два стръка от тях черна върба XL и XXL , малко техника и останалото пълнеж .

3. dedoto1

dedoto1 Редовен

пълна скръб откъм падащи с тея 30 на ден и след 10 дни няма да приключа.

4. -niksan-

-niksan- Обсебен

За сега 31 прилепа нахранени:)
    След 2 дена съм готов;)

Last edited: Jul 11, 2017
    pepa551 likes this.
  5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

10000 пари и точки, 5000 тпчки, бройки растение,1 купон за час. За момента - общо 12 прилепчета са нахранени.

.water. and pepa551 like this.
  6. .water.

.water. Обсебен

До сега 30 кръвопийчета нахранени мисля,че нещата вече изглеждат по-добре шанс има.Не гледам времето на растежа садя това ,което ми трябва за евентите в читалището.Обаче ми направи впечатление от едно и също растение дава различен брой лъжички.Иначе прилепчетата дадоха 2 пъти по 12 часа техника саксия и останалото само точки и пенита

pepa551 likes this.
  7. Самардапа

Самардапа Главен болярин

аз нахраних 33 прилепчета - от тях - 1 стръкче и 6ч техника

8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз нощеска имах лунна роза - и аз садя каквото ми трябва за куестовете в читалището - даде ми само 9 лъжици. Довечера ще насадя някое 8 часаово, пък да видим.

9. rumiko6161

rumiko6161 Подрастващ автор

В края на пълнолунно събитие засявам най-дългорастящото, не помня какво беше (имам две по 8 ч.)
    Както и да е, че съм изгубила малко растения няма значение, по-скоро ми е за изскачащите.
    Но и това ще преживея :) Все пак това е само една игра.
    Благодаря за отговора.

.water. likes this.
  10. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

11. Mermaid

Mermaid Обитател

Приключих и с прилепите,
    ето защо вече имам стотина излишни лъжици:)
    падна ми се от всичко по малко, нищо особено все пак,
    не съм засяла дърветата и оборите, не очаквам да долетят чудеса от тях ,
    може би някой ден ще дойде и техния ред :)
    Но на всеки нов ред в небесната искрено се радвам.

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А би ли споделила каква тактика използва, че успя така бързо да се справиш с изскачащите?

13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

взаимодействие xD

eva-mina and milena7004 like this.
  14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ти пък що говориш от чуждо име? Може да е ръсила СТ, да е купувала изскачащи/кошнички или знам ли още какво? Що да не сподели с другите, дето все още не сме преборили прилепите? Може да научим нещо ново пък.
    ;):)

rumiko6161 and milena7004 like this.
  15. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

за мен казахxDза нея не знам, но цяла съм уши;)

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За мен този начин е обиден. Да не съм в 1-ви клас ;) или притисната от някакви екстремни ситуации?
    Но всеки решава за себе си.

П.П. От задължителните имам да храня още 13 бр. По-добра се оказа ситуацията, отколкото ми се стори в началото.

17. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ти от де знаеш ко съмxDнищо лошо не виждам начина е легален;)

18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ми не знам, и повтарям - говоря за себе си, за моя начин на игра и разбиранията ми за нея.

19. .water.

.water. Обсебен

Имам да храня още 20 прилепа ако не успея до предпоследния ден ще наведа виновно глава на долу и ще прибягвам до обидния начин.Ше ги обиждам как аз си знам.

eva-mina and elliss_bg like this.
  20. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

:eek:ми имала съм монетки дала съм ги, иначе не съм печатала мина туй време при менxD

Last edited: Jul 12, 2017