Дискусия: "Нощта на прилепите"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 7.7.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте, фермери!

В тази тема можете да споделите своите впечатления,
    стратегии и мнения за събитието!
    Моля, използвайте я по предназначение!

ЧЗВ
    Приятна игра!
    Екипът на Фармерама​

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Какво е необходимо:
    60x прилепска супа = 5400x гъба птиче гнездо и 360x сребърна лъжица

Какво можем да спечелим:
    60x награди на случаен принцип от призрачните сандъци, Ябълково дърво на мрачната кралица XXL, Тъмнобляскащо дърво XXL, стикер, редичка с обачета + 2 цъкалки за нея (останалите 2 са произволни от наличните ни)

П.П. Това ще го играя. Притеснява ме количеството изскачащи, но ще опитам. Ще изтупам прахта от вълшебните дървета, да поработят и те.

Последна редакция: 7.7.17
    Amelita_ и eva-mina харесват това.
  3. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

О, и аз ще го играя. Дано тоя път да събера за редето. Предното подобно събитие не можах да се преборя. Само ако можех да си спомня какво съм насадил последното пълнолуние ...

mushnuk харесва това.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Аз вероятно имам тинести чудовища и забелязан ужас, за съжаление сумрачен цвят имам достатъчно за читалището, затова вероятно съм посяла каквото ми трябва. Не помня какви дървета оставих.

Питане към екипа:
    Какво ще дава вълшебното дърво?
    Щото според това инфо ще дава четки, а според това инфо - сребърни лъжици.

лудакрава1 харесва това.
  5. dedoto

dedoto Адмирал

даа....прекалено много лъжици,ще трябва доста да е завишен %-та.в сравнение текущото събитие 300 от 3 полета.....:(

6. slavco19644

slavco19644 Стажант

тъпня

време за почивка през лятото ама китайците не почиват

Последно редактирано от модератора: 8.7.17
  7. Кобрелия

лъжиците ще ги дава след като приключи събитието с почистването.

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Благодаря за уточнението, Кобри. Значи няма да бързам да изтупвам прахта на вълшебните дървета.
    :)

9. Кобрелия

няма защо, аз моите не ги бутам въобще, седят си и пускат корени дълбооки:)

eva-mina харесва това.
  10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз като видя че приключва пълнолунието дори да не ми трябва садя дълги растения, понеже не се знае какъв прилрп ще изскочи от торбата другия път. А и все събирам ресурси да отключа селекцията на врани. Но последното дълго пълнолуние закупих рецептата за букета, сега събирам за рецептата за саксията, че нивото със саксийките е оторено а с букетите - не все още.

11. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

предизвикателство...лъжиците + двата XXL ... мотивация = ще играя ... и наградите на случаен принцип хич не са за пренебрегване.

[[Fermerkaa]] харесва това.
  12. misugi24

misugi24 Подрастващ автор

искам да попитам ужасния букет ще свалили времето на растението от събитеото

13. Кобрелия

засадил си светеща гъба и малко демонско цвете.

според тестовете - не действа на посева от събитието

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Мда, вълшебнте дървета вече дават сребърни лъжици, само дето ги извадих преди малко.
    :mad::mad::mad:

П.П. От 6 обора за тинести чудовища, 19 дървета и малки поленца със забелязан ужас - 11 изскачащи. Бройката 360 май ще е мираж.

15. biberon4o25

biberon4o25 Активен автор

малки поленца със сумрачен цвят- 21 изскачащи

16. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

2 чудовища, 3 скривалища, 2 тъмнобляскащи, 3 ябълкови и на останалите ~ 200 поленца демонско цвете = 23 лъжици. Да видим какво ще изскочи от птичето гнездо ;)

17. rumiko6161

rumiko6161 Подрастващ автор

Здравейте,
    Преди малко влязох в пълнолунното поле и видях, че нямам нищо засято на полетата, само две поленца със зеле мозък, от което следва липса на изскачащи - само 5 от оборите и дърветата.
    Ще може ли да проверите какво е станало?
    Ето и снимка: http://www.img-share.eu/f/images/391/lipsvashti6kxPq35_sredna.png
    (дано да съм се справила със снимката :))

18. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Една единствена светулка, няколко ддървета покрая, всичко останало малки и средни поленца - само 11 лъжици. Чудовище не гледам. Искам да приключа със светулките и тогава да махна обора. Имал съм насадена пплесен. Сега насадих някакво 6 часово че ми трябва за куестовете.

19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

От 173 малки поленца с гъба п.г. - 16 изскачащи.

П.П. Второ поле - 12 изскачащи. (Заради бонуса от колелото се прежалих да харча СТ, ударно производство на китките за събитието :D.)

Последна редакция: 10.7.17
  20. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Ето, видя ли? Пък ти викаш невъзможно. За денонощие имаш 8 засявания с тор и вода - това са си 128 изскачащи. Три денонощия и бройката готова! :D. Дори ще си припомним как се гледат бебета - по часовник на три часа... xD

Тъкмо да видя следа от малко здрав разум у БП /визирам евента с почистването и по - специално 10 часовото растение/ и след ден - два веднага ни трясват с щуротиите си - бързорастящо на едно поле с милион изскачащи. Нема надежда, това е!

elliss_bg, [[Fermerkaa]], -dd76- и още 1 човек харесват това.