Дискусия "Новогодишно тържество"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by KAtanasova, Dec 28, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. nik76112

nik76112 Напреднал

Куестовете са големи обиржии:mad:.

2. Самардапа

Самардапа Главен болярин

На мен ми е празнично и нищо не ми изглежда скъпо...задачите от куеста 1ва част ги минах с лекота с тюлени, сандалово дърво, малко питомба и малко коколоба, растенията - с див джинджифил.
    Е, да, редчето не е нещо, заради което ще си прережа вените ако не го притежавам, но не може винаги подаръците да са по-по-най....от коледния календар бяха щедри, от предния евент бяха пре-щедри (поне при мен се паднаха 2 дървета помело, 3 златен кестен и 1 лиственица), ето вчера - 2 тайнствени обора до фазан, Рошко развърза кесийката и даде бизонче на всеки потрудил се да стигне до него, а за най редовните ще има и оборче за крокодилчета.....Така погледнато ми се струва, че срещу голямото мързелуване и преяждане по празниците едно леко евентче без истерии с падащи, нечовешки бройки за отглеждане е добре дошло :)))
    А през новата година желая на всички силата на ветровете, смелостта на зверовете, мъдростта на вековете и любовта на боговете!!! Весело посрещане на Новата 2018г!!!

Last edited: Dec 29, 2017
  3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Мисля да копам на 3 полета, дано успея с бройките.
    Започнаха и свинските погребения, времето вече е празнично, не ми се копа бе хорааааа,
    НАЗДРАВЕ И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

4. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Напълно се съгласявам, всъщност като се замисля коледните и новогодишните куестове бяха достойно лесни дори и за видни булгаристански мързелани като мен. Подаръците също не бяха лоши, а украсяването на елхичката наистина ми хареса. Така че смятам да копам лежерно между аперитива и свинското 8).

Пожелавам на всички богата трапеза и добра компания, с която да я споделите! :D

5. zorro58

zorro58 Главен болярин

6. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Имаш я, сега има и кой да ти я донесеxD:p.

7. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Дилема братя и сестри, дилема?! За да прегърна редчето /което е най-леката, по моему задача/ сметнах че ще трябва да предам: 400 000 в животни, 900 000 в плодове и още 650 000 микс. Аритметично 1 950 000 от склада. Сега съм в размисли и страсти, да ги загробя в реда или да ги инвестирам в по-високо ниво на купа или разсадник,менажерия или манифактура. Хайде споделете своето мнение.

eva-mina likes this.
  8. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Ако харесваш редчетата и не искаш след време БП да ти предложи за ЛГ, КОПАЙ, ако нямаш слабост към небето, погледни пазара, НАПРАВО Е ПОЛУДЯЛ, когато паднат цените, тогава помисли и за купите, МОЕ МНЕНИЕ.
    Аз копам, не искам да давам ЛГ за редове, не купувам нищо с реални пари, ПРИНЦИПИxD.

eva-mina and Dionys like this.
  9. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Блатодаря! Редчетата и всички допълнителни и изненадващи бонуси ме интересуват единтвено ако са свързани с острова или възможни бонуси от колелото. За вкарването на реални пари сме на едно мнение.8)

eva-mina likes this.
  10. Самардапа

Самардапа Главен болярин

За развитие на купите не можеш да се възползваш от бахамските животни, дървесни плодове и растения....а като стойност те са в пъти по високи от еквивалентите им от основната ферма - а за текущия куест можеш да ползваш И бахамските....така, не ми трябвало да имаш дилема
    ааааааааааааа, забравила съм, сега погледнах на друг ник и видях, че може да се предават за купата.......еми тогава....ти си решаваш - аз след като дадох нужната стойност за куеста не си личи, че съм разтоварвала плевнята

eva-mina likes this.
  11. bim177

bim177 Обитател

Животните малко ме върнаха назад, но здраве да е.Дано си заслужава ;)

12. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Ще се играе леко и лежерно, каквото е времето :) докъдето го докараме надявам се половинката да копа аз да се погрижа за софрата:inlove::music:

eva-mina and bim177 like this.
  13. baiete

baiete Болярин

Само аз ли не разбрах в Новогодишно тържество IV, 2 ниво диамантена задача какви са тези прекрасни фойерверки ? :oops:

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

[​IMG]Прекрасни фойерверки09 ч.480 ТО/ТрТО1х1

(В новогодишния календар през 2015 е имало същата цъкалка.)

baiete likes this.
  15. baiete

baiete Болярин

Блг Муши ! Туй чудо го имам в изобилие 26 бр. :(, замислям се дали да играя те и тез безплати врътки дават ,,страхотни награди '' xD

16. johnnie75

johnnie75 Професионалист

От един парти билет ми се падна +100% реколта - това значително ще ускори завършването на задачите.:)

eva-mina, [[Fermerkaa]] and .water. like this.
  17. ..koni..

..koni.. Редовен

Защо лъвска муцуна с вода и тор е за време 3:25ч.?
    ID: 46470310

18. nina7878

nina7878 Стажант

и при мен има проблем с времето на Лъвска муцунка . ID: 3523781

19. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

и при мен е същия проблем-лъвска муцунка с вода, тор и супер тор-3ч и 25 мин.ID48359642

20. staneli

staneli Старши болярин

Хора, проблем няма. Само малко е объркана табличката.
    При растение за 4.45ч. , с вода - 3,48ч., с тор и вода - 3,36ч /без активирана руна за тор/, с активирана руна вече е 3,25 ч.
    При растение за 4 ч. - с вода -3,12ч., с тор и вода - 3,02ч. /без руна/
    т.е. в табличката са сгрешени параметрите на растението с тор и с вода и тор.