Дискусия: Нововъведения на Бахамарама

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Mrs.Capricorn, Mar 16, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. trol4o1

trol4o1 Стажант

Не съм доволна от тези нововъведения!!! Относно бройките за новия куест - твърде много са, а наградите банани има- няма 30 общо, не стигат за отключване дори на едното нововъведено дърво.
    БП да пуснат две три куестчета с растения и дървета от първите стаи - с награди банани.
    А относно "Замъци в пясъка", ще го завещая, да го играят пра-внуците. xD

2. rumi74

rumi74 Подрастващ автор

спок куеста е постоянен ,можем и след 1 година,яваш,яваш,пък идва и пролет-лято,няма да сме от сутрин до вечер на компа я има и по интересни занимания

Last edited: Mar 16, 2015
    MARV3000 and xari_myri like this.
  3. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

така е, с нищо не ма блазни евента8)съотношението стока награда е меко казано ,,даваш табун коне за кокошка,,не знам дали ще го пипна, ще видя колко ще ми боде очите като са мота у читалището:cry:особенно за 7 задача ти трябва и доза лудостxDама човек никога не знае кога ще я прихванеxD

4. -niksan-

-niksan- Обсебен

След като ще пускат,постоянния куест и равноденствието заедно, да ли няма да има бъг?

..koni.., MARV3000 and FrozenKiss like this.
  5. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Защо питаш?xD Чакаш до последно и късно довечера или утре сутринта започваш да играеш. Близко е до акъла... Че това дори можем вече да си го приемаме, като предупреждение: Пускаме две неща едновременно, съответно очаквайте фал старт.

..koni.. and MARV3000 like this.
  6. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Ми те верно златни ни излизат, що сте недоволни... xD:DxD

Valkaaa76, [gabi]04 and MARV3000 like this.
  7. Kalina_A

Kalina_A Активен автор

8. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

9. бабчето

бабчето Стажант

аз съм играч вече пета година,но отдавна вече се отказах от острова-нищо ново не съм отваряла-по простата причина се искат банани в такива големи количества,че още като видя бройката и се отказвам-то не стига че едва ги събираме за да отворим първо дадена стая ами после сума ти време събираш банани да отвориш поне едно нещо от стаята а куестите си ги скалъпват така гачи всеки ден печелим банани с торбата..бош лаф..за съжаление нямам възможност да вися непрекъснато в играта затова съм се отказала и да сея каквото и да било-нагъчкала съм всичките си полета и бахамата с обори и дървета,че иначе ще ми се налага да плевя като разпрана..затова и повечето временни куести и евенти не ги играя-по простата причина че нямам определени продукти а и наградите за тях са меко казани смешни.

10. ТИН

ТИН Обитател

11. ТИН

ТИН Обитател

И аз няма да го играя!Не си заслужава !Толкова много животни,селекции....и то за какво ?-за няколко банана!Успех на всички,които ще го играят !

12. Dila1111

Dila1111 Обитател

Тези бройки, с които да отворя необходимите за куеста неща, ако ги имах нямаше да ми трябват банани, сега горе долу след година и половина може би ще го отворя, маниашка глупост да се искат първо заключените неща, а после да се искат отключените, не искам да кажа, че искам да ми е лесно, но поне някаква логика, а не подигравка :)
    За какъв РИФ говорите всички, аз ли полудех нещо ? За отваряне на пристанището ли става дума или нещо съм пропуснала с този риф, аз и това не го зацепвам какво има в това пристанище, има ли смисъл да го боря при положение, че нямам никакви банани...Но ще бъда благодарна за инфо за тоз РИФ :) Мерси

wilma11 likes this.
  13. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Рифа е нещото, което всички чакаме с нетърпение, защото евентуално, ще се разшири бахама за садене и отглеждане на добичетата - по обещание на продуцента - разбира се, не се знае още, кога и как ще стане това. Оварянето на пристанището е като цветната градина, слагаш си цъкалки там, съответно, ако цъкалката дава ТрТо, си ги получаваш като тропически, а не като обикновените за основната ферма. Надявам се, да се изразявам разбираемо, но ако нещо не е ясно питай пак.

14. Dila1111

Dila1111 Обитател

Много точно и ясно, мерс !

tutifruti9 likes this.
  15. 0246

0246 Обитател

Ако не се лъжа, за тоя РИФ пак бяха пуснали анкета. Преди има-няма 50 години xD Те тогава собствениците май бяха различни, ама като гледам резултатите от така популярните в последно време анкети, дали няма да го гледаме през крив макарон дългоочаквания риф :p

wilma11 likes this.
  16. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Дано не го гледаме и рифа, като киното, че тогава вече здраво ще го закъсаме... :cry:

wilma11 and ..koni.. like this.
  17. zorro58

zorro58 Главен болярин

ама то и за новите дървета на бахамите вече взеха да искат по 40-50 банана , оляха се наистина

wilma11 likes this.
  18. MARV3000

MARV3000 Ветеран

Аз много-много надежди на рифа не възлагам. По рекламите дето пускат отвреме навреме става ясно, че ще е ново поле, със съвсем нови неща за отглеждане. Надали тези, които се отглеждат досега ще могат да се поставят там. А за да се отварят, дали банани ще искат или съвсем нова валута - не е съвсем ясно.

19. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Аз също съм скептично настроена, ако искат банани, представям си, каква ще е бройката при условие, че от сега взеха да се уливат с бананите при нововъведените дръвчета.
    Ако е нова валута, то и нея ще я въведат с гръм и трясък, като ще оплескат нещо работещо за момента.

wilma11 and MARV3000 like this.
  20. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Предполагам, че всички, които сте над ниво 100, имате банани, звезди, лг, а за мп да не говоримxD, но питаш ли мен:(, още две статуи трябва да отворя в 9 стая, те нови измислиха, рифа ще го гледам през крив макаронxDxDxD, но за никъде не бързамxD, докато събера точки за пенсия може и банани да събера,знае ли човекxDxDxD.

zlatka90 and Valkaaa76 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.