Дискусия: Нови градски проекти

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 3.12.25.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. p_janeta

p_janeta Комисар

Когато изтече времето, излиза прозорец, който те информира, че можеш да стартираш нов проект.

tq1900 и .TAINNA. харесват това.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Имам майсторски Проект: Използвай храна в 14 работилници на: Пълнолунното игрално поле
    Въпросът ми е кое е това поле? Защо не ми се получава?

Имам Зловеща манифактура. Два пъти я обирах в Гора от гъби и не отчита нищо. Сега я сложих в Другото поле, което предполагам е Пълнолунното поле. Пак не отчете нищо. Сложих работилници на двете лунни полета. По едно време се появиха 8/14 изпълнени задачи ей така от нищото. С голямо забавяне. Така и не разбрах от къде се изпълниха.

Моля Муши, удари едно рамо и виж ако можеш какво става при мен и защо не ми се изпълнява проекта "Храна в 14 работилници на Пълнолунното поле". Цял ден само това правя, а не искам да сменям задачата.

Скоро имах подобна задача пак в майсторския проект "Използвай храна в 14 работилници на: Горска поляна". Тогава с две манифактури изпълних задачата.

Сега ми се иска пак така, по бързата процедура да мина, но нещо се бъгва и не става. Опитвам с манифактура, опитвам с производства извън манифактурата, бера едно по едно, бера с техника, всякакви опити правя и не се получава. Къде греша? Аз ли греша или играта има проблем?

ID: 14069390

п.п. Заредих менажерия в Лунното поле, в което сеем за събитието. Вкарах вътре 8 къси производства и се получи. Днес два пъти опитвах и не стана. Сега стана. Завърших проекта. Може би е имало бъг, който сега се оправи.

Последна редакция: 18.5.26
  3. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, не става въпрос за Гората от гъби, става въпрос за Пълнолунните полета (= Пълнолунно игрално поле). Няма как да знам какво и кога си имала на това поле, но в момента там нямаш нито една работилница. Имаш поставена манифактура, но в нея не виждам поставена работилница. Не ми е известно играта да има проблем. Допускам, че е възможно забавяне в отчитането на изпълнението на задачата. В такъв случай по-добре излез от играта и си рестартирай устройството, след което се логни отново, не разчитай само на рефрешване. Но виждам, че в момента показва, че задачата е изпълнена. Толкова мога да помогна. Приятна игра!

.TAINNA. харесва това.
  4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Муши, това упражнение го играх във всякакви варианти. Имах излизане и затова махнах манифактурата от Пълнолунното поле. Сега я поставих и заредих 8 къси производства със СТ и се получи. Предполагам, че с твоето влизане играта се е отпушила и се оправи. Благодаря ти :) :inlove::)

5. mushnu4ka

Привет, не съм посещавала фермичката ти. Надничах само в панела, който е нашият инструмент за различни проверки. Не играя майсторските проекти, но в дневните проекти при подобна задача е достатъчно само нахранването на обор, не е необходимо и обирането му. Както и да е, важното е, че всичко е наред. Спокойна вечер!

П.П. Направих тест и потвърждавам, че не е необходимо да "узрее" работилницата, за да отчете задачата като изпълнена, достатъчно е да бъде "нахранена" било с обикновена храна, било със СХ.

Последна редакция: 18.5.26
    .TAINNA. харесва това.
  6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Много голямо благодаря за надничането. Добра работа свърши :D:inlove: И за теста благодаря. Важното е, че има ефект и имаме резултат ;)

mushnu4ka харесва това.
  7. babamarta

babamarta Активен автор

Муши искат да купя нещо от магазина. От кой магазин. Купих от фермерския не отчете, не мога да разбера. Смених го.

Последна редакция: 27.5.26
  8. mushnu4ka

Здравей, при тази задача трябва да се купи дърво, обор или предмет от обикновения магазин (червенаа кошница). Радвам се обаче, че си намерила начин да се справиш. Хубав ден!

9. babamarta

babamarta Активен автор

Благодаря ти Муши.

mushnu4ka харесва това.
  10. bubolina8

bubolina8 Болярин

Моля админ да ми смени поръчката

11. mushnu4ka

Здравей,
    Най-напред ще те помоля за ID на акаунта. След това ще те помоля да споделиш за поръчка къде става въпрос - в ежедневните проекти ли, в майсторските ли. Освен това на какво основание?
    Спокойна нощ!

12. babamarta

babamarta Активен автор

Муши приключих, а не получих 8 лг. ИД 41396329

13. mushnu4ka

Здравей, проверката показва, че са начислени. Хубав ден!

14. babamarta

babamarta Активен автор

Благодаря ти Муши.

mushnu4ka харесва това.