Дискусия: Нови градски проекти

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 3.12.25 в 09:01.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Нови градски проекти

В тази тема можете да споделите своите впечатления, тактики и мнения за новата функция.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама​

2. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Привет,
    Имайки предвид, че "Нови градски проекти" стартира днес в 15ч., продължителността на първия ден до 01ч. на 04.12. или на 05.12. ще бъде?

3. mushnu4ka

Здравей, до 01:00 ч. на 04.12.2025 г. Приятна игра!

П.П. Но последно новото нещо стартира утре, не днес.

Последна редакция: 3.12.25 в 13:04
    milena7004 и червената_шапчица харесват това.
  4. daniva76

daniva76 Кандидат за признание

След алпийския свят въпросните проекти са второто нещо, от което с удоволствие няма да се възползвам! Не обичам да мрънкам и се опитвам да гледам на всичко позитивно, ама имам неприятно гъделичкащото усещане, че БП се опитват да ни върнат в детската градина! Когато започнах да играя тая игра преди 14-15 години (май 2010 беше), имаше туториал, който ни казваше: "Цъкни тук, цъкни там" - та нещо такова и тия нови проекти... Да не говорим, че някакси дублират идеята на поръчките от клиентите... и за какви награди насреща? 1-2 СХ, или парти врътки, точки х нивото... Че аз от ежедневните си сандъци взимам повече! Че и на конкретно поле пък трябвало да ми е оборът - откъде накъде! Когато ми трябват обори, винаги си ги слагам на горската поляна (пести се вода, не за друго), как ли пък не заради смешните им наградки да тръгна да си местя обоите по полетата!
    Много по-добре ще е БП вместо да се чудят каква нова изг..ца да вкарат в играта, да ме светнат къде да си дяна вече близо 200-та броя жълти мандри и жълти обори за стригане на овце, че не смогвам да ги разкарам ни с фермерския експрес, ни на ПиТ да ги продам (щото никой не ги търси, барем да ги харижа на някой)!
    Мога още кусури да им посоча, но каква ли файда... Това просто е поредният случай, когато БП вместо да изпишат вежди, вадят очи.
    Липсва ми времето, когато събитията не се прескачаха по 4-5 едно друго и не се въвеждаше всеки месец нов обор или дърво. Играта тогава беше наистина игра и тръпка, а вече се е превърнала в едно неспирно състезание и надбягване с поредния евент, поредния куест с поредното ново дърво/обор, поредното (в случая съвсем ненужно) нововъведение...

.Gaga7., pepa551, nasko72 и 9 други харесват това.
  5. -niksan-

-niksan- Обсебен

И като изпълниш тези 43 задачи, какво ще получа освен тези малки награи,трябва да има голяма награда.

6. p_janeta

p_janeta Анализатор

Май и ти като мен си чел по скоростния метод. Днес пак го прочетох. 43 са примерните задачи. В прозореца пише " текуща серия : седмици ". Предполагам, че ако се играе дълъг период от време без прекъсване, в бъдеще ще има и допълнителна награда.

7. -niksan-

-niksan- Обсебен

Когато пуснаха сезона,на всеки сезон имаше цъкалка, която се слага в специален ред.

8. mushnu4ka

Привет, не се изпълняват 43 задачи, а всекидневно 4 от въпросните 43. За всяка изпълнена задача получаваш малка награда. За изпълнени всичките 4 задачи, които ти се паднат, в 7 поредни дни получаваш падналата ти се награда за напредък. И това не е периодично събитие (със сезон 1, 2 и т.н.), а постоянно, т.е. сравнението със сезона е неуместно. Хубав ден!

П.П. Лично съм със смесени чувства към предстоящото нововъведение. Още не съм решила ще се занимавам ли с него или не. Наградите за напредъка биват, но дали ще имам всеки ден време да му обръщам внимание??? Възможно е на самотек да се изпълняват повечето проекти, времето ще покаже, ще решавам за себе си да го играя или не и това нововъведение не ми пречи, дори да реша да не се занимавам с него. За някого може да е приятно, да има време за него и т.н.

ruf4444 харесва това.
  9. gena67

gena67 Стажант

привет какво означава сградата за преобразуване, какво трябва да се прави за тази задача

10. ruf4444

ruf4444 Прохождащ

В Долината на Еделвайсите ненужните обори са много полезни.
    За другото - подкрепям Ви!

11. -niksan-

-niksan- Обсебен

Зградата в алпите където се прави дървесина и сандъци.

12. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

В този си вид не мисля, че ще има сериозен успех тази функция. Ако я развият и направят по-привлекателна, т. е. наградите да си заслужават, може и да породи интерес сред играещите. Разбира се, това кое си заслужава и кое не е субективно. За мен в момента не представлява никакъв интерес, нямам колебания по въпроса.

kakata13 харесва това.
  13. dedoto

dedoto Адмирал

излишно натоварване на сървъра:( и по чести проблеми с недооправената игра 8)

мое мнение.

kakata13 и -niksan- харесват това.
  14. nasko72

nasko72 Младши експерт

Вместо да се мислят подобни простотии БП да подобрят наградите в евентите и календарите!

.Gaga7. харесва това.
  15. dvdd

dvdd Младши експерт

Моля някой да ми обясни какво значи: Започни две продукции в занаятчийския квартал?

16. mushnu4ka

Здравей, трябва да пуснеш за производство 2 неща в някой от занаятите. Хубав ден!

П.П. Не съм сигурна дали ще отчете като приключено, ако пуснеш 2 бр. на едно и също място. Ако не се получи, пусни по 1 бр. различни неща в един и същ или различни занаяти. (За съжаление няма как да тествам.)

dvdd харесва това.
  17. dvdd

dvdd Младши експерт

Благодаря! Сега ги пуснах и трябва да са два различни продукта.

mushnu4ka харесва това.
  18. ..koni..

..koni.. Редовен

Трябва да са два различни, проверено :D

19. .water.

.water. Обсебен

Моля за пояснение :Започни една продукция в занаятчийската станция?

20. mimi123123456

mimi123123456 Главен болярин

занаятчийската станция е здрадата в долината на еделвайсите

.water. харесва това.