Дискусия : Неонови обори II

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Styx, Jan 7, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Styx

Styx Guest

здравей, за да отвориш реда "Неонови обори I" трябва да предадеш 80 сърца в прозореца на събитието.

2. mimiruse

mimiruse Прохождащ

Точно така. Предадох 80 сърца и вместо "Неонови обори І", се активира "Неонови обори ІІ".

И в момента имам активен Ред в небесната градина, на който трябва да поставя неонови кокошка, коза и заек, но за тях няма да имам сърца, с които да ги закупя от магазина. Имам другите три неонови предмета, а нямам необходимия за тях ред в небесната градина. Т.е. давам 80 сърца за Ред "Неонови обори І", а получавам Ред "Неонови обори ІІ"

Last edited by moderator: Jan 11, 2016
  3. Styx

Styx Guest

погледни дали нямаш още един ред. по принцип се виждат и двата реда, но ако не си отворила единия или не си закупила другия същият е неактивен и като цъкнеш на него те препраща към прозореца на събитието. при теб става ли такова нещо?

4. mimiruse

mimiruse Прохождащ

Имам същия проблем и очаквам да го отстранят. Получих неонови предмети, а ми се активира следващият ред от Небесната градина и сега не мога да ги поставя.

И двата реда се виждат, но се активира "Неонови обори ІІ", вместо "Неонови обори І".

5. Styx

Styx Guest

ще предам на колегите да погледнат какво точно става и като имаме администратор на линия ще направи проверка.

П.П - mimiruse, ще те помоля да не пускаш по два поста един след друг, а просто да ползваш опцията "редактиране".

6. mimiruse

mimiruse Прохождащ

Моля да ме извините. Исках да обясня подробно. За първи път пиша във форума.

7. Styx

Styx Guest

няма проблем :)

8. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

я натисни катинара под задачите, съмнявам се, че си купила само единия ред, ако е така ще ти иска катинари и лентата отдолу няма да е на 80

9. mimiruse

mimiruse Прохождащ

Реших си проблема. Върху не активирания ред "Неонови обори І", сложих предметите, които получих от първите три задачи, и той автоматично се активира. :)

10. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, както виждам си успяла да качиш декорациите на реда и си го активирала. Дригият ред не е активиран, а е в "специални", т.е. намира се в най-горна позиция от всички поредици с облаци, които са предложени за купуване. Ако кликнеш на декорациите му, те ще те отведат в прозореца на събитието, за да си купиш целия ред.

неактивиран е, защото е нямало декорации по него. Не можеш да сложиш други декорации на тези облачета, а само от събитието...

11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

От както съм отворила небесната градина, играя всеки куест с редчета, копам и получавам, но този път видях по-голям зор от копането:mad::mad::mad:, много храна отиде на вятъра с тез катинарчета.
    Помислете и за нас фермерите, поне редовете пуснете безплатноxDxDxD.
    След загубата на доста животни, храна и парфюми и аз светнах 2 неонови редаааааааааа.

12. mimiruse

mimiruse Прохождащ

Когато си закупих първия ред за 80 сърца, иконката на Ред "Неонови обори ІІ" стана цветна. Това има предвид под "активиран".
    А иконката на "Неонови обори І" не беше цветна и аз на този неактивиран ред сложих предметите от първите три задачи.

13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Питане - Катинарчетата с натрупване ли са - ако не се употребят да останат за следващия куест.
    И второ - нямам достатъчно катинари за всичко - ако купя редчето пилето и зайчето при следващо отваряне на магазина ще мога ли да си купя козата?

14. *laki*

*laki* Стажант

И аз не мога да си сложа неоновата овца, патица и крава. Редицата, където се слагат свети , че е активна, но като опитам ме връща пак на задачата!
    ID: 26057181

15. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Вероятно не си закупил редицата,притежанието на предметите не ти дава право да ги поставиш :)

nefertiti likes this.
  16. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    Първо-Останалите неизползвани катинари след края на събитието ще бъдат обменени за 125 МП + 125 ТО.
    Второ-ако закупиш реда сега,ако някога бъдат допуснати до подарък и търговия декорациите и ги намериш ще можеш да ги наредиш там.Ако съм разбрала правилно "следващо отваряне на магазина"-в друг куест за сега няма да има такъв магазин.
    Здравей,
    реда не закупен -80 катинара.

17. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    трябва да закупиш неонови кокошка,заек и коза от магазина за другия ред.

18. milkoga1

milkoga1 Господар

С тези два почти еднакви реда,този път наистина е доста объркващо.Аз самия също се обърках в началото,уж отворих единия,пък то се оказа другия ред....Като гледам масово се случва,а ако си ниско ниво и едвам си изкарал сърцата със селекция за единия ред и в объркването си вземеш предметите за другия ред???Пиеш една студена вода,имаш ред без предмети и предмети без ред,доста глупаво замислено,твърде объркващо.

19. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Нищо ново под слънцето.
    Според мен, трябваше да се играе най-напред за реда с крави и овце и след като го вземе човек, тогава да се появи другия ред.
    Аз взех реда за 30 катинара, изиграх куеста, опитах да сложа цъкалките и провал, още 80 катинара:mad:, добре, че този път имах малко повече храна:mad::mad::mad:.

20. didka76

didka76 Прохождащ

Здравейте,имам нужда от малко помощ.
    Приключила съм куеста,всичко от неоновия магазин съм закупила,едната редица е активирана ,но на другата не мога да поставя нищо, в момента когато цъкна на него ме праща в куеста.Неонови обори I е с наредени анимации и е активиран,но в склада имам още една неонова крава,овца и патица вместо пиле,коза и заек които да поставя върху Неонови обори II.
    ID: 42168610

Last edited: Jan 12, 2016