Дискусия : Неонови обори II

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Styx, Jan 7, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Styx

Styx Guest

единият ред се закупува от прозореца на събитието, долу в ляво има бутон "към неоновия магазин".

2. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

:D на всеки ПиТ ги проверявам да не е бъгясала системата и номерът да стане, че си точа зъбите за едно лалогулденово.

Sputnik-v.1.1 likes this.
  3. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ма тя болката ти малка аз са точа за повече:cry:

4. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

В крайна сметка успях да събера 520 манджа за двата реда с помощта на един S пакет :music:,
    така че тези убавци ще ги разменям - дай боже.:oops:,

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

5. desi232

desi232 Посланик

и аз съм готова,остава ми да събера още 90 бр катинара за магазина

6. tani1980

tani1980 Полубог

За приключването и аз съм готова... Но не ми хареса това извиване на ръце за кинти. Да вземат малко да се поспрат с тия куети и евенти за селектиране, че взеха да минават границата.Направо почнаха да се уливат.

7. desi232

desi232 Посланик

и този куест е в историята

8. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ма колко е тихооо кто нема изкачащи чак толкоз плътна тишина с нож да я цепишxD

9. riomde

riomde Активен автор

ПАРИ, ПАРИ И ПАК ПАРИ
    ТОВА ЩЕ Е ДЕВИЗА НА БП, НО ТОВА БЕШЕ ПРЕКАЛЕНО:mad::mad::mad:
    ФАЛИРАХ ОТ ВСЯКЪДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

10. The.Farm

The.Farm Болярин

Хехе и аз така, само че от към стоки и пенита, на този куест се разминах без кеш, доволен съм като се има предвид че си взех и допълнителните от 4 задача без да изхарча и едно единствено гулденче, но счупих кантара на читалището да предавам за зоб. Само да вметна, който има проклети къдрави кукувици, да не се моталеви, ами да отива в читалището, на задача "Операция кукувица" 1 задача, да снася 60 яйца и да си взима супер-зоба, който е точно 105 бр. разбира се ако Ви трябват. Малък съвет за тези с по ниски нива и възможности, все още има време, ако нямате къдрави кукувици.... не отивайте до пазара да ги купувате (скъпи са), дори и обикновени да нямате, няма страшно, трябва да си купите максимум 150бр. обикновени кукувици, трябва ви и малко супер храна (20 бр.), ако нямате огледайте другите куестове какво ви искат и какво имате налично да дадете за да съберете тези 20бр СХ, трябва да побързате че бума свършва а той ще ви спести време и пари за да се докопате до тези 105 бр. Значи, трябва ви 1 розово желе (да изядете), около 40-50 бр. обикновени кукувици (за да получите 20 къдрави), по 3-4 парфюма на селекция, и воала вече имате 20 къдрави с които да докопате първите 25 бр. СХ, после повтаряте и спирате когато сте натрупали необходимият брой катинари за да си вземете липсваща цъкалка (или допълнителна)

Last edited: Jan 10, 2016
  11. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

:eek:
    Как фалира реално или виртуално ...или и двете?
    Ако е второто не се притеснявай аз го правя непрекъснато. Събирам пари после ги изхарчвам до стотинка - женска ти му работа. xD

Last edited: Jan 10, 2016
    mell, sm0uk3r71 and desi232 like this.
  12. desi232

desi232 Посланик

и аз съм така,останах с 30 супер храна и 1млн и нещо мп.сигурно съм изхарчила над 400 храна

13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Че то с милиончето си си богаташка xD. Друго си е да се докараш до 10-20 хил.
    (И аз не успявам да трупам, правя мп и веднага намирам в какво да ги вложа.)

desi232 likes this.
  14. desi232

desi232 Посланик

гледам да не падам под 100к че трудно ги събирам после :)

15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Покрай тоя куест някои неща са с безбожни цени - напр. лебедите на моя пазар гонят 80 хил. Чудех се защо - ама май намерих отговора, от куеста с лебедите се взема 40 СХ.

16. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Точно така , аз също се изръсих за лебеди ,/ не много, защото се усетих и си ги взех преди да се качат цените :p/ а жълтият тромпет го беше хванала липсата.

17. milkoga1

milkoga1 Господар

Моята равносметка....май вложих по вече в този евент,отколкото ша получа :p,днес трябваше да възстановявам доста загуби,не че се оплаквам де,ама с тези селекции....на мен ли не ми върви,такива ли са и за другите...А другото което установих,защото досега не се бях заглеждал,но се оказа че се изкарват по вече пари от по малките селекции.

georgiev and lion8080 like this.
  18. riomde

riomde Активен автор

Само виртуално, реално съм фалирала отдаванаxD, ако чакат аз да им давам пари за играта, ще си останат с чаканетоxD.
    Но този път изхабих 600-700 супер манджи , не бях го правила до сега.

19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Винаги има първи път xD. На мен това ми се случи с първите кукувици, но си бях наумила да ги изиграя и не съжалявам. Този път минах с минималното необходимо, т.е. 520 минус това което се взема от куеста, само 2-3 селекции отгоре направих. Но и ми поостана някакво неголямо количество СХ.

20. mimiruse

mimiruse Прохождащ

Здравейте! Имам проблем с Редовете в Небесната градина. След приключване на основните три задачи, ми се активира Ред в Небесната градина "Неонови обори ІІ" вместо "Неонови обори І". По този начин няма къде да сложа спечелените неонови овца, крава и патица. Ще съм благодарна, ако оправите това недоразумение. :)