Дискусия : Неонови обори II

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Styx, Jan 7, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. kokoto1

kokoto1 Подрастващ автор

Благодаря още веднъж - явно не съм довидял:)

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За мен занимавката приключи, отдавам се на всекидневно фермерско копане и лека скука.

3. ventsito

ventsito Стажант

Моля ако може админ да погледне и да ми обясни защо като предадох 80 катинара, май трябваше да получа редичка Неонови обори I, а в небесната ми градина се пръкна Неонови обори II /втората нали се взема от неоновия магазин за 30 катинара - е не съм я вземала
    ID: 15309783

4. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

обратно - 1 се взима от магазина, а 2 от задачите.

Хммм за имената не знам, може и да са разместили нещо при пускането на евента (сега ще проверя), но този ред с пилето и заека е от магазина, а другия с кравата, овцата и патката е от задачата.

5. ventsito

ventsito Стажант

Ами да де - предадох 80 катинара в задачата, а пък не го получих в небесната градина, имам за кокошки....
    от магазина не съм вземала нищо
    и пак да доуточня - с/у 80 катинара трябва да е този с овца, крава
    а с/у 30 кокошка и т.н.

6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

I е от задачите, а II от магазина, както е във FAQ.

7. zwezdi4ka

Аз виждам в облаците ти този с кравата и овцата. Другия ако опиташ да направиш нещо с него, ще те прати да си го купуваш в магазина.

8. ventsito

ventsito Стажант

отивам да търся този с овцата и кравата, щото при мен не се вижда, след няколко рефреша....
    това се вижда при мен
    http://prikachi.com/images.php?images/927/8563927h.png

Звездичка, щом е там и го виждаш, ще помоля да му наредиш гадините и да го активираш
    Благодаря предварително

Last edited: Jan 8, 2016
  9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Търси го в Поредици за напредъка или във Всички поредици, затова не го виждаш.

10. zwezdi4ka

Неее, в тази категория са само неспечелените, нещо като предложение и напомняне, да не ги изпуснеш. Цъкни на общата категория (тази с облачетата на зелено стръкче), там кравешкия е трети, още на първата страница.

11. joujoujouj

joujoujouj Полубог

ventsito, от този линк не е ясно какво се вижда при теб, но опитай да кликаш направо върху облачетата с цъкалките, а не върху реда :)

12. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

И аз смятам някои от цъкалките за втория ред да си взема от друга ферма с надеждата, че на ПИТ ще бъдат разрешени за подарък. :)

П.П. Ако може някой от админите да сложи новата информация за развъждане/селектиране в раздела за развъждане, защото там сега е само стария начин на селекция. Отне ми известно време, докато намеря инфо за новия начин на селектиране.
    И също в инфото не пише ако прекъснеш селекция дали ти се връща супер храната или само животните.

Last edited: Jan 9, 2016
  13. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ако ще вземаш двата реда щеш-нещещ отива 460 супер храна,и да имаш селектирани в хамбарът пустите му сърца ня как да ги вземеш от другаде,е най тънко става да вземеш само двата реда и да ловиш предметите на ПиТ :) според мен много продукти а наградите слаба ракия,някой се бе оплакал че високите нива нямали стимул та се чудя прохождащите играчи какъв ли стимул имат с тия непосилни за тях куестове :) успех на всички и усмихнат ден.!

[[Fermerkaa]] likes this.
  14. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Тъй де, такава ми е идеята. Редовете ги взех, а 2 цъкалки си взех за другата ферма. И остава да се моля на бог БП и ПиТ да даде в скоро време да си ги подаря. ;)

Торнадо73 likes this.
  15. vlado82

vlado82 Стажант

вчера приключих куеста и сложих цъкалките на реда а сега са изчезнали моля за проверка ID: 14073422

16. zwezdi4ka

Активирал си единия ред, предметите са си все още там. Ще бъде готов за активиране отново на 2016-01-09, 21:24:29.
    Да не би да гледаш втория ред с кокошката и заека (докато не го купиш, ще се показва най-отгоре в облаците).
    Заредения ред е по-надолу.

17. vlado82

vlado82 Стажант

здравеи от къде да го купя нали се дава като награда от куеста с катинарите

18. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

А то да са у наличност пък....когат-тогаз,помня на всяко събитие преди едни и същи въпроси,ще се подарява ли пътища на просветлението,е йок но то и вече за нищо не става цъкалката,сетне се питаше за секвой,вълшебни дървета....може пък да ги разрешат около 2228 година :) пък какво чудно има и те да станат по малко рентабилни у даден момент :)

[[Fermerkaa]] likes this.
  19. zwezdi4ka

Втория ред се взима срещу катинари от неоновия магазин (в прозореца на събитието най-долу в ляво има бутон).

20. vlado82

vlado82 Стажант

сега разбрах благодаря за бързата реакция