Дискусия : Неонови обори II

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Styx, Jan 7, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. BiGFarMad

BiGFarMad Подрастващ автор

някой да знае във FAQ - за играта, дали има списък на куестовете в читалището какво се дава и какво печелиш

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Надникни тук - клик.

3. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

4. milkoga1

milkoga1 Господар

georgiev, lion8080 and AIDA_78 like this.
  5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

xDxDxD ама сме готини:music:

bubolina8, milkoga1 and AIDA_78 like this.
  6. BiGFarMad

:)Всички сте супер

7. The.Farm

The.Farm Болярин

Така, така... "Био яйцата на Гинка" - 6 задача, "Детска градина" - 5 задача (на 2 задача дава стабилно храна за овце), "Време за салати" - 4 задача (отделно добре дошло за ниските нива... на 3 задача дава и овце вместо да се набутвате по 2-3 хилки бройката, ако имате излишно количество краставици и купите малко яйца от пазара по евтино ще ви излезе, и фокус-мокус се сдобивате набързо с 56 бр. овце), "Гастрономия" - 9 задача, "Градинско изложение" - 2 задача (Трудно, много фураж искат гадовете, не е подходящо за ниските нива), "Мюсли бар" - 6 задача, "Хлебни вкусотии" - 6 задача, "Призрачен замък" - 1 задача (Тоз който е вил кат' чакал, ще получи "супер медал"), "Обяд" - 8 задача (за ниските нива не е трудно, ами направо невъзможно), "Вълшебна разходка" - 6 задача (какво да кажа... който се бои от мечки да не ходи в гората, много добитък и много фураж за 48 супер храна), "Парти по случай откриването" - 4 задача (пак искат майка си и баща си... не е подходящо за ниските нива), "Ангорска суета" - 4 задача, "Козе сирене" - 6 задача, "Заешко семейство" - 6 задача (стабилна бройка от 45 супер храни) и т.н.
    Не ми се търсят всичките, но който иска от по ниските нива играчи може лесно да се сдобие със супер храна, че и някои от самите животни готови, без да се налага да ги купуват от пазара скъпо-прескъпо или да чакат докато пуснат брада от оборите. Успех на всички.

П.П. Разбира се, батьо ви не го прави това от милосърдие, ами предварително е проучил необходимите продукти за да получите супер храна, и се е запасил с тез дефицитни излишъци, ако нещо нямате... моля, моляя... насамм народеее, чакам Ви на пазара, не се стеснявайте мухахахахахаха, ха-ха, ха... (това е зъл смях), глупости... шегувам се (не, не се шегувам, манипулирам пазара, мухахахаха)

Last edited: Jan 8, 2016
  8. kosdas

kosdas Анализатор

еиййй голямо пиянстване сте му ударили снощи а наздраве с по една бира за събуждане

sm0uk3r71 likes this.
  9. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Цената на обикновената крава достигна до 6000 МП :eek:,тези неонови цъкалки ще са най скъпите в историята на фармерама

10. xari_myri

xari_myri Ветеран

спокоино то секи път е така,винаги във началото цените излитат във космоса но после всичко си идва на мястото,аз предвидливо си бях набавил животните още преди няколко дни и са които сами в повече ги пускам на пазара,и дати кажа бая парички направих:):):)

11. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Е и аз си купих, но не чак толкова много като се надявам че бума ще ми връща обикновени животни, но според мен е прекалено този път. Само за неоновата коза дето иска 70 катинара са 280 животни по 6000 пенита това прави 1 680 000 пенита.

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Кравите вече гонят 7 хил., овцете и патките - 4 хил., но за сметките за катинарите не си права според мен. Не е казано, че трябва да се селектират животни по 6 хил., и по-евтини има, и запаси в плевнята има.

13. xari_myri

xari_myri Ветеран

определено доста се вдигнаха цените,но това е пазар щом има търсене цената скача,ако имаш търпание изчакаи няколко дена и тога цените щеса други гаранция:)

14. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

В основната няма да взимам нищо от магазина освен реда / не ми достига супер манджата/ Цъкалките ще ги взема в други ферми дето няма друго освен с. манджа и парфюм. Преди малко успях да взема неонова коза и това ми струваше доста скъпо. Купувах и патици и овце къде по 4 000 къде повече та сумата възлиза на около 1 200 000 може и да е било повече. Мисълта ми е , че куеста е повече от срена трудност.

[[Fermerkaa]] likes this.
  15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Красе - за реда I ще ти се отключи предаването на катинари след приключване на 5-те задачи за крави, патки и овце, а за ред II (от магазина) можеш да си пазаруваш и сега, стига да имаш любовни катинарчета.

16. BiGFarMad

Бума започна ли, защото при мен на часовника не се е появил още!? А уж беше обявен за 19.00 часа

17. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

рефрешни играта

18. tani1980

tani1980 Полубог

Дай рефреш на играта и ще се появи.

19. kokoto1

kokoto1 Подрастващ автор

Нещо не разбирам, свърших с предаването на патици, овце и крави и предадох 80 катинари за да ми се отключи реда, но не ми позволява да предам уж спечелените неонова патица, неонова овца и неонова крава. Явно това не са цъкалките - иска ми още 80 катинара общо за да ми даде пак неонова патица, неонова овца и неонова крава. Моля ако някой знае какво става да сподели. Предварително благодаря!

20. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

неонова патица, неонова овца и неонова крава - Това са предмети, които могат да се поставят на реда от първата задача с катинарите. Те не се предават. Можете да си вземете втори предмет (същия като от първите три задачи), така че след като запълните реда, да ви остане и за полето ако искате.