Дискусия: Неонови обори 6

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 8.11.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте, фермери!

В тази тема можете да споделите своите впечатления,
    стратегии и мнения за събитието!
    Моля, използвайте я по предназначение!

Подробна информация

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама​

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Какво е необходимо:
    маймуни на стойност 912 500, камили на стойност 912 500, панди на стойност 912 500, 174x любовни катинари

Какво можем да спечелим:
    4800x баха-нивото тр то, 150x нивото мп, 48x супер храна, 40x супер тор, 20x Мими тор, 15x дървесна тор, 20x парфюми, 20x фермерски монети, 2x розово желе, 2x ябълково-морковено чатни, 2x пинки пай, 2x желе на островитянина, 1x купон пом. техника (1 ч.), 4x парти врътки, 5x златни банани, 2x загадъчно баха стръкче Скиатос (до акация вкл.), 2x загадъчно баха стръкче Нетрани (до инд. орехче вкл.), 2x загадъчно баха стръкче Мауи (до смирна вкл.), 2x загадъчен баха обор Гранат (до хипопотам вкл.), 2x загадъчен баха обор Топаз (до тигри, фламинго, черв.панди, мравояд вкл.), 2x загадъчен обор Кобалт (до ашолотъл вкл.), стикер, неонови обори за маймуни, камили, панди, редичка с облачета и цъкалки за нея

П.П. Отделно срещу любовни катинари можем да си пазаруваме различни неонови цъкалки в неоновия магазин.

eva-mina и FrozenKiss харесват това.
  3. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

БП отново разчистват складаxDаз съм пас

shiky харесва това.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И аз съм пас, ако има ББ може да поселектирам, но не за куеста.
    Стойността на исканите животни за моята плевня е прекалено висока, за да ги вложа в неонови обори или точно в тази редичка.
    А и остарелите загадъчни 8) не са никакъв стимул за игра.

eva-mina, Valkaaa76 и shiky харесват това.
  5. xari_myri

xari_myri Ветеран

аз съще се отказвам,много сх за смотани награди8)

shiky харесва това.
  6. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

трудност висока, ми кът е висока дай нещо ново, някой друг лг, някоя свясна редичка, пък то............:cry:

beti06, ..koni.., wilma11 и 6 други харесват това.
  7. sco

sco Майстор

Неоновите обори си заслужават. Редичката също не е за изхвърлне.

-niksan- и eva-mina харесват това.
  8. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

За някой си заслужават, за друг не. Ако човек има поне по един розов и/или червен от трите, ако има десетки хиляди парфюма, ако наистина старите загадъчни и точките от реда не го блазнят - не си заслужават. В противен случай всеки е свободен да инвестира СХ и животните си както намери за добре. Желая успех на играещите! :)

gradinar4eto, Agrafix, eva-mina и още 1 човек харесват това.
  9. dcpm

dcpm Подрастващ автор

Така така все дават това, което си имаме и то в изобилие .Нека помислят малко с тези наградки като искат толкова много чистка от инвентара ,да не кажа и колко храна за селекциата ще трябва да ползваме ей така ....

gradinar4eto, ..koni.. и shiky харесват това.
  10. sco

sco Майстор

Как пък ти хрумна да сравняваш червен с неонов обор, де е Ямбол, де е Стамбул?

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Не знам каква е тая маска, ама я искам - нали е аванта. Ако трябва и крал конг ще викна от храма да го обезглавя за каузата.
    Иначе ще призова 333 панди , дано стигнат. Аз не ги гледам в розовия обор че много дълхго и бавно се мели храната им, добре ще ми дойде с 1 храна 4 панди. Червени и оранжеви обори имам, ама предпочитам да идат на влака, не да ги ползвам.

13. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Писал съм и/или - за всеки според вкуса и интереса... А иначе Ямбол - Стамбул е точно 342,48 км според Google.

gradinar4eto, Agrafix, AIDA_78 и 3 други харесват това.
  14. merry.popinz

merry.popinz Стажант

Дали може сега да заредим обори за утре

15. merry.popinz

merry.popinz Стажант

Благодаря

16. tani1980

tani1980 Полубог

Аз не видях такава маска в наградите.

17. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Само за справка - султан камилан - 12 милиона, камила мираж - 35 милиона.

eva-mina харесва това.
  18. vida_bl

vida_bl Обитател

дава я редчето

eva-mina харесва това.
  19. xari_myri

xari_myri Ветеран

е щом ти харесват играи го,на мен лично неоновите обори никога неса ми харесвали като визия,редичката си е направо за изхвърляне за толкоз сх направо си е смешна.но всеки си решава дали щего играе

gradinar4eto, shiky, fermer4etoo1970 и още 1 човек харесват това.
  20. tani1980

tani1980 Полубог

Мой пропуск.Прочетох само наградите и като не ми харесаха не прочетох докрая...:oops:Определено не си заслужава...Хвърляне на ресурс на вятъра.

Благодаря и на двете.

shiky харесва това.