Дискусия: "Неонови обори" 5

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mechopuh78 на 16.8.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Играл съм. Просто аз не искам за тоя дето духа да хабя с хиляди тор за 1 растение. Малко бавно събрах необходимите боклуци за платформите ама играх. А и какво съм виновен че непрекъснато забива кошницата и те нещата си падат и не моеш ги спечели. А и на мен ми бяха важни бананите, имах си зел да отворя точно определено дърво. Аз най разчитам за монети на пазра за плодове. Продавам на най-богатия търговец, Така бях събрал при първия пазар над 500 монети.. Ама аз веднага ги мятам, Е сега нямах търпение да събера 300 и отидоха за храната. Сега се надявам при утрешното обиране да мога да събера още малко и да взема 120 броя, ако не ще си купя още някое драконово дърво, или някой златен дъжд, имам 3 но не ми стига искам много много много. Мухахахах! Дървета, дървета, Мухахаха!

Последна редакция: 20.8.17
    IceQueen харесва това.
  2. bubolina8

bubolina8 Комисар

Чела не дочела взех цъкалките ! А то трябвало още 135 катинара за реда а това е още сумати супер храна.Здраве да е няма да се ядосвам!:mad:

3. IceQueen

IceQueen Прохождащ

Аааа, няма да ми го закачате Тамагочито! Той ни е домашния любимец в тоя форум. Вярно е гризач (де който може е гризнал), ама без него колко щеше да е скучен форумa, а? В едно нещо е специалист човекът (набутването), нека не го бутаме от първото място. Всички имаме какво да научим от него - как да НЕ играем :D

Само така! Няма да ги слушаш! Насей просо и карай през него! А-ма-ха...

scaregrowII харесва това.
  4. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Няма правилно и неправилно, всеки играе както и ако иска.

5. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Има,има...!!!
    Някой го наричат-естествен отбор/най-важната движеща сила на еволюцията/

БашФермер, The.Farm и DILQNADELI харесват това.
  6. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Вие си играйте както си знаете и следвайте стадото като коне с капаци. Аз ще си играя както аз си искам.
    Вече взех оборите, свърши и бума, повече селектиране не ме интересува.

IceQueen харесва това.
  7. Doremi

Doremi Старши болярин

Стадо ли - "Неуместно, ресто, не струва"(от любимо мое стихотворение).
    Хората тук си помагат, с каквото могат, включително и на теб, дай боже да си забелязал колко са добронамерени.
    А ти какво им връщаш като отношение? Не мислиш ли, че прекаляваш с обидите?
    Играй както искаш, то си е за твое удоволствие. Никой не е тръгнал да ти пречи. Споделянето на добър опит и съветите на играчите (независимо от нивото), могат да бъдат полезни на всеки, който чете тук. Стига да иска да се възползва от тях.
    Когато си забавен, си много сладък, но "другото когато" преобладава вече, и помисли, че всички тук са заради удоволствието от играта. И независимо от проблемите, подкрепата, разбирането и помощта в една такава общност (не и "стадо"!) допринасят за някои да са все още в играта. И не на последно място - имам приятели от играта, които и извън нея станаха такива.
    Надявам се си ме разбрал кои твои реплики носят негатив и създават твоя образ.
    "Аз ще си играя както аз си искам." - така да бъде!

Последна редакция: 21.8.17
  8. samaila

samaila Младши експерт

Ако смея да попитам, какъв е този пазар с монети за плодове, сигурно нямам нужното ниво, на 83то съм?

9. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

10. samaila

samaila Младши експерт

:) Благодаря

11. The.Farm

The.Farm Болярин

И за добро или лошо... не винаги най-силният оцелява, а най-приспособимият вид. Интересно нещо е еволюцията, иначе може би сега нямаше да има бозайници, в това число и човека... Лошото е че сега сякаш ние сме на върха на хранителната верига, както динозаврите едно време...

12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Да питам взел съм оборите и храната след тях, но ми остават 37 - за момента катинара. Едва ли ще предавам з апоследната задача, то вече няма и бум. Но ако спечеля и тея задачи, което не е сигурно - ще се предават ли з апоследната задача за реда каквито имаш налични катинари или трябва наново да се селектира тея 135 катинара. Ето аз имам вече 35. Това ме интересува. Някой дето е стигнал до там да каже. Не си струва да селектирам.

13. zorro58

zorro58 Главен болярин

трябва да предадеш за последната 135, значи ти остават 100

14. БашФермер

БашФермер Генерал

хахахахахахах аз от сега се нареждам за учебника, това не е за изпускане :D :D :D дано да има и текст, не само стикери :D

15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да, и аз мисля така.
    Може напр. твоята игра да не е най-ефективната в очите на "големите" играчи, но така си решил, така можеш и т.н. - така правиш.
    Само ще добавя, че има доста играчи, пишещи и непишещи във форума, които изпитват затруднение да купят нещо си, да набавят нещо си, да селектират щото нямат СХ и т.н. Какви са причините за това е без значение, така мисля.
    Най-важното според мен е да се забавляваме в/с играта, тя да носи радост. Кой както и колкото може. А и целите в играта са различни за различните играчи.

sm0uk3r71 и fermer4etoo1970 харесват това.
  16. svetli4ka_46

svetli4ka_46 Стажант

Искам да попитам защо не се активира небесната градина от куеста при положение,че е изиграно всичко

17. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

ИД?

18. svetli4ka_46

svetli4ka_46 Стажант

Видях си грешката.Не съм запълнила двете допълнителни полета.Сега всичко е наред.