Дискусия: "Най-любопитните новини"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Jan 23, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

:oops:е па - айдия не имеех, че са семейни :p

Пък при немците консумативите ще ги раздават според годината на регване, не навършени годинки във фермата. Ще стане ясно къде е истината.

2. joujoujouj

joujoujouj Полубог

xDxD щом не е айпия, пак добре :p

tani1980 likes this.
  3. baiete

baiete Болярин

Абре моми вие ли сте руси или я съм сменил цвета на косата има 2 цъкалки 1 е подарък - Празненство за рождения ден /консумативите/ , а другата ша я борим с капанее
    п.п Явно съм за смяна цвета на перуката , то основата и другата били адаши брееееее :eek:

4. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Всички сме блондита! :p И колкото повече копаем, по-русички ставаме! xDxD
    ПП: Я гледай пак! И да си отвориш третото око и всички чакри, ей! ;)

5. tani1980

tani1980 Полубог

Аааааа не, блонди не мисля да ставам, защото няма да ми отива на тена.Ще заприличам на ония от онзи етнос дето каквото и да им кажеш започват все с това че били дискриминирани, нищо че са по-облагодетелствани от другите граждани в България, които си плащат съвестно всички сметки, такси, данъци, налози, лицензи и прочие....По ми приляга това -

Побелях и остарявам, но в сърце те нося
    цял живот аз твоя оставам, па макар да прося (на ПиТ )
    ти си моето имане, ти ми взе душата -
    ти грижа и разтуха моя, ти ферма моя....

Както е тръгнало някой ден може на внуците да я завещая, нищо че детето още на 9 годинки..... xD

6. baiete

baiete Болярин

Че са 2 различни цъкалки ясно , но си остава питането едно кратно ли са консумативите или на 7 часа o_O

Танче ти не знам ма аз с тез 2 моми на по 18 скоро мога и да я сдам за синето ще регна нова той е на 11 има време xD, а ти ша копаш:p още някоя годинка

Last edited: Jan 23, 2017
    joujoujouj likes this.
  7. tani1980

tani1980 Полубог

Това от евента, дето е с надграждане ще бъде като омагьосващо чудо на пустинята и ще дава по един добитък или плодове на случаен принцип на 78 часа. А много специалният подарък - декорация + консумативите ще е еднократно за акаунт.

Ако си спомням правилно моята ферма е от 12.01.2012 година.

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не очаквам две цъкалки. Една едничка. Дето ще ни я подарят с консумативите. Пък ако ни се копа, ще я надградим.

MARV3000 and baiete like this.
  9. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Не бре, ама много се беше ентусиазирал за тия консумативи! И щот' да не та е толкоз яд и да видиш, че и аз съм чиляк, ето ти го чая с'ъс коняк :)

Тъкмо щях да ги върна на #3 (твойто пояснение) и #40 (моето прозрение) xD

baiete likes this.
  10. MARV3000

MARV3000 Ветеран

На мене ми се вие свят,
    изгубих се във тоя град.
    Трябваше да сложат кръчма -
    там да си осъмна ...

11. НощенБяс

НощенБяс Редовен

ееей сяя вече ми омекнаха мартенките изфиряса ми акъла, ко да кажа кат загубих ума и дума♡♡♡♡♥♥♥♥☆★♧♣☆ :inlove::inlove::inlove: подаръка ще да е веднъж инак щяха да го напишат при картинката

.water. and joujoujouj like this.
  12. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

При театъра не се започва от 1, а от малкия кръгъл площад долу в дясно и първо през 12, където е първото мънисто.
    Номерата на задачите не са реда на изпълняване, а номерациите от картинките.
    На всяка карта сезапочва то малкя кръгъл площад в единия ъгъл.

joujoujouj, jundra and [[Fermerkaa]] like this.
  13. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Ако имаш предвид тези от Специалния подарък - те са еднократни.

14. Amelita_

Amelita_ Младши експерт

Някой може ли да предположи от кое ще изскочат повече от нужните за събитието предмети дали да се посее от най- дълготрайното растение или от обори?

15. xari_myri

xari_myri Ветеран

по принцип от марулите наи много изкачащи дава:)

[[Fermerkaa]] likes this.
  16. Amelita_

Amelita_ Младши експерт

да си призная това го чувам за първи път...

17. xari_myri

xari_myri Ветеран

сериозно ти говоря

18. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Бъзика се! xD

xari_myri likes this.
  19. xari_myri

xari_myri Ветеран

може и моркови ама марулките пускат наи добре:)

20. Amelita_

Amelita_ Младши експерт

и аз така мисля, че се бъзика, но нищо тук трябва и смях да се чува ...
    Аз сериозно попитах. Тази игра става все по алогична за мен, но пък друг може да и намира смисъла и логиката по друг начин. Надявах се Муши да има мнение...