Дискусия: "Най-любопитните новини"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 23.1.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Desireyan

Desireyan Прохождащ

ЪЪЪЪ, май си имам проблем.

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

3. johnnie75

johnnie75 Обитател

Здравейте, първата награда, която получих от цъкалката (с предмети от 2016) е Плод на клокочка. Проблемът е, че не я откривам никъде в инвентара. Това дърво ли би трябвало да е и къде да го търся?

4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

johnnie75, това е плодчето на дървото Клокочка. От тази кутийка получаваме плодчета или животинки.

5. johnnie75

johnnie75 Обитател

А къде да го търся - в плевнята в дървесни плодове и дървесни плодове BAHAMA го няма?

6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

В плевнята при дървесни плодове. Не е бахамарамско. Рефрешни евентуално.

7. johnnie75

johnnie75 Обитател

Заредих на ново играта, но пак го няма. Започвам да се съмнявам какво съм видял, че се появява като награда. Има ли начин някъде да видя какво ми се е паднало?

п.с. Свързах се със съпорта и от там ме уведомиха, че съм получил Плод на шоколадова лоза и наистина в плевнята в бахамските дървета имам 1 бр. Явно съвсем съм изкукал. :)

Последна редакция: 2.2.17
    mushnuk харесва това.
  8. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Здравей,

Има получен Плод на шоколадова лоза

9. johnnie75

johnnie75 Обитател

Благодаря на всички за вниманието и отговорите! Ще внимавам повече като се появяват наградите. :)

10. –divane-

На всеки се случва :)

11. megilana

megilana Подрастващ автор

здравей :) помагала си ми няколко пъти вече в играта, затова ти пиша през друга моя публикация. Ето за какво става въпрос.... Информацията, която намирам за събиране на звезди, необходими за дървото на уменията нещо не ми е ясна. Ето какво цитирам:
    " Как да получа звезди?
    - от куестовете - според трудността, ще получавате различен брой звезди (сребро -1 , злато - 2, диамантена трудност - 3). За всички куестове, намиращи се в раздел "приключени задачи" в читалището, ще получите звездите на куп. Това не важи за временните събития и задачи, които са вече приключили."

Изобщо не намирам такъв раздел "приключени задачи" в читалището, а виждам трудност в събирането на звезди и затова исках да разбера какви са начините за събирането им, не че не съм го чела това и преди :) Благодаря ти предварително :)

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Здравей, megilana, цитираната от теб информация се е отнасяла за времето, когато е въведено дървото на уменията (а и читалището е изглеждало по различен начин). Тогава сме получили накуп звездите за вече изпълнените задачи. След това си ги трупаме лека-полека.
    В момента звезди можеш да получиш при изпълняването на постоянните задачи (куестове) и от повечето временни събития (куестове).

13. –divane-

Когато завършиш даден куест в читалишето, той отива в приключени. Това което си цитирала се отнася за времето преди да има звезди като награда. Тога с въвеждането на дървото на мъдростта бяха начислени на куп. Сега освен от куестовете можеш да ги получиш от различни временни събития. Освен това понякога ги има като награди в различно календари или от Рошко.

14. megilana

megilana Подрастващ автор

Благодаря ти много за отговора :) Разбрах всичко, продължавам бавничко да си ги събирам :)

Благодаря за разяснението и помощта :)

Последно редактирано от модератора: 14.2.17