Дискусия:Надпревара с трактори

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Nov 23, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. kosdas

kosdas Анализатор

черна върба ракитник маслина бук и елха
    за нова година няма да копувъм поне

2. pif4o335

pif4o335 Кандидат за признание

Ами голям скандал, голямо надскачане...
    След ЯМЧ и малките полета, нищо ново няма във фермата.
    Това с мигновенното поникване, ще ме прощавате, но се води отрицателен бонус и не е далавера, щото тоз' ред младите играчи го нямат, а старите играчи не им трябва. Аз съм на сателит, който докарах до средата на 88 ниво и до сега проблем с изкачащи, излитащи и изфърчащи за куест не съм имала, дори винаги имам по 500 отгоре.

3. Галфон

Галфон Кандидат за признание

без ред,карамфилите на обикновенни полета стават за 51 минути-тор,вода и супер тор

pif4o335 likes this.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Без кестеновата редичка с руната от дървото, редичката с китките от колелото, изпапкани щолен и самата невинност, и напудрено след това с тор, вода и супер-тор карамфилите стават за 39 мин на плодородни полета. Което според мен пак си е сравнително бърз начин за изкарване на недостигащи изскачащи.

П.П. Забравих да спомена - с активирани бонуси за карамфили Любов към екологията, Бързо узряване и Любов към спец.тор.

Last edited: Nov 25, 2015
  5. Dila1111

Dila1111 Обитател

Е, как така го сметна това, аз казах горе точната сметка, с 75% бонуси от всичко възможно, без тези мигновено никнещи, защото това е загуба на всичко и не мога да го схвана откакто го има ( пробвах заредих, два пъти само ми казва няма нещо си, какво няма и не е намерено, просто загуба на време за мен) , ТА с 75% намаляване на времето на карамфилите, те остават не 51мин, а 03:24 мин

6. pif4o335

pif4o335 Кандидат за признание

Акцента не е в това за колко стават. А в надскачането кой е по-велик. Айде сега да не питам аз как ферми със седем полета с цъкалки вадят по 200-300 млн. годишно за да играят в топ-а :) Тия в топ10 са ясни, те са с премиуми и с ХХЛ-ове, но и тях последно време ги прецакаха, че да не правят ниво 300 за фермата.

xari_myri likes this.
  7. neodim63

neodim63 Стажант

Ако ми остават две стъпки за да завърша 1етап и използвам премиум гориво ,ще получа ли и 4 стъпки в следващия етап?

8. zorro58

zorro58 Главен болярин

от оборите , костенурка, оранжева конюшня и прилепно гуано

9. [Ghost_Rider]

[Ghost_Rider] Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей
    Ако решиш да го използваш ще се покаже този прозорец:

10. neodim63

neodim63 Стажант

Много благодаря!Успех!

11. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ако се загледаш в точките на първите 4-5 човека направили 200 ниво,и ако въведат 300 ниво ми те автоматично ще са на него,разбира се ако от едно ниво до друго искат пак 25 мил. ТО,а за 7 полета с цъкалки и продукти от топът....с вълшебна пръчица с кво друго...xD

-helixme4o- likes this.
  12. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ан тъй, топлата вода е открита xDкой скача ма и де скача и с кого скача:eek:xD
    пп буря давай ичкията стига са натискаxDпък ку ми ареса софрата мож и да та фалнаxD

Last edited: Nov 25, 2015
  13. milkoga1

milkoga1 Господар

Кой казва че ги няма?Туй че ти не ги виждаш,не означава че не са тук(поне духовно)xD

14. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ква ичкия мъ теб водата щий силна нимоа та отрезви 1 седмица посли :pxD

15. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

:eek:xD

16. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ш наготвя 1 шише лимонада и захарен памук за теби да са подсладиш сетни мед щи капи от устата :p:inlove:

17. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

:oops::oops::oops:

18. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ми ний изпълняяме ве,ма понеже няями книжки за трактори са надпреварваме с други неща xD

19. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ай де, докът та чакам костенурка обръснах, глей що вълна пусна
    http://www.lapa.bg/showimg.php?filename=c191x134y_39654.jpg
    пп не забравяй ичкията

20. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Викаш са напийми за празниците,торта напрай ли ми :p