Дискусия:Надпревара с трактори

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 23.11.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Нали знаеш, че човек оценя нещо, когато го загубиxDxDxD.

Във връзка с куеста, изиграх го само с турболин, това с моментното поникване, което научих благодарение на Торнадо, е голяма работа.
    УСПЕХ НА ВСИЧКИ РЕШИЛИ ДА СЕ СЪСТЕЗАВАТ!!!

2. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

тц,тц..........айде пак xD
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Дискусия-Творци-във-фермата.12234/page-4#post-57282
    а нещо си са объркала други смляха нещата8)
    пп абе имаме играч *GRACIELA1616* и в топ 1000 и в топ 10 и човека си трае.................
    пп 2 от 40 и кусур играчи отново бурята с притенции.....................

Последна редакция: 25.11.15
  3. kalimaj111

kalimaj111 Прохождащ

Би ли казала къде да го прочетем за да го пробваме и ние това моментно поникване защото сме го пропуснали

4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Дискусия-Творци-във-фермата.12234/page-4#post-57282

https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Дискусия-Весели-приятели-временно-събитие.12500/page-2#post-62431

[​IMG] От загадъчните обори - 2х гълъби и вълци :(.

Последна редакция: 25.11.15
  5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Права си, но на мен ми трябваха повечко обясненияxDxDxD и затова се наложи munci1991 и Торнадо да помогнатxDxDxD, какво да се прави, от ЕГН-то е.

6. xari_myri

xari_myri Ветеран

е щом никой неиска дате поздрави,аз ще го направя,тиси номер-1;)

4i4o_gosho, str20, fermer4eto77 и 2 други харесват това.
  7. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

груба грешкаxDтуй не трябваше да го пишеш8)

8. Dila1111

Dila1111 Обитател

От една друга тема:
    Трикът е съвсем прост - мигновено поникване. Супер тор -50%, с руната на дървото -60%, щолен и невинност -15%, редът от топа -5% и с култивирано растение -25% общо става ефективност на супер тор -105% и растенията поникват мигновенно на плодно поле. Изскачащи - на корем!​

Kalina_A

Моля, да ми обясните какво значи култивирано растение, колкото и да ги смятам го намалявам с 75%, повече не мога да го измисля, как така моментално ? Благодаря

Ето пробвах с карамфила с всичко (75%) остават 03:24 мин

pineapple87 харесва това.
  9. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ванче не осъзна ли най накрая че старите играчи ги няма,ерата им свърши,и да те дразни това и да не те дразни нищо не може да се направи :)

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Култивирано растение (линк)

11. Dila1111

Dila1111 Обитател

Хахахахахаха, мерси много аз така и не намерих никакъв смисъл от това нещо и съм го зарязала още в началото :) Благодаря

12. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

буря, кого визираш не знам:pама топлата вода отдавна е отрита, не са пъниxD:p

13. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Д
    Плоско и хлъзгаво отговаряш но....:) надявам се който има време да ти чете писанията ще вникне в нещата :)

14. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

разгеле, дойдохме си на думата;)

15. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Естествено адвокатке:pxD

16. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ами довечера да фърлиш по едно за убавата работа:pxD

17. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

клиентите ти няят ли вече за хонорар,ма нищо ш платя вместо тяхxD

18. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ало, ко някой са чувства мой клиент нека фърли нещо вместо бурятаxDто тъпан ще ущипя, от костенурка вълна ще острижа, ма от бурята нъцки, той е с други дертовеxD

19. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Ай ся ти от любими хора на сърцето ти няя приемеш дарове,просто предложих ако все пак си ги разлюбила да платя азxD

20. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Обори- 2 мишки и един енот:mad::mad::mad:, дървета-бук, клен, кедър, бадем и маслина, всички са ххл:mad:, нищо ново под слънцето.