Дискусия: Морската вещица

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 19.3.25.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Морската вещица

В тази тема можете да споделите своите впечатления, тактики и мнения за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама

.TAINNA. харесва това.
  2. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Добър ден.Това +2 за китките в определени часове как да го разбирам?Ако обера в този час имам +2 от поленце, без значение от вида китка, така ли е? Успех на всички , признавам това не ми е любим евент но.... играя;)

-mairon, червената_шапчица и -niksan- харесват това.
  3. -niksan-

-niksan- Обсебен

След като е на спецялното ще играя,другите полета са свободни.Цъкалките и те са хубави.

4. mushnu4ka

Здравей,
    По време на щастливите часове ще се бере по +2 бр. от поле от трите растения на събитието (бамбукова бутилка, морска анемона и червен корал.) Ще има новини за това, че тази малка екстра действа, т.е. е в играта. Затова съветвам да се следи за това и да се презареди играта, за да се активизира.
    Приятен ден!

milena7004, Dragonj120, ПЕПЕЛЯШКА и 2 други харесват това.
  5. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Възможно ли е с една игра да бъдат изпълнени повече от една мисии и ако да, всички награди от изпълнените мисии ли се печелят? И още един въпрос - наградите за изпълнените мисии еднократни ли са?

Последна редакция: 19.3.25
    .TAINNA. харесва това.
  6. StOqNcHyYy23

StOqNcHyYy23 Младши експерт

Здравейте,
    Този евент ще може ли да се играе от мобилното приложение

7. mushnu4ka

Здравей, да, ще може. Приятна игра!
    Привет, наградите са еднократни. И да, възможно е изпълнението на повече от една мисия едновременно, но все пак зависи каква е мисията. И да, вземат се наградите за всички изпълнени мисии, които са приключени заедно. Хубав ден!

8. denislav4o216

denislav4o216 Кандидат за признание

Кое е това приложение?

9. ka-linka

ka-linka Пазител

От вчера съм мнооооооооооооого руса, нищо не разбрах от инфото, дано ми се изясни като започне събитието.

.TAINNA. харесва това.
  10. mushnu4ka

Привет,
    За начало сей растения и събирай изскачащи. Не бързай да играеш каквото и да било. Разгледай наградите, реши какво от тях задължително искаш да спечелиш.
    Лично за мен интерес представляват реда с облачета и подобренията за лабораторията, но и двата предмета, които не отиват на реда с облачета. В такъв случай ще трябва да събера изскачащи за поне 70 линии/контура, т.е. за 70 резервоара, от мисиите задължително да изпълня 22-та и 23-та, а от наградите според точките да стигна до 45-то ниво вкл. Към настоящия момент ми се струва разумно отглеждането на еднакво количество растения от трите вида, още обмислям как ще е най-лесно да го правя, но вероятно ще сея на всяко обиране по 1/3 от трите. Възнамерявам този път да сея на поленца 1х1 - и заради щастливите часове, и заради изскачащите.
    И споко, чеденце, без шаш и паника и определено без бързане да се играе. Ключовото е да се съберат изскачащи, за да може след това да се играе.
    Приятен ден!

tanyamery, karzil, mimi123123456 и 5 други харесват това.
  11. ka-linka

ka-linka Пазител

Благодаря от сърце за насоките. :inlove: Ще посея, пък после ще видя какво ще правя. Слънчево и усмихнато да ти е, чедо!:inlove:

Bamze, mushnu4ka и .TAINNA. харесват това.
  12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Насях, но не на малки. Разпределих ги така:
    34 големи, 3 средни, 18 малки
    3растения х11 големи.; 3растения х1 средни; 3растения х6 малки
    После ще мисля как да ги разпределя и с какви полета ще продължа :)
    Смятах обаче как да се вместя в щастливи часове и не можах да измисля как да ги стигна. Някой успя ли да ги нагласи? Ако може подсказка, моля :)

Bamze харесва това.
  13. Bamze

Bamze Главен болярин

Може би така ще се получи с часовете :
    Първо засяване в 9:00 часа сутринта +4:11 часа за растението = 13:11 часа
    Второ засяване в 13:11 часа +4:11 часа за растението = 17:22 часа и тук се изчаква да стане 18:00 часа
    Трето засяване в 18:00 часа +4:11 часа за растението = 22:11 часа и това е нощната реколта.
    Малко е на гъстичко, но ...
    Ако някой е още по-голям ентусиаст може да сее и преди 9 часа / към 5 часа сутринта/ :p

Моля, подсетете ме дали при малки поленца садене се получават повече изскачащи?

Последна редакция: 20.3.25
    tanyamery, -sheherezada67- и .TAINNA. харесват това.
  14. ka-linka

ka-linka Пазител

Да се надяваме, че ще са повече. Къде ми изчезна от комшиите?

15. danka5656

danka5656 Подрастващ автор

При новините има ново часово време за +2бр.

mimi123123456 харесва това.
  16. mushnu4ka

Здравей, какво имаш предвид? Че часовете са различни ли? Ако да, обърна ли внимание, че в новините часовете са посочени като CET, т.е. централно-европейско време, което се различава от часовото време в България (при нас е CET времето + 1:00 час). Ако имаш предвид нещо друго, уточни, моля. Приятна вечер!

-sheherezada67- харесва това.
  17. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ако на едно обиране ми излизат едва 13 фъркати, не знам точно до къде ще я докараме:mad:

-niksan- харесва това.
  18. -niksan-

-niksan- Обсебен

И като си пратиш 20 подаръка;);)

лудакрава1 харесва това.
  19. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Разсях на малки , ще видя дали има разлика.Първото ми беше на големи полета.И с подаръците пак е затегнато

20. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Къде точно се виждат часовете в който има +2?Някой може ли да помогне?

bim177 харесва това.