Дискусия: Могъщият Рок

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 24.12.25.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Могъщият Рок

В тази тема можете да споделите своите впечатления, тактики и мнения за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама

2. 4orela

4orela Младши експерт

Не сериозно е да се пуска друг куест със засяване на растения при положение че има подобен и все пак са празници!!?!Ако БП не празнуват ние празнуваме!Намирисва ми на подигравка ,но те подигравките са от доста време!!Наздраве все пак е коледа:)))

shiky и kakata13 харесват това.
  3. dedoto

dedoto Адмирал

явно не съм единственият четящ през 5 реда xDне се сее нищо, има само фъркати 8)

shiky, kakata13, tanyamery и още 1 човек харесват това.
  4. p_janeta

p_janeta Анализатор

Има задачи за време .... и се сее и животни се гледат. И аз си мислих, че само с изскачащи ще мина ... :(

shiky, pepa551, kakata13 и 2 други харесват това.
  5. -iliana7-

-iliana7- Кандидат за признание

когато се сее може ли да е посято на всички полета или само на основното поле

az1900 харесва това.
  6. tanyamery

tanyamery Адмирал

270 изскачащи са нужни за изпълнението на евента.
    Към момента аз имам само 60, но ми се струва, че идеята с този евент всъщност е да "подкрепи" новогодишният евент, защото от отглеждането на животните за време ще "изхвърчат" и празнични бисквитки и коледни топки. Да добавя също за по-начинаещите играчи, че е най-добре оборите да са готови за обиране и таймера за задачата да се активира непосредствено преди обирането. По този начин с подходящите бонуси и сметки задачата може да се изпълни и с една трета от нужните обори.
    И ако пясъчните часовници все пак не достигат от селектиране на животинки ще се падат по 1-2 пясъчни часовника!

Последна редакция: 26.12.25
    ..koni.. и az1900 харесват това.
  7. milena7004

milena7004 Велик майстор

Мисля че да,защото снощи сложих лешници на запустялото поле и днес при обиране ми ги отчете в евента!

tanyamery и -iliana7- харесват това.
  8. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, единствено изскачащите са от основното поле, всичко останало - откъдето играчът пожелае. Приятна игра!

tanyamery и -iliana7- харесват това.
  9. -iliana7-

-iliana7- Кандидат за признание

благодаря

mushnu4ka харесва това.