Дискусия: "Мистерията с Великото сирене"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 16.1.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Аз използвах моменталното цъфтене по- добре да похабиш супер тор ако имаш 100-120 броя.

_HAIDY_ и obichamVi харесват това.
  2. vili950270

vili950270 Прохождащ

моля за съвет,коя цъкалка е за предпочитане

3. babeto-

babeto- Подрастващ автор

И аз искам съвет. Имам инструменти или за редичката, или за последната цъкалка.Какво да предпочета !

4. sco

sco Майстор

Естествено че редичката. Цъкалката можеш да вземеш и на ПИТ.

eva-mina харесва това.
  5. Нелита

Нелита Стажант

Много моля за лупи,за съжаление няма да мога да довърша евента заради няколко инструмента.Благодаря предварително!

6. _HAIDY_

_HAIDY_ Подрастващ автор

Редичката от този куест дава Бонус ЕР :30% за зърнени храни.Какво означава това?

7. Самардапа

Самардапа Главен болярин

точки опит

_HAIDY_ харесва това.
  8. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Вече приключих, взех реда и цъкалките, запасих се със СХ и парти врътки, доволна съм.:p

9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

EP е английското съкращение за точки опит. Т.е. ще дава повече точки при бучкане на растения от категория "Зърнени храни".

_HAIDY_ харесва това.
  10. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Значи точки опит 30% когато си насяла и береш някое растение в категорията зърнени храни...категорията се вижда като отвориш менюто и избереш растение с мишката, например спелтата .... под името на растението пише категорията.

_HAIDY_ харесва това.
  11. rudo_bobi

rudo_bobi Подрастващ автор

здравейте, в не ми достигат 1 лупа. ще съм благодарна, ако някой прати. благодаря муши :), благoдаря dpalabuykova! благодаря, за послядната лупа си купих кошница. редчето е готово:)

Последна редакция: 22.1.18
  12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Близо 300 броя храна, изразходвах около 40 за селекции, 5 билета, реда и 2 цъкалки - значи без никакви харита и дългорастящи общо 65 инструмента, като имах лупи за още 7. И да бях ги произвел нямаше да стигнат, така че. Ще се търсят цъкалките натисни С за сирене и спри крадеца на Сирене на ПиТ. Както и Пещерна изненада, и Фненери .... Само дърветата и обора за крокодили, Фазан вече си имам, а и нямам толкова коне.

13. biberon4o25

biberon4o25 Активен автор

имам излишни всичките цъкалки ;)
    специална оферта за теб - за двете цъкалки 30 харита :p

DILQNADELI харесва това.
  14. johnnie75

johnnie75 Обитател

Приключих с редче, две цъкалки (Рибешки дела! и Криминална загадка) и около 360 бр. СХ. Бях събрал и половината от необходимите лупи за трета цъкалка, но не можах да ги използвам. Освен ЯМЧ друго не съм ползвал. Не съм правил селекции. Сега чакам да видя какви обори ще се паднат. :)

Pirat и eva-mina харесват това.
  15. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Ха, точно от тук разбрах,че царевицата е зеленчук. Неразбиращите дето драскат в уикипендия само глупости пишатxDxDxD.

16. Az2

Az2 Напреднал

В основната ферма редчето, две цъкалки и 1020 СХ, а в четири сателитки съответно по една цъкалка. Ако от самото начало бях играла за изскачащи, вероятно щях да се справя до края за сметка на по-малко СХ. Но и така е добре. Повече от доволна съм. :)

Pirat, AsparagusMintCandy и DILQNADELI харесват това.
  17. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Ми то и биопамука е зърнена храна....xD ... немците сигурно го ядат на зърна xD

sabchooo харесва това.
  18. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

29 харита аз ще подбия с едно :D:D:D:Dили пък 500 дървета яйчени, но с ххл ъпдейтите им

19. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Реда го прибрах, заедно с четирите му цъкалки. СХ натрупах неизвестно количество - остана ми малко (само 285 бройки, другото отхвърча по селекции с цел някакъв напредък по разни куести в читалището). Като цяло добре беше и го завърших без зор, без ексцесии със СТ, с добро наспиване, мотане по задачи и с по-късно започване със сеенето. Следващият път, ако не ме домързи пак, може да го карам по-организирано.

Pirat и fermer4etoo1970 харесват това.
  20. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Да обобщя и аз постигнатото - редът с цъкалките и около 3500 СХ. Няколко пропуска и неточни преценки ми костваха около 150 СХ, но като цяло съм доволен... А сега малка почивка преди Рождения ден...

Az2, malkata_ice, Pr3ciS и 4 други харесват това.