Дискусия: "Мистерията с Великото сирене"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 16.1.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

10Х БЛАГОДАРЯ направих лупите с едно зареждане на разплодника. Всичко взех. Сега ще сея китки и ще обирам кашкавалените СХ, СТ и мими.

ЦЕЛУВКИ и БЛАГОДАРЯ на моите съседи и приятели за помощта и на всички, които споделяте тук своя опит и давате съвети. Някой ако има нужда от помощ пишете ми в играта :D;)

п.п. сдобих се с носорози :D

tanyamery, Zlobara, shiky и 3 други харесват това.
  2. kaka_Galq

kaka_Galq Подрастващ автор

Извинявам се ако вече някой е писал, но ако не ви достигат ЛУПИ направете няколко селекции, за всяка на мен ми даде по 1 лупа

3. beti06

beti06 Кандидат за признание

Здравейте фермери! За първи път ще си позволя да искам помощ от всички, защото за пореден път за няколко бройки от изскачащи предмети, няма да успея да завърша куеста. Опитах със дълго разстящи, със селекция, но свърших СХ...Ето защо се обръщам с молба за помощ, който има възможнаст и желание да ми изпрати лупи - beti06. Благодаря на всички!

4. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Много ли ти трябват, за съжаление имаш право само на 20 подаръка на ден.... засега не си получила максимума и успях да пратя. Успех.

.TAINNA. харесва това.
  5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

и от мен 1

п.п. Самардапа вчера пусна съвет за селекциите. Всяка селекция дава по 1 лупа. Така скоростно си направих лупите и ще останат xD БАГОДАРЯ Самардапа :D

shiky, DILQNADELI и BUTTERFLAYS харесват това.
  6. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

В сградата Бар за млечни шейкове - първата отгоре- можеш да вземеш доста супер храна.... даваш 200 от растението на евента и взимаш на момента 5 броя ... 1000 растение са 25 броя с.храна. За всяка селекция взимаш лупа пък и току виж някое скъпо цветно животинче уцелиш. Така може да си помогнеш...

.TAINNA. и DILQNADELI харесват това.
  7. elona21

elona21 Стажант

Здравейте,който има възможност да изпрати лупи.Благодаря.elona21

8. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

И аз така, комши, май ще си остана с редчето и две цъкалки, за третата и четвъртата едва ли ще събера лупи. Вярно, че мога да си ги набавя със селекции, ама като си помисля, че една лупа ще ми струва 2 СХ /т.е. общо около 800 СХ, колкото за два куеста със селекции/, свидливата ми габровска душица се сгърчва като настъпена гъсеница. По-добре да си седя върху питата и да събирам СХ за нещо по-смислено.

.TAINNA., ..koni.., Az2 и още 1 човек харесват това.
  9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

О и аз така - няколко селекции колкото за проба. И заради бейби бум-а, ама не е читав. И зарязах. 16 селекции общо.
    Произведох 16 лупи, като събера матриал ще има 3, ако събера лупи - още една. И другото растение ще бъде да си пълня супер храна и някое билетче. Торта и точките въобще не съм ги отварял. Нощеска ще купя теменужки от разсадника по евтино та да си взема 8 броя храна на площада.

eva-mina харесва това.
  10. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

ако нее неодобно интересно ми е с колко пенита в играта имаш

11. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

Абе, няма ли някоя пита да дава 12 часови купони?! Че зарад тия сажди ми артиса калиандрата...
    ПП Още един такъв куест и Дълго перо остане само по мокасини и томахавка - ни мустанги, ни вигвам...

.TAINNA., Doremi, DILQNADELI и 5 други харесват това.
  12. tani1980

tani1980 Полубог

То ако ти останат мокасините и томахавката пак добре, поне на лов може да ходиш и гладен няма останеш.xD

.TAINNA. и lyd_s_motika харесват това.
  13. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

Моя сестра, Златокосата жетварка знае, че не може хванеш Голям хубав небесен ред само с една гола томахавка! Трябва много мустанг, хубав мармалад и още кво ли не...
    Той отива на танц за 104 000 000 ТО и иска голям бизон, а не койоти!;)

Последна редакция: 21.1.18
    .TAINNA. харесва това.
  14. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Най-важното е Wakan Tanka да бди над теб.

P. S. Нали вече приключих с реда и не ми трябват лупи, взеха да изскачат по 17 броя от поле. Да живее китайско-немския соц. капитализъм! :)

.TAINNA., eva-mina, ..koni.. и още 1 човек харесват това.
  15. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

В момента имам под 60 000, ама събрах за днешния ден 44 лупи та мелям последните 4 инструмента и ще взема цъкалката от фабриката. Даже вдигнах и нивото.
    А между другото - накрая разбра ли се кой откраднал сиренето? Аз очаквах при питите с цъкалки и реда да има някакви отговори или насоки, ама просто ти отваря полето и толкова.

16. seduction12

seduction12 Младши експерт

Колко парти билета издялках от това сирене! Плюс от тайнствените за фермата се паднаха едни фазани, а от острова два крокодила! Много добро събитие бих казал! :D

.TAINNA. и eva-mina харесват това.
  17. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

xDxDxD Поне томахавка му е останала на Дълго перо, че скръндзавата Ева остана само по един голям нос, щото на последните куестове само въздуха пред компютъра е безплатен /засега/. А колкото до калиандрата - зобай СХ, че на следваща селекция много бизони ще трябва да се равъждат ;)

.TAINNA. и lyd_s_motika харесват това.
  18. 0246

0246 Обитател

Не мислех, че някога ще го кажа, но: на мен евента ми хареса дори повече от Кралицата - оползотвори се част от залежаващото в хамбарите, може да се избира за какво да играеш и нищо, освен реда, не зависи от изскачащи. Аз лично събрах много супер храна, защото от другото нямах нужда. А редът си беше толкова удобно посредствен, че избегнах преживяването на каквито и да е драми, породени от пустата човешка алчност ;)

Zlobara, eva-mina и .TAINNA. харесват това.
  19. svetyl4ica

svetyl4ica Стажант

Как събрахте тези лупи? трябват ми още 100 - 100 и нещо , за да направя и последното за редичката, но нещо не излизат по много... помагайте!

20. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Зареди разплодника. От всяко развъждане дава по 1 лупа. Капацитета е 100 развъждания за около 20 мин с парфюми. Ако ти трябва СХ, давай по 200 китки на кашкавала с храната и си я набави. Самардала даде идеята, а аз я реализирах. Така за 20 мин бях готова с лупите и с целия евент:)