Дискусия: "Мистерията с Великото сирене"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by KAtanasova, Jan 16, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Дай ги и на нас, тези така добри съседи комше, колкото до селекциите познай кой е виновника с заразата не само ти си така:D:D:D

.TAINNA. and eva-mina like this.
  2. Пума~`

Пума~` Ветеран

знам го аз виновника... :D и 10 000 супер храна да имам ще я прахосам :D:D, а когато имам парички купувам високи животни и си правя експерименти и после оставам без пари и все си казвам, че няма да го правя, ама...

3. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Е аз се удържах с пенита за пръв път. питаш ли него как го сърбят ръцете сега, и аз селектирам но по 10 мах на ден повече не а и от месец не е прескачало че и 2 даже П.С още не сме се назобали и бързат да ни пуснат бум, да си преберат пак храната. Пас съм на този бум и без това е само боза с главно Б.

.TAINNA., Пума~` and -niksan- like this.
  4. johnnie75

johnnie75 Професионалист

Взех си редчето и отворих почти всички полета. Сигурно ще успея и още една цъкалка да взема - другите няма да мога поради липса на лупи. Ще си вложа Калиандрата в СХ. :) Теменужките на моя пазар минаха 2000 МП за бройка. :)

.TAINNA. and Az2 like this.
  5. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

тц....туй мунцито яко ва е зомбиралxD

.TAINNA. and Пума~` like this.
  6. kromid4o

kromid4o Подрастващ автор

ама къде са тези изскачащи? До сега не съм оставял недовършен куест, а сега не знам дали ше успея да взема третата цъкалка

7. nushu

nushu Стажант

И аз това се чудя, а съм на 101 ниво

8. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

при мен лупите са над 1000 а саждите са над 4000 струва ми се че е много добре и то без харита само на първото обиране ги сложих но на 2 полета, можеби на мен дава поради причината че няма да играя за цъкалите от тук

Last edited: Jan 20, 2018
    .TAINNA. likes this.
  9. cvetidd

cvetidd Стажант

Здравейте и от мен наистина лупите са малко в повече не знам как биха могли да се съберат като до сега от пускането на играта играя непрекъснато и съм събрала за 31 детективски инструмента а до 80 не мисля че има как да се събера и на другата ми ферма положението с същото и там съм на 36 няма начин да стане
    cvetiddID: 23516945
    cveti2011ID: 25138416

10. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Наистина с лупите положението е трагично, китейчетата са затегнали кранчето :eek: съотношението на изкащите е 1: 5 поне при мен в полза на саждите.

.TAINNA. and beti06 like this.
  11. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Без да ползваш екстри няма да стане. Пуснали са супер тор на промоция...ако нямаш и си готова да платиш за този ред може да си купиш и с моменталното цъфтене да си направиш лупи и сажди, трябва ти и поне 35 часа за мелене. За реда и цъкалките за него трябват 100 детективски инструмента ...80 за 4-те цъкалки + 20 за взимането на реда. Ако неискаш да плащаш може да вземеш реда пък цъкалките да търсиш на подарък и търговия или пък да вземеш някоя цъкалка за да я размениш на ПИТ за нещо друго...обор, дърво, което нямаш. Както е тръгнало изглежда, че ще са много търсени ...ако ги пуснат за размяна.

Last edited: Jan 20, 2018
    .TAINNA. likes this.
  12. Venipicha1

Venipicha1 Прохождащ

Пари от мен няма да видят, аз лично се отказах да влагам ресурс. От цъкалките ще взема каквото мога. А както е тръгнало и играта скоро ще зарежа.

13. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

[QUOTE="BUTTERFLAYS, ако работят и 2 те мелници става по бързо или по 6 лалота за 20 броя да смели мигновенно. П.С- тези цъкалки май ще са най търсените взех да се замислям дали и тук да не ги взема и аз

.TAINNA. and BUTTERFLAYS like this.
  14. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Вярно с двете мелници за 15-16 часа 70 бройки...не съм ги смятала точно, казвам горе долу.

.TAINNA. and DILQNADELI like this.
  15. Az2

Az2 Напреднал

Играя в четири сателитки, съответно за всяка от цъкалките, и мисля, че ще успея да ги взема.
    За нощта навсякъде бях насадила лук. Даваше ми между 7 и 21 лупи от поле в различните ферми.
    Някой да ми сподели логиката. :)
    В основната ще успея да взема само една цъкалка, още не съм решила коя, ей тъй, за да си изразходя нищожното количество лупи. :)

.TAINNA., DILQNADELI and sm0uk3r71 like this.
  16. terazinni

terazinni Напреднал

От много отдавна не съм бил така зле с изскачащи.:sleepy: Вярно, че набивам само растението от куеста и не ползвам Хари-та. Но целта горе долу е постигната, към 1000 СХ и 20-на билета. Редът е взет, а за цъкалките се погрижиха сателитките. Сега ще е "Голям смях" да не ги пуснат на ПИТ. xD

17. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Лупите... с лупа да ги търсиш... Както и да е, редът е взет, но толкова ресурс, като за този, до сега не съм отделял! Продължавам да копая Калиандра, ще видим накрая струвало ли си е...
    .

18. Самардапа

Самардапа Главен болярин

за който е важно и събира лупи - селекциите дават лупи....макар че на фона на 1100 бр, тези от селекциите надали ще дадат отражение, но все пак - да знаете :)

19. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Късмета ми се усмихна... каквото обера ще отиде за супер храна, че досега играх за реда и парти врътки.

20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз за момента едва за 45 инструмента съм сибрал лупички. Взех реда, сега мелям за най-голямата цъкалка, позлвам и двете мелници като мелям инструментите. Сажди има, ама лупите с акът. От 1 поле с цветенцето 4 лупи, от другата само 1. Дано събра поне за още 15 инструмента, да не иде изхабеното растение на вятъра. Реда е взет, ще взема най-голямата цъкалка от пощата и вероятно средната от фабриката. Другите две - ще се простя с тях.

.TAINNA. likes this.