Дискусия: "Мистерията с Великото сирене"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 16.1.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. procter

procter Стажант

Видях, че има хора, на които се падат, а някои печелят и с първото завъртане.

Pirat харесва това.
  2. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

3. sabchooo

sabchooo Велик майстор

И аз съм съгласен с теб. Наистина всеки сам решава как да играе. Вслушвал съм се много и още се вслушвам във всеки, като се стремя да отсея правилното доколкото мога. За плевня се напънах, защото при евентуалното и хващане нямаше изобщо да се отрази на вземането на реда, а напротив и скубането както му викаме щеше да става с двете ръце. Преди да реша за реда доста помислих и реших, че 250 бройки храна не са кой знае колко много (като се има в предвид и какъв нещастник съм в селектирането в последно време-преди изкарвах добри печалби, докато сега съм повече на кантар ако не съм в минус),а за колелото се напъвах, защото си бях решил да използвам СТ (както казва Баша за торта си има секвои, но за храната няма нищо).Стратегията ми за по пестеливо торене беше зареждане на полетата с големи полета, допълване със средни и накрая всяка останала дупчица с малки. На плодородните полета по време на куест не съм им фен, защото се губи време, въпреки че се пести много тор.Всичко с вода , тор и супер тор, а в началото и малко от торта на Мими. Естествено хапнал съм и ЯМЧ, а докато леех СТ бях се нагълтал и с щолен и невинност.

scaregrowII харесва това.
  4. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Удоволствието бе за мен, в тази размяна на виждания за играта и начина,който избираме да я играем.Няма нищо лошо в това , да стигаме до нещо хубаво в нея , та било и по различни пътеки.

5. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

От пет полета Калиандра на малки полета (1х1), без Харита - 242 сажди и 46 лупи. До момента имам общо 2973 сажди и 678 лупи, т.е. би трябвало да се справя с производството на 100-те детективски инструмента. По груби сметки (ако продължа да сея по същия начин + реколтата от вчерашните 200 %), в края на събитието ще имам растения за около 3000 СХ... И реда, разбира се... Не е зле, а онзи ден бях отписал Мистерията с Великото сирене.

P. S. Ако имах свободно време и нерви, бих сял за СХ и в сателитки. С храната бих селектирал, а селектираното бих прехвърлил през пазара в основната ферма... Но уви нямам нито време, нито нерви...

Последна редакция: 18.1.18
    Agrafix, procter, Pirat и 3 други харесват това.
  6. Пума~`

Пума~` Ветеран

аз предпочитам да стоя без супер храна, че като имам ми идват много лоши идеи с рискове селекции и става беля xD

nova910, Pirat и sabchooo харесват това.
  7. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Аз пък очаквах, че точно ти ще се включиш с пълни сили в борбата за СХ. :)

Pirat харесва това.
  8. Пума~`

Пума~` Ветеран

тъкмо направя около 500 милиона пенита и решавам, че трябва да стана милиардер и ги губя. А когато нямам супер храна си пасувам, имам ли трябва до край да я изразходвам, не мога да се сдържам. Иначе колкото и странно да ти звучи имам 3-ма съседи когато има разпродажба на супер храна ми изпращат по 60 броя. и пак си я набавям. :)

nova910, Pirat и fermer4etoo1970 харесват това.
  9. sabchooo

sabchooo Велик майстор

И аз нямам нерви и време:).То вече и подаръци не искат да ми пращат сателиткитеxDxDxD. И пиленцата и те заспаха и нивото им на активност клони към нула отдавнаxDxDxD. Много стана хамалогията и за да се работи в повече от една ферма се изисква много време вече и пълна отдаденост, а аз нямам намерение да се отдавам на виртуалността;). Вече я карам по-така неангажиращо пък до където я отикам xD.

Agrafix, Pirat, -dd76- и още 1 човек харесват това.
  10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

А не дей да споменаваш всички! Аз не искам. Не разбирам какво толкова ви грее тая плевня. Не е +1, не е нещо полезно. Аз гледам да я пропускам, бягам от тея 100, 200% плевня като от чума. И праскови XXL :)

11. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Ха-ха Караконжо, че то плевня 100%, а да не говорим 200% си е много повече от плевня +1. Плевня +1 е все едно един тиквен мармалад.

sm0uk3r71 и Pirat харесват това.
  12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Може би се бърка с +100% или 200% точки опит. Което наистина не е кой знае какво, даже и за цъкалковите ферми.
    На +200% плевня най-много се изкефих като отглеждах при едно от пълнолунията тинести чудовища. По 3 от оборче добре ми дойдоха тогава.

П.П. До момента - 266 лупи и 1370 сажди.

Приятелка ми сподели нещо подобно - хапнала си 1 врътка без предаване на китки и уж отишла в млечния бар да похапва сиренце за супер-храна, а в някой момент към края на похапването с ужас видяла картинката на парти врътките и се оказало, че се е набълбукала с врътки. Май по-бавничко реагирала играта, нещо такова. Че май трябва очи на 4, рефреш и тинтири-минтири, че сигурно и други ще се опарят така.

Последна редакция: 18.1.18
    Az2 харесва това.
  13. БашФермер

БашФермер Генерал

пак пишеш балалайки, щото не разбираш за кво става въпрос. ти ли не искаш 100 и 200% дето нищо не купуваш от пазара и си броиш плодовете и животните, а да видим дървото да ти дава 8 или 12 плодчета на обиране или 2 и 3 животни на обиране дали няма да ти е хубаво. пишеш колкото да не заспиш и вечно да си контра, да дразниш.

до сега съм взел 720 храна и реда. няма да вземам цъкалките за него. да го има реда, а на подарък и търговия като ги пуснат в системата ще си ги набавя, за да го задействам. продължавам да рупам сх до края, отказах се от парти врътките, че само се ядосвам с това колело...вземам само от питата на 12ч

Последна редакция: 19.1.18
    eva-mina, Agrafix, Пума~` и 5 други харесват това.
  14. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

и аз тъй, ред без цъкаля само хапкаxD

Последна редакция: 19.1.18
  15. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

искам да попитам в календара за 21 само при мен ли е така или са 2 различни събития [​IMG]

16. KAtanasova

KAtanasova Guest

Едното е работното заглавие на събитите, другото е реалното.

17. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Защото само за 21 ми се появиха двете заглавия и трябваше да попитам да нее бъг пак

18. KAtanasova

KAtanasova Guest

Не, не е бъг. И при мен се вижда. Просто не сме махнали работното заглавие. Предала съм на колегите вече. Благодаря :)

DILQNADELI харесва това.
  19. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

А за какво служи този бар ?, аз го отворих, но го няма никъде в инвентара ...

20. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен