Дискусия: "Мистерията с Великото сирене"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 16.1.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. БашФермер

БашФермер Генерал

аз ще гледам да балансирам между двете. храната ще я намаля с 300-350 броя и ще се прехвърля на билетите

eva-mina харесва това.
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

Реда ще дава ТО,ще се играе:)

eva-mina харесва това.
  3. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Това предстоящо ни състезание, ще призная няма да го гоня до край. Ще си взема само "чучката" с размер 1х2, която да сложа в в облачето за албиносите. Наясно съм, че повечето го имате, този облак. Реда като цяло не ме вълнува. Дразня се на себе си, че не обърнах внимание на офертата за Супер мелница. Защо? Защото това означава предаване на животни. Не, че щях да платя за нея. БП ни показват следващите си стъпки. Искат се в различните задачи сега: кокошки, кучета, крави, зайци и какво ли още не. Признавам ще ме озорят, ама като не мисля овреме се налага да погледна към пазара, което не е добра идея! Смятам че ще се справя с гадните жаби, без да ми се налага да си скубя гроздовите бакембарди.

eva-mina харесва това.
  4. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

Пипали не пипали, взимам го!
    Дълго перо, след две седмици ще играе танца за 100 млн. ТО, всякакви точки са добре дошли. По два милиона на ден са си два месеца, ако накича всичките цъкалки по нивите, може да ги докарам до три млн., ама игра ли е това? Ако се не покажа до три мисеца - тръгнал съм към Великата прерия братя и сестри, запомнете ме с добро и ако съм обидил някой - моля, нека ми прости!.
    Хау!

..koni.., eva-mina и bubolina8 харесват това.
  5. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

883 сажди и 374 лупи като за изкачащи е много добре

6. ПукАнкА

ПукАнкА Прохождащ

1184 и 537 добре ли е

7. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Добре е, ако човек има 50 харита ми като няма ..... Направо са се оляли с бройките на фъркатите ... кво е това 3500 такива и 1100 онакива ???? .... и като гледам ФАЯ първо са искали по 50 сажди :eek: пък са ги намалили еле виж услуга ни правят.... при толкова много бройки растение пък и дългорастящи да сея, ... баси златния на всичкото отгоре безполезен ред .... утре - другиден ще ни застрелят с нови нива.

-niksan-, bubolina8, FrozenKiss и още 1 човек харесват това.
  8. Az2

Az2 Напреднал

90 врътки извъртях - и няма плевня! :( А за падащите ще взема да си премълча - не разбутах фермата, сутринта я обрах, нямам Харита... Трагично положение, но аз така или иначе няма да играя за реда. Освен, ако не стане някакво чудо. :)

9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз ще садя растението само на острова. Трябват ми голямо количество просо, червени боровинки, теменужки и други, а няма да купя каквото ще да става. 260 прах и 62 лупи. Иначе съм си поставил за цел да отворя фабриката, която всички пренебрегвате. Само 3 квадратчета са там и няма да с еоткажа да си взема цъкалката. Що се отнася до храната и билетите, не мисля да с ебъхтя като вас за мигновено обиране. Не съм лаком и ми е все тая дали и колко ще имам. И 100 билета да взема цербера пак няма да ми се падне - за какво да се хабя?

10. БашФермер

БашФермер Генерал

70 обикновени врътки и даде веднъж +1, 50 парти и едно голямо нищо. по-лошото е, че за 50 врътки 2 пъти само се появи +200% и 2 пъти +100%. шанса да се падне поне при мен беше орязан до максимум.

11. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Ами няма да се учудя, ако след два дена пак сменят бонуса на реда .... ма накрая ще си остане за тях да си трупат точки/отрицателни/ че са им малко.

DILQNADELI, bubolina8 и Az2 харесват това.
  12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Обикновени врътки извъртях над 100, на около всяка 20-та даваше бонус +1, ама не успях да го нацеля. Малко СХ и един митичен дракон беше читавото. Парти извъртях около 30, бонус плевня видях 4-5 пъти, но отново - не бил днес денят. Пони се мярна 2х, не че се улови... Поне някой купон, малко СХ, СТ, Мими тор и някакво читаво селектирано се паднаха, но не ме пропусна и жълтата мандра за козе мляко xD...
    Изскачащи (от овес, ананаси и разсяването на калиандра) - 36 и 159. Не че ми дреме за тях. Даже Харитата ми този път са в отпуск. Ако изскачащите вземат да се съберат само от бучкане на калиандра, ще помисля дали за всеки случай да не гушна и редичката. Ако не се съберат - ми, няма да я имам.
    Успех фермерчета (за каквото и да играете)!

П.П. Не бях продавала кокошки по над 5 хилки парчето, днес ми се случи :p.

13. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

103 лупи и 275 сажди, в една игра ли играем???
    С тоз тертип и да искам да го изиграя, няма да успея:mad::mad::mad:.
    Без мерак го започнах, но ако толкова малко изкачат, може и да го зарежа.

Комбайн на колелото почти не се уцелва, сега и най-хубавия бонус отрязаха:mad:, само ненужни неща се падат, всичко тръгна надолу:mad:.

mell, bubolina8 и DILQNADELI харесват това.
  14. staneli

staneli Старши болярин

На 16-тата парти врътка целнах 100 %, та вече хапнах от сиренцето за СХ . Ще понатрупам някоя и друга бройка СХ и парти врътки, пък после ще видя дали ще взема реда... Иначе, сажди - 981, лупи -330.

15. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

всичко ометено, от тук на сетне, фъркатите ще кажат, ще има ли ред или ще хапвам само ;)

sabchooo и bubolina8 харесват това.
  16. БашФермер

БашФермер Генерал

отворих стаите за сх и за парти врътките, на 12ч ще си обирам билетите за сега, а ще наливам в сх рстението. последният ден от куеста може да дам няколко хиляди за билети и това ще е то.

sm0uk3r71 харесва това.
  17. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

и аз там ще хапвам:music:

18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А аз ще пийвам xD.

П.П. Кокошките продължават да поскъпват (6040).
    :p

eva-mina харесва това.
  19. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Може и да си въобразявам, но спечелените джакпоти с въртене през мобилния са осезаемо повече (поне при мен, поне този път) в сравнение с опитите през компа.

Agrafix харесва това.
  20. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Към 16:30 часа врътнах към 40 обикновени и 37 парти врътки и общо взето като при вас. Плевнята си остана мираж, а най- доброто беше едно пони. Плевня почти не се вясваше на колелото. Към 21:00 завъртях 8 парти врътки, като на всяко въртене присъстваше плевня, но спираше все на едно поле напред или назад от нея.
    Иначе всичко съм предал без 100-те детективски инструменти, като за тях ми трябват още 5000 растения и след това не ми остава нищо друго освен да скубя храна или врътки, ама най-вече супер храна. За 35 детективски инструмента излязоха и изскачащите вече:p.

sm0uk3r71 харесва това.