Дискусия: "Мистерията с Великото сирене"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 16.1.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. KAtanasova

KAtanasova Guest

Здравейте, фермери!

В тази тема можете да споделите своите впечатления,
    стратегии и мнения за събитието!
    Моля, използвайте я по предназначение!

ЧЗВ

Желаем ви успешно ориентиране!
    Екипът на Фармерама

2. bubolina8

bubolina8 Комисар

24.08.2017 ли започва събитието?

3. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Поправено :)

bubolina8 харесва това.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Какво е необходимо:
    За изпълнението на всички задачи - 2500 + 10000 калиандра, 5000 3500 сажди, 1100 лупи.
    И евентуално още калиандра - за моментно отваряне на питите със сирене, даващи награди всеки 12 ч.

Редичката поне за мен не представлява интерес. Но ще играя за отварянето на млечния бар и за вземане на колкото се може повече СХ. Също така и за колкото се може повече парти-врътки.

Последна редакция: 16.1.18
    MARV3000, mi6elina84, FrozenKiss и още 1 човек харесват това.
  5. Az2

Az2 Напреднал

За мен редът е напълно безсмислен. Чудя се дали си заслужават цъкалките исканите ресурси. :(

6. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

:eek:имам усещане, че някой е оттървал 0 при саждитеo_O

..koni.. харесва това.
  7. sisiko1980

sisiko1980 Стажант

не е изтървал, и при лупите са с повече нули 1100 са :D

8. terazinni

terazinni Напреднал

Що ли нищо не ме впечатли в този куест. Само излишно разбутване на полетата и да се чудя да обирам за батерии или за изскачащи. Но до утре имам ден за размисъл.;)

9. tani1980

tani1980 Полубог

Тези пити със сирене само това, което е показано във ФАЯ ли ще дават или ще са различни на случаен принцип?

10. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

да, каквото показва картинката от питата.

11. tani1980

tani1980 Полубог

Благодаря, хубав ден!

12. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

на теб също:)

tani1980 харесва това.
  13. pgs_major

pgs_major Стажант

И аз го пропускам...

FrozenKiss харесва това.
  14. Az2

Az2 Напреднал

Аз реших. Ще играя само за млечния бар и загадъчните. Ще се оставя да бъда изненадана. Надявам се с нещо хубавко. :)

eva-mina и FrozenKiss харесват това.
  15. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Не може само за бара. От това което видях трябва да се играе задължително и града, за да може да отключите пощата, бара и фабриката - значи само за тях 1500 цветенца.
    Иначе аз нямам нужното количество зверове. Дано може да се пропуска някой квадрат, както беше с великия лабиринт.
    Въпросът в случея е на тоя град къде му е входа и кое е първото квадратче. За да си направиш план откъде да минеш и евентуално какво може да не предадеш.
    Примерно да кажем във фабриката за мен не си струва да предавам растение за мими тор на 12 часа. Имам си и я позлвам рядко. Не си струва и 40 заека на 8 задача за 1 мизерен пай. Верно цената му е височка, но аз няма да го използвам, така че е безполезен. Също в бара не знам дали си струват 50 кози и 75 прасета за по 5 дървета - така че и тея се пропускат.
    Най вероятно бара при мен ще бъде 1-2-4-9-10-11-12.
    На пощата 1-4-5-6-7-8-9-10. После 14-15-16-20, Гмуркачи си имам, няма нужда да хабя боровинките. Искам не искам трябва 11-12-13 и това е.
    Фабриката е най-лесна - 1-8-9 и е готово. 6 не си струва за 8 супер храна да дам 40 кучета. Нямам ги и без това. Все ще ми се падне от колелото.

Последна редакция: 16.1.18
    dcpm харесва това.
  16. БашФермер

БашФермер Генерал

нищо не ме грабва мен, ще си помисля дали да играя само за отваряне на сх и парти врътките и да ги минавам с растение на момента, ще сметна дали няма да загубя повече от колкото да спечеля ако си разбутам фермата. редът е потресаващо зле.

eva-mina, sm0uk3r71, Самардапа и още 1 човек харесват това.
  17. ..koni..

..koni.. Редовен

За първи път редичката ми е напълно безинтересна. Как успяха от БП направо се чудя. А аз винаги играя всяко събитие..

-niksan- и FrozenKiss харесват това.
  18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Възможността да спечеля 1000 СХ ме вдъхнови и за пръв път от много време разчистих всички възможни полета. Парти-врътките и те ме блазнят, че въпросът е дали колкото се може повече СХ или СХ и врътки. Още не съм решила.
    За мен усилието си струва. А всеки да прави каквото прецени.

П.П. Не мога сравнявам с щедрата кралица, но и това не е зле. Да ч у к а м на дърво да не променят нещо.

eva-mina харесва това.
  19. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Все си мисля, че следващия евент не може да е по-безмислен , ноооооо, можело:mad:, измислете стимул бе хора от БП, направете така, че да имам желание да го изиграя на 5 и повече ферми, не да се замислям, дали изобщо ще го играя.
    Ако не колекционирах стикери и редчета, нямаше да го играя на нито една ферма, просто няма смисъл да копам излишно.
    УСПЕХ
    Надявам се все пак да дочакам някой смислен евент, ако искате попитайте фермерите какво ще ги зарадваxD

dcpm, Самардапа и DILQNADELI харесват това.
  20. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Приятно ми е да играя всяко събитие, дори и когато наградите не са толкова впечатляващи, защото си е своего рода разнообразие от ''садиш и косиш'', но в случая да изпразваш плевнята за подобно редче не си заслужава....и влизайки в размисли отново анализирам ситуация - всеки следващ куест иска все повече ресурс, все по - сложни и бавно отглеждащи се продукти и новоизлюпени обори и дървета, а наградите стават все по - непривлекателни....може ли да искаш със хиляди и да получаваш 2 единици СТ или ЯМЧ....ще дам пример с трюфелите - някой смятал ли е колко трюфела се изискват само в 3 от новите куеста....ми аз докато ги отгледам сигурно ще имам деца и внуци....както и да е...никой не ни кара на сила да изпълняваме нито събития, нито куестите от читалището, като ми писне - бия Х и си намирам друга игра....такава, в която няма да подценяват математическите ми, логическите и стратегически умения. Не ме мързи да правя каквото и да е в играта, но ненавиждам някой да подценява интелигентността ми. Или казано в едно изречение - щом предлагаш висока цена направи така, че този, който купува да е готов да я плати, дори тя да е космическа.

iva-nia, amira, DILQNADELI и още 1 човек харесват това.