Дискусия: Мистерията на билките

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Feb 20, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. kakata13

kakata13 Старши болярин

В дясно готово,а в ляво до 67:D

2. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Паднаха цените, да, но определено без харита, с.т. или други "магийки" не стават нещата.
    Не искам да си признавам колко МП заминаха, а имам още 2 ъпгрейда да вземам.
    Верно е, че има още време до края на събитието, но и в крайна сметка трябва да се работи ... понякога. ;)
    Ако не беше тази възможност да се купуват растения от пазара - жив зян съм.
    По принцип е интересно събитието, но и този случаен принип на бройки семена в сандъче още повече объркват нещата, никаква стратегия не можеш да изградиш (поне аз не можах).

3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

По въпроса за харитата, имам само 3 и едно на дървото. Трите си стоят в склада. Нямам желание да ги разхождам. А и само 3 дават минимално увеличение, почти незабележимо. За купуването от пазара що ли сме си лика прилика? xD Що МП прахосах не е истинаo_O Дето казваш ако не беше тази възможност бях загинала.
    Евента е интересен, да, но трябваше да отпуснат да има малко повече изскачащи и от двата вида. Щяхме да играем и да пеем :D

FrozenKiss and [[Fermerkaa]] like this.
  4. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Ами, паднали са - дръжки,
    на нашио още борят се мъжки :)

Въртях и аз милиони на пазара -
    движение да има, истина е стара xD

Първо припряно и набързо пазарувах,
    а после горницата нагло изтъргувах :oops:

И резултатът - танто за кукуригу,
    във фермер разум...ако можеш намери го :p

Тц, тц...мързелива мен наричаш! :mad:
    Хей, момиче, акъла да си опичаш :pxDxD

Last edited by moderator: Feb 25, 2019
  5. milkoga1

milkoga1 Господар

Айде и аз приключих

6. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

И аз прибрах златото, от ляво съм на 65, незнам дали да продължавам.

7. bubolina8

bubolina8 Комисар

Имам нужда от гърнета с лепило,който има възможност да праща!Благодаря предварително!

8. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Имам нужда от счупено стъкло,който ина възможност да праща!Благодаря предваригелно!

9. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

И аз приключих с туй.

10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Взех и втория ред, ама повече няма да си причинявам тая мъка. Толкова акита и мими тор хвърлени на вятъра. Добре че сега ми се падна +1, ама каква полза, като лягам.

11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Свърши се :) Дясното е направено, лявото до 17, останаха ненаправени 18 до 20. Само дето ревах оня ден xD

Last edited: Feb 27, 2019
  12. tani1980

tani1980 Полубог

Изобщо не ми хареса този евент. Тегаво до не знам си къде...Това търсене на сандъци толкова да ми е отвратително и такава загуба на време е, че можеше направо да ме откаже при положение че имах необходимите оранжерии за да си взема семената. Допълнителен минус пък при тях е че зависиш от съмнителната щедрост на БП колко и какви ще получиш. И за финал пак да кажа не ми хареса.

13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

А времето за смилане - близо 7 минути. Да ти се отели вола докато чакаш. А иначе изпълнението - 41 в ляво, в дясно почти изпълнено 54. За другите - няма как да станат.

14. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Вола хич не го чакам да се тели в последните часове или ден, щот кравата ще му избоде очите xD

dedoto and лудакрава1 like this.
  15. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Вола, колкото и да го водиш на бик, няма да се отели. По-добре да се заведе кравата, т.е. за мързеливите да копат и да мелят имаше опцията с пазара. Купуваш евтино, продаваш скъпо, трупаш милионите и накрая с една част си купуваш евтинко нужните растения за да завършиш събитието съвсем спокойно, а останалото си го къташ или си тъпчеш плевнята с каквото ти душа поиска.

16. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Така де :D

лудакрава1 likes this.
  17. ComeMyLady

ComeMyLady Подрастващ автор

ляво 13 дясно 70 - без много зор, ама с 40 милиона МХ :D Важното е че взех всички ъпгрейди за фабриката.