Дискусия: Мистерията на билките

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Aug 7, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

От началото на месеца има +1 за обори, дървета и производства, не само за реколта. Иконката на колелото е еднаква, трябва да обърнеш внимание какво е написано в списъка с наградите или в активните бонуси.

neodim63 likes this.
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

Май нямам нужда. казват помогни си сам за да ти помогни и господ 8)
    Преди малко въртях колелото и видях плюс една бройка за обори и плюс една бройка за производства :)
    Уцели плюс една бройка повече за 24 часа от парти врътка имам и 75 оранжерии и ще си спестя торта на мими:)
    Тази вечер ще се наспя:p и утре зареждам полетата;)

.TAINNA. likes this.
  3. -sheherezada67-

-sheherezada67- Редовен

на 4 пазар съм,дано има добри фермери готови да помогнат

4. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Приключих - два от трите реда. Не ми харесват подобни събития - стиснати, нагаждачески, тактически сложни, с много ограничения, самостоятелни за себе си - като футболната купа, но тя беше цял месец, нищо на пазара - освен на пазара за кошници ДЕ,:wuerg::wuerg::wuerg::wuerg: и т.н. ОТВРАТ !!!

shiky and eva-mina like this.
  5. -sheherezada67-

-sheherezada67- Редовен

има ли фермери от 4 пазар които са приключили

6. bubolina8

bubolina8 Комисар

Станах разногледа за да уловя нещо:inlove:

Last edited: Aug 13, 2018
  7. dedoto1

dedoto1 Редовен

сега пролича колко сме прецакани бг играчите спрямо моментноста на пазара:cry:

8. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Утре в 5.00 ч. тръгвам за риба и ще пусна на 14 ти пазар останалите ми растения.Надявам се пазарните терористи още да спят и някой бг играч да си помогне.

9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Тези розички ще ме побъркат.
    200 бройки за да мога да предавам другите, от които имам повече.
    А на пазара няма и няма нищо.
    Ужасно събитие. Изхабих сумати супер тор за карамфили и за тея боклучави семки дето накрая ще ми бъдат обновени за нищо и никакви точки.
    Искам да получа супер храната отляво, иначе досега да съм затворил кепенците. Последното +3 няма да го активирам, ако се активира напук на БП ще го оставя да изтече. Да ги е яд.
    Ако успея да изкарам розите ще предам колкото имам от плодчето и гъбката, за да не ми ги обменят и да взема поне някаква наградка.

10. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Опцията: "набави си от пазара, това което те мързи или ти е невъзможно да си произведеш", лично на мен не ми хареса! И то не защото трябва да уцелиш милисекундата от зеления сигнал на светофара до звука на клаксона на Голфа с пернишка регистрация две коли назад, "А бе аре кво се моташ", ( означава да успееш да се наместиш в режима на някой, който ръба/означава труди се/ да си прехвърли от сателитките заработените с труд и време продукти ) а, защото заложения в софтуера брой изскачащи необходими за производство на оранжерии е скопен нагло, нагло, нагло. На успелите мързелевци честито! На БП посланието е: Еф Ю Си Кей! Казано на международен език: Но мъни, но кеф!

.water., procter and eva-mina like this.
  11. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

На пазара ми се прескачат като зайци да продават. Розите и гъбите чукнаха 8к/бр, водния - 3к. Май ще му тегля една сочна на третия ред и ще почна и аз да продавам.

[[Fermerkaa]] and -niksan- like this.
  12. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

За съжаление 3 ред остана мираж .... :cry: малко бяха бройките за предаване, но пък оплетеното обяснение за събитието препъна много играчи. Разочарована съм .... :sleepy::sleepy::(:(

.water. likes this.
  13. tanyamery

tanyamery Адмирал

Взех и вторият ред с висене посред нощ на пазара и луда надпревара за бързина, но се получи. Третия ред си остава химера, като не чета внимателно Баша и Муши! Но от целия напън си имам за обмен 500 стъкълца, че докато се напъвам да си бера дърветата, хората си направиха оранжериите и забравиха. Занапред ще чета дискусиите много по-внимателно. Баш, признавам те за Бог.

14. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Доста нерви изхабих:mad:, ако се сваляха килограми, щях да съм вече чурусxD, но успях да наредя и трите редчета:music:.
    След като завърших вляво и активирах последния бонус, сложих малки полета и събрах по-бързо растенията, каквото остана продадох на пазара.
    Сега още мисля какво да направя с последните семена, да ги засея или да ги оставяxD?

Pirat, elliss_bg and tanyamery like this.
  15. tanyamery

tanyamery Адмирал

Сей и продавай на мен:p

ПЕПЕЛЯШКА likes this.
  16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Стига да успееш да го купиш, това с пазара ми прилича на руска рулеткаxD, няколко пъти успях да купя, но голямо дебнене падаxD.

ПП: Ще засея, цените са ударили таванаxD.

Last edited: Aug 14, 2018
  17. -niksan-

-niksan- Обсебен

Сей за да помогнеш на други играчи
    аз след малко обирам завършвам задачата .ше сея едно поле от всичко което ми е останало като семена,пускам на пазара после каквото е останало:)

18. -niksan-

-niksan- Обсебен

Готов съм с редовете в 10.00 часа пускам оферти на пазара каквото ми е останало,на 18 пазар:)

19. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Засях, сега след час ще забогатявамxD:p.
    Чакам ред с великденски мармалад, ЛГ, СХ и други полезни неща, може и розови обори и производства:p.

20. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Няколко часа до края, а имам да правя още 3 оранжерии . След изръсените над 500 СХ в разплодника - самоубийствено наливане без бейби бум, още около 100 СХ в обори, на 600 тор за дървета и растенията + 20 подаръка всеки ден резултата е направо отчайващ. Не прибавям откраднатото от работното време. То си е за моя сметка. Разработената в началото стратегия е правилна, но като се има предвид факта че няколко часа преди края не може да се покрие стълбата с оранжерии то за раработването на семената почти не остава време. Може би е добре да споделя неудовлетворението си от конструкцията на събитието. Да, вярна е максимата, че за да получиш трябва да дадеш, но при влагането на толкова ресурс СХ и СТ да не се стигне до възможността да приключиш събитието е дразнещо и губи от тръпката и емоцията на състезанието. На успелите честито, а ние неуспелите колкото - толкова. Информативно: ниво на акаунта 90 , ниво на купите 28/30

-mairon likes this.