Дискусия: Мистериозна научна лаборатория 2000

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Oct 12, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. tanyamery

tanyamery Адмирал

Благодаря.

.TAINNA. likes this.
  2. staneli

staneli Старши болярин

Зависи колко точки се правят на игра. На мен ми трябваха само още 4 игри, т.е. 56 общо изиграх.

3. tanyamery

tanyamery Адмирал

Благодаря. Питам защото, май съм се поувлякла с растението, да се хвана сега да си "произведа" изскачащи.

П.П. И аз се справих за 59 игри. Успех на неприключилите.

Last edited: Oct 16, 2022
    .TAINNA. likes this.
  4. buba62

buba62 Главен болярин

Нареждам се между приключилите. Необходими ми бяха 59 игри. Започнах да напипвам кога да използва кабелите, не много успешно, но по-добре от предните пъти.
    Приятен неделен следобед, фермери!

.TAINNA. and tanyamery like this.
  5. nasko9898

nasko9898 Подрастващ автор

Направих си 52-те игри, за пиколото не стигнаха 80 точки:cry::cry::cry:. Не бях много сериозен в следенето на графика, но по 3 пъти на ден успях да си събирам реколктата. Ако бях събирал по 4 пъти поне още 1 ден сигурно щях да си събера достатъчно и за него. От друга страна изкарах голям късмет и ми се паднаха доста прати билетчета от една кутия, така че :music::music:вичко е точно. Лек ден от мен и ще се видим на следващото събитие.

ПС: Много благодарности на всички, които ми пратиха харита, този път нямах проблем с изскачащите.

tanyamery likes this.