Дискусия: Миналото е сега

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от Кобрелия на 22.7.26.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Миналото е сега

В тази тема можете да споделите своите впечатления, тактики и мнения за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама

.TAINNA. и shiky харесват това.
  2. arono_ele

arono_ele Подрастващ автор

Здравейте,
    имам питане относно задачите за време в куеста - на основното поле ли трябва да се изпълнят?

.TAINNA. харесва това.
  3. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет, само изскачащите са от основното поле, а изпълнението на останалите задачи - където сам/а избереш. Приятна игра!

.TAINNA. харесва това.
  4. arono_ele

arono_ele Подрастващ автор

Благодаря!

.TAINNA. и mushnu4ka харесват това.
  5. kazmin_tamara

kazmin_tamara Напреднал

Гъските ги няма. Обрах няколко обора. Моля за проверка ИД 8033678

koteto9 харесва това.
  6. mushnu4ka

Привет, съжалявам, но няма как да проверя какво си извършил/а в миналото. Хубав ден!

7. kazmin_tamara

kazmin_tamara Напреднал

Благодаря за отговора. Ако има значение първо пуснах часовника на куеста, после обрах 4 неонови обора гъски на горската поляна, но ми показва все още 0 гъски. Имам готови 8 обора на пустото поле и не ги обирах чакайки отговор / мислех че има някаква грешка и ще бъде отстранена/. Ако гъските пак отлетят и не влизат където трябва , здраве да е.
    П.П. Обрах 8-те обора и ми ги отчете. Вероятно има все пак значение на кое поле са, но няма инфо за това. Работим на проба - грешка.

8. mushnu4ka

Привет, няма значение на кое поле са. Приятна игра!

9. p_janeta

p_janeta Комисар

Пробва ли рефреш ? И при мен не ги показваше, а бях предала всички бройки. След рефреш задачата се оказа приключена

10. kazmin_tamara

kazmin_tamara Напреднал

Пробвах, дори излязох от играта и отново влязох - нищо. Гъските ги нямаше. Бях сложила повече обори за всеки случайи на различни полета, така че все пак изпълних задачата с известно закъснение.Благодаря за желанието ти да помогнеш.

11. morkov77

morkov77 Стажант

моля за помощ - изпратете ми пясъчни часовници, до края на играта ми трябват над 100 броя

12. BigMar

BigMar Стажант

Не мога да запълн полетата в реда облачета. Каква е причината?

13. mushnu4ka

Привет, показва, че не разполагаш с предмет 1х1, който може да се постави там. Опитай да закупиш 1 цистерна за вода или помоли някой съсед да ти изпрати Уилсън. Ако и след това не се получи, пиши отново, моля. Спокойна нощ!

14. BigMar

BigMar Стажант

Благодаря! Получи се с цистерната. Но защо след като имам предмети 1х1 не мога тях да поставя? Защо когато за запълване на облаче не се упоменава по някакъв начин кои предмети са подходящи?

В инфото пише "поставят се предмети с подходящия размер".

Последно редактирано от модератора: 28.7.26
  15. mushnu4ka

Привет, не всички предмети могат да се поставят в небесната градина. Няма как в инфото на събитието да се изброят всичките, които могат да се поставят на реда с облачета. Хубав ден!

16. BigMar

BigMar Стажант

Благодаря за отговора! С две думи "проба-грешка".

mushnu4ka харесва това.