Дискусия: Менящи се листа

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Sep 12, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Менящи се листа

В тази тема можете да споделите своите впечатления, стратегии и мнения за събитието!
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятно забавление!
    Екипът на Фармерама

.TAINNA. likes this.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ще са необходими 7100 солено цвете, 245 есенен кестен и 30 кестенова каша. Т.е. 11600 солено цвете и 545 есенен кестен.

3. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Играя заради реда. Цветето и кестените са приемливо количество.

4. dobrinka1953

dobrinka1953 Подрастващ автор

Надявам се играта да не зацикли...............

shiky likes this.
  5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Последно обиране сутринта и съм готова. Трябват ми само 1500 растения до края. Благодаря на БП за безаварийната игра и на екипа ни за търпението спрямо играчите :) Голямо удоволствие е да се играе така, без прекъсвания, без проблеми :D

п.п. Изиграх го, голям кеф :D

Last edited: Sep 14, 2023
  6. kakata13

kakata13 Старши болярин

Изиграх евента, взех реда, но той не вижда цъкалките. Моля за помощ
    ID: 53855185

7. -niksan-

-niksan- Обсебен

На последното място сложих игрище за голф.

8. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

реда на каката не вижда цъкалките от евента, а не последната, която е произволна

kakata13 likes this.
  9. kakata13

kakata13 Старши болярин

няма значение коя цъкалка ще сложа в края. Проблемът е, че реда се взима след цъкалките, а не ги разпознава. Пише, че За съжаление нямаш тази декорация в инвентара си. FrozenKiss ме разбра, а ти ми говориш за игрище за голф. Друго съм сложил. Затова поисках проверка.

10. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей,
    Предметът "Есенно пускане на хвърчила" се намира в цветната градина, на най-малкото "островче". Предметът "Наслада от почивния ден" също е там, на "островчето" около комбайна.
    Приятна игра!

.TAINNA. and kakata13 like this.
  11. kakata13

kakata13 Старши болярин

много ти благодаря, намерих ги и пуснах реда :D:inlove::music:

shiky, .TAINNA. and mushnu4ka like this.
  12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Ники, с цялото ми уважение към теб те моля да не биеш хората по главите с твоите закони и правила. Някой да ти е поискал съвет? На всеки може да се случи да сложи цъкалка за ред не където трябва. Муши помогна. Браво на нея :) А ти можеше да не взимаш отношение по проблема и да не хапеш човек, когото не познаваш. Не ти прави чест.
    Хей внимавай къде разхождаш цъкалките :D

хамилто and shiky like this.
  13. sashka_9800

sashka_9800 Активен автор

Здравейте, моля за помощ! Не ми достигат кестените за направата на супите в последното ниво!:mad: Благодаря предварително на всички!