Дискусия: Мания за животни 2

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 13.3.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. dedoto

dedoto Адмирал

пратих го в историята :music: прехвърлям се на бахата - ще ми е зор с половин водопади:eek: пусто му време не стига трябва като коджо да си навивам вечер алармиxD

..koni.., [[Fermerkaa]] и scaregrowII харесват това.
  2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Спечелих яка.
    Но като гледам от луксозните парфюми няма голяма полза. Май основната им функция е да се купуват от богати играчи, за да правят БП още по-богати.

3. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

И аз го привърших,но имам проблем с "луксозниТе". При пускането им имах бегли съмнения за тях! Сега вече съм почти убеден,че не са създадени да спомагат за " прескачане" при селекция , а напротив! Използваш ли ги,да Стопират- всякакво прескачане.
    По-скоро Някой ще отвори Кристалните водопади,но на мен, пак няма да ми прескочи с луксозните аромати!

KARAKONJO харесва това.
  4. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

играя в моята всичко е отворено след рефреш всичко вече е ок

5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Толкоз много селекции и никакъв напредик по куестовете. :cry:

6. johnnie75

johnnie75 Обитател

Аз съм готов. Всичко стана лесно и бързо. :)

7. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

и ние сме готови с мъжо :music:

8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

На мен ми хартисаха 20 броя храна. От страх да не ми изчезнат луксозните парфюми ги изпзолвах до край. Ако не ги ползвах а си ги вземеха обратно дали щяха да ги обменят за 400 лалогулдени, след като от нас за 1 парфюм искат по 1?
    Даже гледам якове, ама на пазара никой не продава, на базовата им цена от малко над 2000 няма да ги пусна.

9. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Невиждано мижава дискусия! Само 2 странички...Скука...Защо ли !?