Дискусия: Малки съкровища

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 18.2.26.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. orel..51

orel..51 Прохождащ

Махнете тея изскащи прозорци,че пречат да изпълняваме задачите.Два пъти ми се случва вече.Досадно е по...

2. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Здравей Муши, ве мога да намеря "играта за почистване" ! ID 54736714

3. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, не си го спечелил/а. Печели се от изпълнението на мисията "Получи множител от 30 плочки в дадена фигура" (в Муши превод - получи множител 30 от оградени в контур плочки). Виж по-горе в дискусията примери за изпълнение на въпросната мисия. Приятна игра!

Привет, ще помоля за уточнение за какви изскачащи прозорци и какви задачи става въпрос. Може и с картинка. Приятна вечер!

4. kazmin_tamara

kazmin_tamara Напреднал

постави 10 вълшебно кубче в една игра ли да е и какво значи създай 35/45 фигури?

5. sco

sco Изключителен талант

В терминологията на събитието цари пълен хаос, понятията фигура, линия и контур се използват доста объркващо и подвеждащо.
    В случая трябва да се направят 35/45 контура, а не фигури.
    Постави 10 вълшебно кубче е с натрупване, т.е. не в една игра.

-helixme4o- харесва това.
  6. mushnu4ka

Здравей, не, не е задължително да е от една игра.
    Означава да създадеш 35 или 45 контура, т.е. свързани линии с оградена поне 1 фигурка в тях. Приятна игра!

7. kazmin_tamara

kazmin_tamara Напреднал

Благодаря и на двамата за отговора.

mushnu4ka харесва това.
  8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

не можа ли да ме почакаш да ти доиграя съкровищата? защо не ме попита ами занимаваш Муши? Да те оставя ли сам да си доиграеш? Ще можеш ли?

9. -sheherezada67-

-sheherezada67- Професионалист

офффф,изприщих се,не мога да направя този множител 30 в дадена фигура

10. mushnu4ka

Здравей, искаш ли помощ? Можеш ли да постнеш тук какво виждаш в момента? Или да вляза да погледна и да ти начертая какво трябва? Ако да, остави ми ИД на акаунта, моля. Приятна вечер!

11. -sheherezada67-

-sheherezada67- ID: 32080446,направо го изиграй Муши,отрових се,и торбичките ми свършиха,и направо ще се гръмна

12. mushnu4ka

Здравей, имаш кубчета, но нямаш торба с играчки. Затова ще трябва сама да се справиш. Ето подсказка:
    Оградените със зелено ги замени с кубчета и направи след това контура, посочен с оранжева линия.
    Успех!

xari_myri и -sheherezada67- харесват това.
  13. -sheherezada67-

много благодаря Мушии,
    Къде греша,че не можах сама да се справя,незнам.
    ОООО,значи вътре във фигурата да са 29,нали така

mushnu4ka харесва това.
  14. mushnu4ka

Привет и да, оградените фигурки трябва да са 29, за да се получи множител 30. Приятна игра!

П.П. За всички задачи с множител оградените фигурки трябва да са търсения множител минус 1. (Множител 10 - оградени 9, множител 22 - оградени 21 и т.н.)

-sheherezada67- харесва това.
  15. -sheherezada67-

Мушиии,пак не стана,не знам защо,май няма да мога да взема и реда с това темпо
    -sheherezada67- ID: 32080446
    Играя и не ми отчита мисиите,вече вдигнах ръце,нестава и нестава,не мога да взема и реда с това темпо

Последна редакция: 25.2.26
  16. vilinv

vilinv Стажант

Остана ми само да свържа линия с общ брой от 45000 точки, правя контур с нужните точки, но не мога да мина тази задача. Къде греша?

17. mushnu4ka

Здравей, какво разбираш под контур с нужните точки? Тази сутрин са направени 2 контура, от единия си спечелил/а 22 500 точки, а от другия - 30 530 точки. Следователно не са били достатъчно големи, за да се изпълни въпросната мисия. Приятна игра!

Привет, много далече си от реда, за него трябва да имаш изиграни 70 игри, мисиите с това нямат нищо общо. При теб изиграните игри са 33. От мисиите обаче е единият предмет за реда с облачета. Хубав ден!

vilinv харесва това.
  18. -sheherezada67-

е добре деее,защо не ми отчита изиграните мисиии,отрових се,офффффф
    -sheherezada67- ID: 32080446

Последна редакция: 25.2.26
  19. mushnu4ka

Здравей, ще те помоля да конкретизираш коя мисия не е отчетена. Приятен следобед!

20. -sheherezada67-

например-получи множител от 30-искам да взема цъкалката,направо психясах от вчера-къде бъркам бе Муши

имам нужда и аз от помощ-не мога да взема цъкалката почистване,от вчера се гърча,не мога да се справя,няма да ми стигне времето,благодаря предварително

Последно редактирано от модератора: 25.2.26