Дискусия: "Малки помощници 2017г."

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 31.5.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Тея рози не трябваше пак да ги садя. Объркаха ми цялата система. За цял ден 1 шишче не съм произвел

2. -niksan-

-niksan- Обсебен

Реда е нареден вече:)

bim177, jundra и DILQNADELI харесват това.
  3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Полакомих се за тритоните и сега малко трудничко ще взема реда, дано успея, за колекциятаxD.

mi6elina84 харесва това.
  4. ТИН

ТИН Обитател

Най-малко ще иска удължаване на времето за още едно сеене на царевицата/6 часа/.

5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Падна ми се страхотен бонус: 100% върху реколтата, помислих си, че е само за растения, а то за дървета, животни, всичко, само на това рошково поле не действа:mad:, стига сте ни извивали ръцете, кошници та кошници, поне един тиквен мармалад да дейсташе:mad::mad::mad:.

bim177, MARV3000 и mi6elina84 харесват това.
  6. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Е не се пали толкова, аз ще имам поне 2 сеени - 12 часа, понеже се полакомих да си направя шишчето - реших че бананите са пет на брой - а не разсях на цялото поле царевицата. Сега имам да никнат и рози, ама едва ли ще влязат в употреба. И аз исках калинки и тритони, да ги разменям за цъкалки за редове, ама не знаех че двете неща са с различно времетраене. Е, здраве да е, реда така или иначе е по-важен.

7. mi6elina84

mi6elina84 Guest

И на мен ми се падна същото и останах много разочарована,
    е не действа само на новото поле.На другите ми посеви действа,но тук....Не е честно така

8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Полето е временно - отваря се веднъж на високосна година, затова на него нищо не действа.

9. kosibosi63

kosibosi63 Активен автор

Скъпи съседи,да се помолим да ни почерпят по една палачинка поне компенсация ,че май редичката ще е мираж при мен!!!сметките ми излязоха грешни,взех калинката,взех тритона и секвоята ,но за редичката няма да успея освен ако не стане чудо!!!:mad:

..koni.. и DILQNADELI харесват това.
  10. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Не съм от съседите, но с две ръце се моля да се случи чудо, като гледам за някакви 100-тина бройки ще изпусна реда:mad:.
    Само пълнолуние ми липсваше, ред е на панаира на РенцоxD.

..koni.. и eva-mina харесват това.
  11. НощенБяс

НощенБяс Кандидат за признание

За жалост куеста е пресметнат до последното зрънце царевица. Само ако си сял цялото поле с малки поленца и си ползвал палачинки ще събереш всички бройки до реда. Който не си е разчел правилно посевите и палачинките и времето разбира се, като мене, ще остане с пръст в уста. Няма какво да сториш след като не можеш да ползваш тор или супер тор или с две думи да имаш избор. Това е истината скъпи фермери. Тъпа работа.

..koni.. и MARV3000 харесват това.
  12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Съгласна съм, лошото е, че все по-често измисля неща, с които да се доберат до джоба на фермера, но аз нямам джобовееееxD.

..koni.. и MARV3000 харесват това.
  13. ТИН

ТИН Обитател

Отпуснете още 6 часа време моля ... моля...

..koni.. харесва това.
  14. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Имате повече от 1 деноноюие. Защо се оплаквате?
    Разбира се, ако сте се полакомили за секвои или търитони си е ваш проблем. Аз предвидливо не ги взех, както и не предадохй нито 1 шишче на последната задача.
    А Пълнолунието какво Ви пречи? То е на съвсем друго поле.
    Излезе че всъщност трябват 11 шишчета - последното е да спечелиш пакетчето с блестящи неща.
    Аз обаче си засях шоколадови рози да не седи зян полето. А и имам само 36 останали царевици, не ми се занимава да го садя пак. А и наградите са на случаен принцип. Не, благодаря.

Последна редакция: 9.6.17
  15. .water.

.water. Обсебен

От първото допълнително предадено шишче наградата беше 49 350 ТрТо.

16. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Е то не се ли предава само веднъж и каквото се падне - това.
    Съвсем няма да се занимавам тогава.

17. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

пълни глупости само 3 те полета съм отворила и сея на големи и ето реда след 4 часа е взет а и палачинките ги активирах по погрешка и бях с черни рози така че и от тях няма значение иска се упорство и среднощно копане. На 3 те полета само които отворих сея на големи средни и допълних с малки и обирам по 200 броя колкото вие обирате на малки от 4 те полета отворени ето и доказателството [​IMG]

18. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

На мен май са ми изчезнали царевици от произведените. Тази сутрин си правех сметката че тази вечер приключвам, а сега се оказва, че и до утре следобед не мога да приключа.

19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не го играя и е леко неуместна намесата ми (и най-вече ненавременна), но самото вземане на палачинки от Чудесното барбекю е повод за размисъл струва ли си или не.
    С палачинка на малки поленца ще произведеш 2 пъти по 200 бр. царевица повече. Две взети палачинки - предадени 750 царевици, получени 800, т.е. 50 бр. кяр. Ама вземането на третата си е жива набутвация, ако се замисли човек (и ако предава царевица само с тази цел).
    А иначе без палачинки е все тая на какви полета се сее, все чисто (след засяване) остават 200 бр.
    Такива ти ми среднощни размисли, чакайки узряването на тинестите чудовища.

DILQNADELI харесва това.
  20. .poli78.

.poli78. Активен автор

До вземаннето на реда съм - ще обирам в 11 ч. но няма да ми стигнат бройките царевица от обирането - моля удължете куеста 2-3 ч.