Дискусия: "Малки помощници 2017г."

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 31.5.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте, фермери!

В тази тема можете да споделите своите впечатления,
    стратегии и мнения за събитието!
    Моля, използвайте я по предназначение!

ЧЗВ
    proba.png

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама​

2. .water.

.water. Обсебен

Както винаги не схванах само на новото поле или на всички полета един път няма да активира слот после ще активира диамантения?Няма да заема слот, при активиране!
    Ще заема диамантен слот при активиране! П.П Благодаря за промяната сега вече е разбираемо.Хував и спорен ден.

Последна редакция: 31.5.17
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Какво е необходимо:
    1500x шоколадова лоза роза, 10x печена цветна царевица = 3700x цветна царевица и160x шишче

Какво можем да спечелим:
    500x нивото то, 500x нивото мп, 30x супер тор, 30x мими тор, 30x дървесна тор, 10x супер храна, 8x звездички, 3x златни банани, стикер, редичка + цъкалки за нея

ПП1 Това с вероятност 95% ще го пропусна, не ми се сеят растения и гонят изскачащи, а и само за едно поле не ми се хаби ЯМЧ. Стига ми занимавката с кошничките, а като си отиде кралицата - почивка, само ежедневно копане. Даже вероятно падналите се загадъчни този път не ме заинтригуваха. (Но все пак си е безплатна възможност за придобиване на крокодили, бизони и т.н.)
    ПП2 То в този куест се връщаме в 1 клас - без бонуси за +1,2 и т.н. Не ми се занимава, идва ми в повече.

Последна редакция: 31.5.17
    milkamarkova, MARV3000, baiete и още 1 човек харесват това.
  4. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Това събитие за тази година ли е планирано?! Или за следващата?
    Или днес е 1 април?
    Е то бива, то може ама чак пък толкоз!

-dd76-, Zlobara, FrozenKiss и 2 други харесват това.
  5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Вече ми се струва, че хората, които ходят на работа, трябва да си вземат отпускxD.
    Малко вповече ми идват по 2 евента наведнъж, но до утре има време, ще видим какво ще сънувамеxD.

milkamarkova, dd88dd, FrozenKiss и 5 други харесват това.
  6. staneli

staneli Старши болярин

Според календара Чудесното барбекю ще стартира в петък.

7. bim177

bim177 Обитател

а пълнолуние няма ли да се пусне :) него са го забравили

MARV3000, krassimira, eva-mina и още 1 човек харесват това.
  8. bilq76

bilq76 Познавач

изкара ми акъла с тази шоколадова лоза:oops::oops::oops:

шшшт мълчи ще те чуе БП,той може и фазите на луната да смени:D

-dd76-, MARV3000, bim177 и 3 други харесват това.
  9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Их, излови ме, че не мога да казвам "Р" :oops:;).
    (Отивам да коригирам.)

bilq76, Gold_teror и eva-mina харесват това.
  10. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Вече станаха 3!
    Така, че мисли от сега щото утре може и 4 да станат! xD

MARV3000, FrozenKiss, ..koni.. и още 1 човек харесват това.
  11. koteto9

koteto9 Старейшина

а полето после ще остане ли??????????????

12. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

Аман от глупости..... аз първи юни ли да празнувам или да изчислявам стратегии за какви ли не полета, отключване и не знам си какво. Наздраве за празнуващите! Тази седмица лежерно, само с кралицата!

-dd76-, MARV3000, elliss_bg и 4 други харесват това.
  13. johnnie75

johnnie75 Обитател

Аз ще играя, пък каквото стане. Поне така като са активни едновременно две събития пестя от помощна техника. :)

.water. харесва това.
  14. Самардапа

Самардапа Главен болярин

хихихи - само пълнолуние няма ... и него да следя.... и ''ще хвърля мишката'':D

DILQNADELI и ZORBA13 харесват това.
  15. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз ще го играя - заради реда. Има веропятност да дава по 1 златен банан на 14 часа. Златен банан е това, не е шега работа.

eva-mina харесва това.
  16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Няма такава вероятност. Редичката ще дава по 10 хил. точки от двата вида всеки 14 ч.
    А златни банани може да даде кутийката, която ще получиш, ако предаваш незнам_каква_си_беше_там_царевица и след вземането на редичката.

17. baiete

baiete Болярин

Много копане за нищо и ЯМЧ не действа :sleepy: . Ще цъкам когато мога пък докъдето стигна без да си давам зор . Кралицата по-щедра ми се види. :music:

MARV3000, [[Fermerkaa]] и bubolina8 харесват това.
  18. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Това за деня на детето ми заприлича на един стар евент, не си ли купиш кошница не можеш да го завършиш и този ли е така, трябва ли да купувам кошници???
    Днес деня ми не е много добър, внучето каза, че съм стара за батута и затова не отивам да празнувам, тук ако излезе, че трябва кошница, няма смисъл да играя, ще намеря утеха при кралицата, тя за сега не прави разлика стар- малък, беден-богатxD.

-dd76-, eva-mina, MARV3000 и още 1 човек харесват това.
  19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не трябва да купуваш. А и утре започва още нещо, там има награда 3 плодови палачинки, които са интересното от кошничките.
    А аз ще си играя с кралицата, докато някои копате :D.

eva-mina харесва това.
  20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз не мисля че ще стигна до кралицата.
    Не си давам много зор, а и нямам достатъчно йатъокло за да украся имам по 2 незавършенич асти от стълбите и дясната част на платформата. Лявата е завършена.
    Ем да де, Няма ли на всеки 14 часа освен точици да дава и по 1 кутия, Значи на около ден 2 кутийки.