Дискусия: "Лято с корабни отломки"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Jul 14, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Още няколко такива куеста и ще ни направят алкохолициxDxDxD, ха наздраве:p.

kosdas likes this.
  2. buba.georgieva

buba.georgieva Младши експерт

Днес ми е един отвратителен ден:wuerg:, сутринта не можах да си вляза в играта два часа и нещо>:(, сега пък ми я няма елдата:mad:, за червейчетата пък няма и да коментирам........>:(! От ден на ден, от куест на куест, играта става все по меркантилна, пълна с бъгове и грешки, с една дума ГАДНА:wuerg::wuerg::wuerg:>:(:mad:>:( :mad:Моля Ви, там горе, направете нещо, ако изобщо някой ви чува, за да се подобри играта, почна да ми писва от неуредици, язък за хубавата игра, каквато беше преди..........ЯЗЪК:mad::mad::mad:

krasim2 likes this.
  3. aylakz

aylakz Редовен

Благодаря:)

4. aylakz

aylakz Редовен

Да на този ник .Благодаря предварително:):):)

5. dcpm

dcpm Подрастващ автор

Не знам дали някой чете това което пишем ,но ми е чудно за какво са ни наградите от предната игра като не можахме да вземем реда ,а си имаме награди .И както казват други ,игрите стават все по зле и се застъпват садиш и се гърбиш и накрая какво , оставаш си само с награди ,който няма къде да се слагат и заемат само нивите за садене.Тази игра е същата не стигат червейчета и какво искат само кошници на купуваш за да взимат пари ,но няма да купя никога .Взе да ми писва ,може и аз да съм от тези който се отказват.

aylakz and .water. like this.
  6. НИНА

НИНА Младши експерт

много се чудя от къде се взимат 22 ХАРИТА

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За да не се чудиш - моите са събирани са при няколко събития Подарък и търговия. Ще се изненадаш, но понякога и срещу доста прозаични неща. (За взети срещу броненосци се сещам.)

8. .water.

.water. Обсебен

Зависи на кой пазар си на моя Хари се заменя само срещу розови обори и производства .

9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да, разлика между пазарите има, но не е само да чакаш какво предлагат другите. Предлагаш и ти. Като не хване декиш - сменяш предложеното и тъй докато клъвне. И за 5 яйчени може да се получи, или за някакви прилични цъкалки. Необходими са повечко време и повечко лицензи.

10. dd88dd

dd88dd Подрастващ автор

Днес изскачащите червей са наполовина от вчеращните и около 1/3 от тези които изскачаха оня ден. Изглежда се ползва програма, която като надвишиш определен процент на евента и не си вложил пари започва да реже изскачащите.
    Така или иначе съм започнал и до където стигна но може и да няма следващ път.

krasim2 likes this.
  11. milkoga1

milkoga1 Господар

наздрави,ама многу рано си почнал xD

lion8080 and georgiev like this.
  12. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDам то розов обор е по тънко за мен:)

13. .water.

.water. Обсебен

Ами от твоята камбанария като гледаш е тънко.Сега някой да не каже че се оплаквам или рИва просто водим диалог:)

14. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

яйчените са кът от никъде не падат, а обора пада и се строи

15. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Писна ми от червеи:mad:, искам куест само с подаръцииииxD.
    Аз съм за неоновите, по 4 животни наведнъж, имам и розови, почти за всички животни, но да си кажа няма време да ги слагам, аман от куести.

16. verroni

verroni Прохождащ

Много тъп куест, едвам стигнах до 51% и то с доста усилия.

17. tani1980

tani1980 Полубог

Егати подигравката с играчите.То бива гавра с търпението на хората ама това на нищо не прилича.Колко от колегите се оплакаха за липсващите им подаръци и изчезнали червеи?Но понеже било само в някои акаунти нищо не се направи по въпроса до този момент.Ни вест, ни кост дето се вика.Дума не се отвори за някаква компенсация.БП все по-често неглижира проблемите, сътворени от тяхна страна и както винаги те са в ущърб на играчите.Когато се случи да пуснат аванта някаква по невнимание, която да е в наша полза иначе много бързо работят и отстраняват.Тогава няма делници и празници за тях.Още колко ще се подиграват с хората питам аз?Много долен начин за извиване на ръце и бъркане в портфейлите са избрали.Да не говорим, че исканите бройки стават все повече и повече както на временните растения, така и на изскачащите.А пък временните за селекция просто няма да коментирам, там просто тотално прекалиха.Дами и господа, създатели и поддържащи играта, много моля да се замислите за посоката към която тласкате играта.Доста хора, които бяха лоялни и редовни играчи се отказаха от нея именно заради по-горе изброените причини и още ще се отказват за в бъдеще.Една игра все пак независимо дали я играят малки или големи все пак трябва да носи удоволствие на хората, а не да я натоварва с отрицателни и негативни емоции.

Last edited: Jul 21, 2016
  18. deskataaa

deskataaa Стажант

Съгласна сам с теб за вси4ко, загубих много съседи с високи нива по една или друга при4ина, но едно е сигурно са загубили интерес към играта.

19. The.Farm

The.Farm Болярин

Какви са тез яйчени бре я кажете на дилетанта бързо пак нещо не знам. От де се намира туй. И каква му е ползата?

20. tani1980

tani1980 Полубог

[​IMG] това е, има и ъпгрейди.Дава по две яйца.