Дискусия: "Лято с корабни отломки"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Jul 14, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И втората цъкалка за редичката прибрах, само още една и пустата му редичка, дето се намира на м*****а си xD.
    (Още само 28 хранения на рибки плюс няколко дреболии от плевнята и евентуално още 9 хранения за вземане на златните банани и 14 бр. супер-манджа, които не съм набелязала първоначално.)
    Но определено се забавлявам, анимацията на корабните останки е страхотна. И цъкането за вземане на храната за рибки бива, във футболните финали това бе едната причина, отказала ме да играя повече.

Само с карта се справям, посоката успявам да я нацеля xD.

Last edited: Jul 16, 2016
    MARV3000 likes this.
  2. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

:cry::cry::cry:не мога и половината Да! направя няма червеи падат само по 8-9

3. Соня23

Соня23 Стажант

един въпрос- в пояснението не ми отваря третия прозорец и не мога да разбера как се получава ключа за отваряне на сандъците

4. -niksan-

-niksan- Обсебен

Започвай те ,да искате червеи не чакай те последния ден;)
    Май трябваше да го пишат ниво ,за изпълнение труден:cry:

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Допълнение по молба на един играч :) - с жълто е означено добавено вземане на супер-манджа и златни банани.

П.П. Едно недобелязано сандъче с цъкалка имаше, но с преправена до него пътечка и осигурено ключе (ключето някъде напред по пътечката се взема, за цъкалката после ще трябва да се върнем).
    И купончетата прибрах, но вече изпитвам недостиг на червейчета. Но ще се съберат, нямам притеснение за това. 12 хранения на рибки до голямата цел (редичката) и после само обирането на още някоя наградка xD.

Още една редакция - спестени 2 хранения на риби, намерен по-удачен път. (Задрасканото с черно крсътче.)

Last edited: Jul 17, 2016
  6. .water.

.water. Обсебен

Омотах се с тоя куест ще го зарежа успех на всички.

MARV3000 likes this.
  7. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Т.е. можем да се мотаме напред-назад безметежно из водораслите? Ако е така, не ща и да чуя за карти и компаси, веднага се гмуркам в дълбокото :p

MARV3000 likes this.
  8. Фил78

Фил78 Подрастващ автор

Така, ходиш на където ти е кефxD, ако излезе, че нещо е забравено, веднага се гмуркаш и го откриваш:p.
    Честно да си кажа, вървя по най-късия път към редчето, после ще гледам за цъкалките.

MARV3000 likes this.
  9. АлиБаба

АлиБаба Прохождащ

Червеи си извади, за храница ги дари, рибите с тях нахрани, във водораслите ги примами, те ще ти помогнат да откриеш ключа за палатката , пардон , за сандъкаxD, съкровището отключи и редчето нареди:p.
    Накрая във форума се похвалиxD:p.

MARV3000 likes this.
  10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Културничко казано - ЪХЪ, нахлузваме скафандъра и можем да се моткаме накъдето пожелаем. Но до съкровищата трябва да сме си проправили път, за да можеш да ги грабнем. Ама пък като ги набележим - връщаме се да проправи път до тях xD. (Многословна май съм, а дали ще съм и разбрана? Капчиците елексир леко са ми омоткали сивичкото вещество;):p.)

На мен 6 ключета ми стигат за всичко заплюто. Другите са ми излишни. Отделно до някои се стига след доста хранения на рибките. (В случай, че не искаме двойно цъкалките - трябва да си изберем кои от възможните две да вземем, кое е най-рентабилно, най-икономично.)

11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

И аз гледам най-кратко да мина, но ми се наложи да мина през един сандък:mad:.

miromihovmim likes this.
  12. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Ще остане.

13. desi232

desi232 Посланик

а кога ще оправите проблема с отчитането на подаръците

14. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Днес няма да е, утре ще започнат и тогава ще разберем колко време ще е необходимо.

15. desi232

desi232 Посланик

а дано,че все по често се случва на евент да има проблем

16. joujoujouj

joujoujouj Полубог

:) най-обичам накъдето ми е кеф да тичам,

без посока и ограничения (туй разбира се е мое лично мнение).

Посъбрала съм запаси, ще прескоча с тях до Праси,

после смело в дълбините скачам от високо (от скалите),

там ще се мотая волно и съкровища ще събера доволно,
    за хвалбата...то е ясно, тука хвана ме натясно :oops:

Културничко казано - ИХА, заблудената фермерка всичко разбра :D

Идеално устройва ме тоз вариант, приоритетът за мен е комбайнът гарант,
    алергия имам към всяка мотика, пък в жега краката на сянка ме тикат ;)
    ПП: Елексирът ти е малко :p, щеше да ти просветлее, жалко!

MARV3000 likes this.
  17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Хора мили, я кажете, има ли готови вече,
    никой нищичко не казва, колко копане ще трябва?
    Търся златна рибка аз, гмуркам се, изкачам пак,
    рибка няма тук край мен, а с нея бих решила всякакъв проблемxD.
    Седем храни да сглобя и ще се похваля с реда:p.

miromihovmim and MARV3000 like this.
  18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Искам аз да споделя, че накичих си реда.
    Едлата е насъбрана, червейчета - веч' зарана,
    че да прибера от дълбините още три съкровища там скрити.
    :)

П.П. Само редичката + цъкалките за нея = 76 храна за риби (но е възможно и със 74, прецакала съм се на едно място xD.)

MARV3000, pigi102 and ENERIDA like this.
  19. desi232

desi232 Посланик

аз още не съм го и започнала

20. Doremi

Doremi Старши болярин

За протокола – много неприятен за мен куест. Не всички са такива, но вече почнаха да преобладават обърканите , досадни и много времеемки задачи. За този труд, би трябвало да са по-читави наградите. Взех реда и цъкалките му, но ми писна. Е до кога това нещо ще продължава – какви са тези бройки, какви са тези изскачащи! Вече прекалиха. Лято е!