Дискусия: Любовни зайчета

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 6.2.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Е те това е стратегия...тотално объркване, втълпяване на вина... после ще пуснат прекрасно обитание за патици на разпродажба или в оня с раницата ....xD

2. milkoga1

milkoga1 Господар

Браво на вас.Ама вие колко ферми джуркате бе хора, и кога ви остава време за всичко?xD

3. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Ти не пробва ли... за има няма един час минах през 6 сателитки.:music:

4. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

Ами напишете го в буквара , както ми го обяснихте на мен.
    Аз винаги си чета внимателно фаята или използвам търсачката като имам проблем и гледам да не досаждам, ама срам не срам не знам отгъде се добиват градински грапи за един от куестовете.

5. milkoga1

milkoga1 Господар

Моите са скромни само три.Другите са с дървета и там работата не се получи....;)

6. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Имам въпрос и не съм убедена че трябва да го задам тук, но все пак бих искала да си изясня следното:
    Ако заредя мелницата с рози и парфюми в последните 10мин преди края на евента ще ми смели ли от новите парфюмите или ще ми дръпне растението?

Ако вече сте питали - простете ми, този път нямам времето да прочета какво сте писали.
    BUTTERFLAYS не съм забравила, че ти обещах оборче на котка-фея, но да се насяваме за следващия ПиТ да са разрешени :)

Последна редакция: 11.2.18
  7. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Че те и моите са с дървета супер манджа около 90 бройки и от куеста се взимат там някакви 30-40....аз рядко тичам по сателитки, но сега както пуснаха тия яки цъкалки и съчетано с ПИТ си е златна мина, аз такава златна мина не помня да е имало. Кой знае кога пак така ще се уцели ...

milkoga1 харесва това.
  8. KAtanasova

KAtanasova Guest

Щом събитието не е свършило, ще ти направи новите парфюми, ще можеш да ги ползваш до края на събитието или за всяко следващо със селекция. През останалото време няма да са достъпни

9. milkoga1

milkoga1 Господар

Бе да си призная...домързя ме да ги разбутвам.Колкот-толкоз;)
    Кви тез градински грапи пък....:sleepy:

10. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Двайсетина... В края на миналата година ги правих във връзка с менторството и сега ми влязоха чудесно в употреба. Иначе предполагам има фенове на играта със стотици.

11. *mMm*

Недостиг на есенни листа в 5-та задача. Иска гребло / ние му казваме грапа/ и таралежи.
    Не ви ли блокират като имате повече от една ферма?

12. milkoga1

milkoga1 Господар

Щом не е забранено е разрешено.:p
    Пък греблата са от тук-Производство "Фабрика за земеделски сечива"-дава гребла.
    https://board-bg.farmerama.com/inde...бори-и-нов-постоянен-куест.15753/#post-119055

13. *mMm*

Благодаря. Експрес не играя. Само веднъж го зареждах . върна ми мандри за козе мляко , а бях му заредила по-скъпи неща. И съм до там.
    Иначе извинявам се за спама в темата, ама не е зле за пуснат в загадъчните кенгуларници и обор за мармоти, защото голям дефицит. И дърво Гинко. За млечни дървета не смея въобще да мечтая.:p
    На сегашната размяна на едно му купих обор за жирафи за да му взема млечното дърво.
    Много съм щастлива че имам нови джанки и се напълних с магнолии.

14. БашФермер

БашФермер Генерал

И кво ще ти стане ако изчакаш малко? Много ли с ти спешни редовете? Ако ги активираш утре къв е проблема? И като изигра още първия ден евента що не писа тогава ами чак снощи? Айде спри се вече, не си интересна!
    Нормалните хора като *mMm* върни дискусията и виж как попита любезно и веднага й съдействаха. И съм сигурен, че ако беше объркала нямаше да вика като теб. Когато някой не е сигурен в нещо виж как се действа, а не да действаш както ти дойде отвътре, после другите да са ти виновни.

15. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Изобщо не сме длъжни да правим подобно нещо, ако нямаме официално разрешение.

Имаш отговор още днес на обяд, ако не си го намираш си отвори нова тема и попитай къде може да е отишъл, при първа възможност някои ще разгледа проблема ти.

Хайде моля да не се лъжем за елементарни неща
    Първия ред е взет на 2018-02-09 17:55:15, а втория на 2018-02-09 23:14:12, ние сме пуснали на 08.02. в 11:06, за което пак не сме длъжни, ама просто ей така ни хрумна, че някой може да се обърка :sleepy::sleepy:

А и забравих, като влезеш на немски в играта и пишеш на съпорт отива при немците - елементарно. Ама ако искаш и пощенски адрес ще намеря?

milena7004, sm0uk3r71, -dd76- и 2 други харесват това.
  16. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Надградих Обитание за патици с двата ъпгрейта. Накичих цъкалките в редичката, но не смея да извадя прекрасното обитание в склада, за да го кача в редичката. Ако го извадя ще остане ли така надградено в склада или пак ще се раздели на първоначалните си части? Все още не съм сигурна дали е добре да е в редичката или ще ми е по полезна да носи ТО от полето.

[[Fermerkaa]] харесва това.
  17. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

И аз това си мислех. Първият ред е необходим само 1 път месечно (поне за мен). През останалото време цъкалките са по-полезни на полето. Виж вторият ред поне за мен е полезен, защото гледам много животни в момента.
    Но ако може да помогне някой със съвет, добра ли е идеята цъкалките да се сложат на полето, а като дойде селекция да се слагат на реда.

Последна редакция: 12.2.18
  18. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Няма да има нужда ...на пълнолунието направих 6 обора за котки феи, немога да чакам отварането на полето ми е с приоритет. Благодаря за отзива, много мило....

Самардапа харесва това.
  19. tedit0o

tedit0o Стажант

Немога да си намеря второто обитание за патици може ли малко помощ ID: 23560414

20. p4eli4ka2

p4eli4ka2 Активен автор

Извинявам се предварително, но имам син, който е болен от рак и непрекъснато съм заета с него. Затова гледам да направя по-бързо нещата, за да имам време за него и за домашната работа. Наистина, че не ви интересува, моето положение, но това ме предизвика и затова го написах. Вече спирам пререканията, защото се уморих! Желая Ви приятен ден и приятна игра!