Дискусия: Любовни зайчета

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 6.2.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

На първата редичка поставяш Обитание без нищо на него.
    На второто Обитание поставяш трите сини неща, след това прибираш сглобената цъкалка в менюто, отиваш на облачето и я поставяш там.
    Ако си ъпнала две обитания - пиши на съпорт, възможно е да получиш помощ от тях.

2. dobrinka1953

dobrinka1953 Подрастващ автор

Благодаря! Но всички поставени предмети цъкалки както там ги наричате не могат да се премахнат нещо става и не само на тази ми ферма в цветната градина ще пробвам на основното поле,успех на всички.

3. p4eli4ka2

p4eli4ka2 Активен автор

ИД 37600559 Писах и на съпорта, но незнам къде да намеря отговора, ако има такъв?!

4. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

на емейла си

5. p4eli4ka2

p4eli4ka2 Активен автор

Муши, къде се търси отговора от съпорта. Току-що пуснах запитване, но нещо не съм в час и незная къде да потърся отговора. Благодаря ти предварително! ИД 37600559.

ООООООООООО, благодаря! Сега ще погледна!

Последно редактирано от модератора: 11.2.18
  6. Az2

Az2 Напреднал

Искам да споделя нещо. Докато обирам продукция, ясно виждам червена лентичка. После в списъка на обраните неща няма златен медал. При друг да се случва този визуален ефект?
    По темата, мисля, че ще успея да мина цялата задача само с медали.

7. Zlobara

Zlobara Активен автор

Същото нещо се получава и при мен още от вчера:(

Az2 харесва това.
  8. p4eli4ka2

p4eli4ka2 Активен автор

Хубава игра! Играя я от години! Но съм възмутена от безхаберието на тези, които трябва веднага да се отзовават на въпросите и проблемите на играчите! А именно: съпорта!!!!!!!!!!!!!!!!! Защо искате и имате неистово желание, вие, които трябва да сте от полза на играчите и ви се плаща за това, да отстранявате, да помагате и да сте задъ гърба на играчите, да отказвате дългогодишни играчи от играта? Бъдете по-гъвкави, отзовавайте веднага на повика на играчите! Много съм разочарована от вашето бездушие и безхаберие! Ще трябва да пиша и на германците, за да им стане ясно как се отнасяте към проблемите на българските играчи! Приятен и ползотворен, безхаберен ден!

9. tani1980

tani1980 Полубог

Защо си мислиш че им се плаща?Напротив, тъкмо обратното.Вярно получават някои благинки от БП, но не и реални пари.При това положение ти би ли стояла по цял ден в играта и да следиш съпорт денонощно?Те са тук по свое желание и добра воля и всеки път обират негативите на играчите доста често.Все пак и те ходят на работа (реална и платена), имат семейства и личен живот...Замисли се ти на тяхно място какво би правила.

-dd76- и Az2 харесват това.
  10. p4eli4ka2

p4eli4ka2 Активен автор

Аууууууууууууууууууу, адвокатът на съпорта?! Като толкова защищаваш, ти оправи играта и отговаряй за същата! Да напуснат, като са по собствено желание и да знаем, че няма такава опция към играта!!!!!!!!!!

11. tani1980

tani1980 Полубог

Като не ти харесва така, стани ти част от екипа и оправи нещата и отговаряй за същата.Застани от другата страна да видиш колко е лесно да си да си отделиш от свободното време, за да се занимаваш с проблемите на играчите.И отново си в грешка - не съм адвокат на никого, просто съм реалист.

12. gimitko

gimitko Кандидат за признание

Остана ми последна стъпка ама- 7415000- при положение че имам медали само около милион не знам дали ще се получи.С последните 60 сх пуснах развъждане , но май няма да е достатъчно.Изиграх всички куестове за сх които си заслужаваха,но пари за сх не ми се дават.Остават 26часа дано се получи.Успех на останалите!

13. tani1980

tani1980 Полубог

Не забравяй, че от всички полета също изскачат медали, когато на тях има обори или е засято нещо.От дървета не изскачат.

14. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Цъ, Цъ, Цъ.

Е това само Българина го може - сгрешил е, сам си е виновен, моли да му се помогне и същевременно с това плюе, че видиш ли не си му решил проблема веднага. Е ще трябва още да почакаш, когато и ако ми разрешат ще ти разделя предметите, ако не ми разрешат е съжалявам.

Ако не можеш да се ориентираш как да пишеш на немците, че да им се оплачеш с най-голямо удоволствие ще ти помогна.

sm0uk3r71, -dd76-, Пума~` и 7 други харесват това.
  15. tani1980

tani1980 Полубог

Това нещо го приключих само с медали вчера. :p

Az2 и Zlobara харесват това.
  16. samaila

samaila Младши експерт

Три полета с карамфил - 2 златни, рози - същата работа и така си я карам....Ще се откажа от някои привички....От Кралицата 22 изиграни игри - 2 златни....А съм на 89 ниво...И купите са на 25%...

Последна редакция: 11.2.18
  17. p4eli4ka2

p4eli4ka2 Активен автор

Като си толкова обещаващ, защо не си написал адресът на немците, а само бръщолевиш,

18. БашФермер

БашФермер Генерал

а ти защо не вземеш да се спреш а? Няма човек, на който Диването не е помогнала и целия форум може да мине от тук да потвърди, за да не го е направила на време значи не е зависело от нея, но при това отношение ако съм на нея ще те оставя да се ядосваш и бан ще ти ударя да не ти чета глупостите! Не стига, че сама си си виновна ами и нагла! Иди във фая и чети хората са си написали точно това за ъпгретите с червено ама що да четеш като може да се излагаш.
    Всеки може да пропусне част от инфото и да се обърка, но при това положение може да прояви малко разбиране и уважение, нали? Научи се как да поискаш помощ и пак ела.

sm0uk3r71, [[Fermerkaa]], milena7004 и 4 други харесват това.
  19. KAtanasova

KAtanasova Guest

Хайде по-полека с тона. Не сме успели веднага да отговорим, но Муши ти е обяснила как стоят нещата. Лю пък ти написа да се обърнеш към съпорт, и в един момент започваш да обиждаш, че някой не си е свършил работата. Аз може и да не съм писала, но Диването се е отзовала веднга и е казала какво да се направи. Писа ли на съпорт? Отговор от там получи ли? В почивните дни ние и да сме на линия, немците не са. Никой не може да ти раздели предметите без те да кажат ДА. А това, че си сбъркал/а си е твоя грешка, във инфото за събитието е написано с червени букви, че едното обитание трябва да е надградено с всички завеси, другото с нито 1.

20. milkoga1

milkoga1 Господар

Всеки може да допусне грешки, ама и кат сам си си виновен, че не си чел. а да нападаш и обиждаш другите...Поне да си трае, и кат и гледам постовете все нещо не е доволна, все нещо се е объркало...

sm0uk3r71 и БашФермер харесват това.