Дискусия: Любител въдичар на лед

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Nov 14, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. БашФермер

БашФермер Генерал

абе аз всичко взех от разни, реда, 2 пъти цъкалката и по веднъж от всички станали цъкалки, да се намират, ама не е там работата...играта си прави каквото си иска, аман от тоя случаен принцип.

2. milkoga1

milkoga1 Господар

Така е,Баш.Аз защо казвам,дали у центъра дали извън него,накрая дава квот си иска.То по добре да го бяха направили като разните там кутии,произвеждаш примамка,отваряш и квот се падне.Пък сега гледаш да цъкнеш розово-сиво-червеното и гаранция какво ще ти даде....няма.Малко тъпо,ама то много неща вече в играта са на този принцип.То затова и няма нови играчи,няма с какво да предизвикат интереса май вече.

3. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Голямо мрънкане, голямо чудо... Забавлявайте се, бе хора, толкова ли е трудно!

Az2 and .water. like this.
  4. kokovili

kokovili Прохождащ

Успях да закупя от магазина "Моята лодка е моята крепост", но не я получих в инвентара си!Може ли да ми помогнете?

5. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Опита ли с рефреш на играта?
    Иначе я търсиш при вазичката предполагам. За по-лесно намиране можеш да напишеш и част от името и и тя ще се появи.

6. -niksan-

-niksan- Обсебен

Всичко е на случаен принцип,не се ядосвайте:)
    толкова далече натиснах от целта и ми даде Марлин,мислех че ще ми даде последната риба ,но уви останах изненадан от МАРЛИНxDxDxD

Last edited: Nov 20, 2017
  7. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

така е комше вчера от 10 игри 7 мерлина и то на различно място всеки път.А до вчера всичко друго само мерлин не се ловеше

8. cvetidd

cvetidd Стажант

моля за помощ малко перца
    cvetidd
    cveti2011

9. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

моля за помощ малко метален диск-ника е същия-благодаря

10. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

направете 20 сателитки и на всеки евент нов, всеки ден имате по 20 подаръка сигурни но др. е въпроса как се влиза всеки ден в 20 ферми да се пращат подаръциxDxDxD

-georgi88- likes this.
  11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Мен пък в момента са ми кът куките. Ама дано падне някоя до края. Ще стискам палци. Че иначе шарерните парченца са мираж.
    Иначе за случайния принцип. Произведох 1 луксозна примамка. Дебнах го, дебнах го да стане светло зелено, тамън в центъра, и какво - рибка балон. После още 1 пак луксозна, нацелий малко преди централното рингче - риба меч.

Last edited: Nov 20, 2017
  12. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Е то нема време за една-пък за 15 от къде.Благодаря още веднъж за помоща-едно да е -ама от сърце.Успях да взема прословутата редица и си купих от разни -доста неща.

13. kakata13

kakata13 Старши болярин

Здравейте:)Ако може трябва ми едно перце.Благодаря предварително.

14. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Този път съм много доволна, ред, всичко от магазина, няколко пъти най-добрата цъкалка:p, БП не са развалили мерника на тази фермаxD, за разлика от другите:mad:, доста големи рибки хванах.

15. cvetidd

cvetidd Стажант

моля за 4 перца
    cvetidd

16. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Тамън накрая с 3 обикновени примамки хванах риба меч, омар и риба папагал.
    Имах 37 звездички, исках да купя 2 парцалчета и не можем. Мамицата им и на стрикността. Изгореха ми монетите!

17. kokovili

kokovili Прохождащ

Благодаря за помощта намерих го.

[[Fermerkaa]] likes this.
  18. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ей, много дървета много нещо - Ето резултата на фермата - над 20 тайнствени:
    Джанка XL, Мангостин XXLx2,Секвоя х3, Глициния, Хвойна XL, Елха XXL,
    Хвойна XXL,Мангостин XLx2,Черна върба XL,Копринено дърво, Скоруша XL, Буренгвилия, Финикова пална & Маслина XXL, лиственица, Магнолия Xl, Глициния XXL, Скоруша XL, Череша XXL
    Най се радвам на джанката и лиственицата, нямах си такива. Но и другите ме радват.