Дискусия: Любител въдичар на лед

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 14.11.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Хайде сега,какви са тези черни мисли.Има още 66 часа,но ако ти излизат раци на луксозните примамки опитай се нещо да промениш в спирането....Аз взех реда и половината от единичните награди,но едва от утре ще започна истинския риболов,защото от днес съм вече на 5 полета с дървета.Имаш време за Марлина,и ще го хванеш.Спомни си за "Стареца и морето" на Хемингуей . Три дни се бори стареца с марлина....

eva-mina, bilq76, BUTTERFLAYS и 2 други харесват това.
  2. milkoga1

milkoga1 Господар

А и моята стратегия е да рефрешна играта преди да почна да ловя,защото забелязах че след рефреш дава по добри резултати.

eva-mina, BUTTERFLAYS, Титан и още 1 човек харесват това.
  3. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Спомням си Сантяго останал му само скелета на марлина и съболезнованията на другите рибари ... но волята и вярата е непобедима и разбира се няма да се откажа и аз.

eva-mina харесва това.
  4. bilq76

bilq76 Познавач

уфффф цветове, съчетания освен светло зелено друго не виждам/професионално изкривяване от бившата ми работа , там всичко беше в зелено /, явно не само за диоптри ами и за далтонизъм трябва да ходя на преглед след тези години във фермата, но винаги спирам на едно и също място и винаги получавам различна риба:(

eva-mina харесва това.
  5. БашФермер

БашФермер Генерал

не съм обиден аз, просто пробвах на компа, защото на 100% знам, че не съм далтонист, а се разминава виждането на няколко човека и ми сана интересно, но наистина аз виждам розовеево нещо

съсредоточи се и оправи целенето, има много време може да вземеш всичко.
    а още сутринта взех всички спец награди без пинкито, реда и цъкалката още миналия ден, вече ще играя за някоя друга цъкалка да се намират, та точки се правят, не казвай не мога, а грабвай въдицата и ги почвай.

Последно редактирано от модератора: 18.11.17
    fermer4etoo1970 харесва това.
  6. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Някой може ли да ме светне защо не мога да си поставя редицата в небесната градина-купих редичката-Любител въдичар и моята лодка е моята крепост-в менюто е

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Сегашната редичка е Любител въдичар на лед, има и по-стари с подобни имена, да не си купил някоя от тях?

8. -georgi88-

Току що погледнах-Любители въдичари 2017 пише-като се опитам да я поставя ме връща в магазина-все едно че не е купена и за цъкалката същата работа.

9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Любители въдичари 2017 е по-стара редичка, за нея ти трябват Да поправим мрежите, Добра дрямка и Потънали чудеса.
    Сегашната е Любители въдичари на лед.

П.П. Пиши на съпорт, евентуално не могат ли да направят нещо, щото малко ориентацията в Риболовния магазин е терсене, не се виждат докрай имената.

-georgi88- харесва това.
  10. -georgi88-

Хмм май нещо такова се е получило-не е Любител въдичар на лед-а Любител въдичар 2017-на тази какво мога да поставя?Явно ще трябва да купя и другата редичка-така е като не внимавам и гледам в облацитеxD

11. Самардапа

Самардапа Главен болярин

И аз взех редичката и всичко, което сметнах за интересно и вече мисля да поиграя за малко юргани за златни сандъчета....10 стръкчета и 3 обора Хром ми даде до сега(не се паднаха от новите дървета, а за оборите още не знам). Риболова ми харесва, като игра, защото не садиш, не дебнеш часовника...а наградките са доста прилични дори в сравнение с някои редчета, за които копаем по цяла седмица и си ''гризем никтите'' дали ще съберем падащите....Наслука, рибарчета :)

12. -georgi88-

Tnks муши за отговора-струва ми се че създадох нова редичка в небесната градинаxD-Заплеснати фермери в небесната градинаxDПфу а тези старите цъкалки е доста трудно да си ги набавиш.Така е като не внимавам

eva-mina и fermer4etoo1970 харесват това.
  13. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ако държиш на новата редичка, можеш да се пробваш да пишеш на съпорт, ако е възможно да ти я подменят. така хем ще имаш новата редичка, хем за нея се иска само 1 цъкалка от магазина, а на другите места слагаш каквото имаш в склада.

Пума~` харесва това.
  14. -georgi88-

Едва ли някой е правил подобно нещо заради една цъкалка-пък и са почивни дни.По ми е лесно да се опитам да взема другия ред-в крайна сметка това е само игра

15. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

вземи реда цъкалката на пит се намира лесно Имам потънали чудеса нея не вземай аз ще ти я подаря тогава и с рибно забавление мога да помогна имам го в наличност

16. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Нямах предвид конкретно за цъкалката, а че за този ивент се иска да вземеш само реда и 1 цъкалка, а не да се бориш за 3-4. Пък останалите монетки можеш да похарчиш за много други неща.

17. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз си набавих да поправим мрежите - още 2 цъкалки и реда е взет. Просто искам реда да е с риболовни цъкалки. Имам много 2х1 ама нее същото искам да са в тон.
    Иначе при мен останалите редове са зачеркнати като взетри.

18. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Ще успея и без марлини ... работата е там, че цъкам риба и в друг акаунт - там скъса от марлини от 5 мятания 2 марлин, :eek: , значи точно целя, а при мен днес почнаха и папагалски да се ловят .... сефте един марлин излезе от 30-тия опит...разликата е фрапираща.

19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

С луксозна примамка няма как папагалско да хванеш, Пеперудке.

20. staneli

staneli Старши болярин

Може, може... аз съм хващала, достатъчно е само да спреш на добро или неподходящо място, даже и раче може да се хване на последното... Разгледай си табличката, дето снощи ти публикува....