Дискусия: Любител въдичар на лед

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 14.11.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. staneli

staneli Старши болярин

Не, не бъркаш, точно там трябва да се спре - зеления кръг да съвпадне с розовия.

БашФермер харесва това.
  2. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

хора има техника с лг нищо, че не е обявена

Пума~` харесва това.
  3. Пума~`

Пума~` Ветеран

добре, че го написа, иначе нямаше да разбера. xD

4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Ми не трябва да има o_Oo_Oo_O Уж растения пък то .....

5. fifi9902

fifi9902 Младши експерт

Благодаря на всички за съветите ,слагам тигана и тръгвам за големия улов

6. БашФермер

БашФермер Генерал

аз си купих, сега да не стане да ми вземат другата половина от лг-те, защото не трябва да има?

7. –divane-

Има вече такъв случай, та се провери.

8. -dd76-

-dd76- Редовен

Ще вземат ако имамxDxDxD

lyd_s_motika харесва това.
  9. –divane-

Не е точно така, по-добрия вариант е да стои на минус докато не ги вземат, а се е случвало и да блокират акаунти.

Вече не трябва да се вижда в играта.

10. -dd76-

-dd76- Редовен

Остана и насред ТОП-а да ме блокират и си .......ок,мерси за инфото

11. The.Farm

The.Farm Болярин

Хммм, нищо чудно. Но не е коректно. Няма значение, че го е нямало в календара. Какво са виновни хората че, се е появило в играта поради господ знае само каква причина и некадърност. Трябва да остане за сметката на БП в такъв случай, като са се осрали. Не става само да се прибира пачката и на яхтата. И бонуси по коледа. Купете си нови сървърни системи бре, лами такива (БП)

ПП. Не съм от пазарилите този път имам си вече от предния път още доста часове. На всичкото отгоре от 3-4 часа НЕ СЕ ИГРАЕ НОРМАЛНО И НЕ ЗАРЕЖДА НОРМАЛНО. Влизам и ме изхвърля по време на игра, е писна ми бъгове след бъгове, и крашове след крашове!

Последна редакция: 17.11.17
    DILQNADELI харесва това.
  12. БашФермер

БашФермер Генерал

кво искаш да ми кажеш сега, че те се осраха, а тези дето си купихме ще платим за тоалетна хартия?

в крайна сметка нищо безплатно не съм взел, платил съм си, макар и на половин цена. и аз имах по 800ч комбайн и сеялка ама купих по още 200, ей така да има, не е ми е било крайно необходимо.

13. The.Farm

The.Farm Болярин

Само аз ли имам проблем с играта, изхвърля ме както съм вътре.

14. БашФермер

БашФермер Генерал

календара си го променят в движение, без предупреждения, вчера е ясен пример за това. ням как да знаем променено ли е събитието, което се очаква или те са направили грешка. ако е бъг и пише, че техниката струва 15лг, а взема по 7 и накупим всички така съм съгласен да си ги вземат, но при обявено събитие в играта нямат право. то това може да е номер нарочно, да си вземат за коледните премии, съвсем целенасочено може да е пуснато да ужилят хората на скъпа техника и никой не може да ми докаже, че не е било целенасочено, ако минат сега да таксуват на 100%-ва цена.

-dd76- харесва това.
  15. –divane-

Ако има проблем имаме варианти за връщане. Просто споделих че има проблем и да се огледате.

Както много пъти сме казвали календара е ориантировачен и винаги може да бъде променен. Важното е какво има в официални.

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За ей това сиво:
    Тук пулсиращото зеленикаво пръстенче е на външия край на въпросното сиво.
    Възможен улов с луксозна примамка в тази зоничка - мерлин, октопод или риба балон, коя от трите - въпрос на късмет.
    П.П. И за какво червено говориш, Баш, не ми стана ясно. При мен нищо не почервенява.

Последна редакция: 17.11.17
  17. БашФермер

БашФермер Генерал

ми за това, което ти говориш, аз го виждам червено, не сиво. и като попадне на но зеленото спирам.

18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ей тъй изглежда при съвсем перфектно попадение:
    Двищежото се нещо е точно където трябва.

19. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Или си далтонист, или имаш технически проблем - видеокарта или монитор.

gradinar4eto харесва това.
  20. staneli

staneli Старши болярин

Аз пък кръга го виждам като розов, преди да съвпадне с пулсиращия xD. Тук май стана като с роклята, която заля социалните мрежи преди 2-3 години - едни я виждат като синьо-черна, а други като бяло-златна....xD

xari_myri харесва това.